Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

emrullah

Benim nacizane bı fikrim olacak izninizle hani o kırmızıyla beyaz Cubuklu forma bestesi söyle bı amatör ses kaydı yapılsa takım isinirken Yada sahaya çıkarken bı çalsa Guzel olmaz mı  :)

cembaba

SON DAKIKA - Burak Hacıhamzaoğlu'nun şu an gözlem altında tutulduğu ve 48 saat sonra ameliyata alınacağı söyleniyor. (Kaynak: @acaroguzhan)

burakbas

Arkadaşlar haber yalanlandı. Beyin ölümü gerçekleşmemiş.Şu an gözlem altında tutulduğu ve 48 saat sonra ameliyata alınacağı söyleniyor.

lato

Bu mübarek günde futbolcu kardeşimize bizler de dualarımızla destek olalım Allah (c.c.) ailesine ve sevdiklerine bağışlasın..

BigBadMama5552

Allah onu sevdiklerine bağışlasın, inşallah iyileşir. Renkler acıların ve insanlığın önüne geçmemeli...

sosaka

AlıntıKulübümüzün kalıcı ve düzenli gelir kaynaklarına kavuşturulması sürecinde, günümüzde futbol kulüpleri için önemi her geçen gün artan, lisanslı ürün ve store mağazacılık konusuna büyük önem veren yönetim kurulumuzun bu konudaki çalışmaları, profesyonel bir anlayışla ve büyük bir özveri ile sürdürülmektedir.

Bu çalışmalar yürütülürken bir yandan da Samsunsporumuza gönül veren herkese büyük görevler düşmektedir. Kulübümüz adı ve armasını izinsiz kullanarak veya lisanlı ürünlerini taklit ederek haksız kazanç sağlayan ve kulübümüze büyük zarar veren korsan ürünlere karşı, büyük taraftarımızın, gerekli hassasiyeti göstererek, kulübümüzün yanında olmasını ve resmi store mağazalarımızdan lisanslı ürünlerimizi satın almalarınının önemini bir kez daha vurgulamak istiyoruz. Samsunspor'umuz üzerinden rant elde edenlere karşı olmanın ve lisanslı ürün kullanarak gönül verdiğimiz Samsunspor'umuza katkıda bulunmanın, her taraftarımızın Samsunsporluluk duruşunun bir parçası olduğuna inancımız tamdır.

Öte yandan unutulmamalıdır ki; yönetim kurulumuz, Samsunspor kulübünün idari faaliyetlerinin yürütülmesi ve geleceğinin sağlam temellerde inşa edilmesi yanında, her plartformda kulübümüzün haklarının korunması ile görevli olup, tüm yasal yollara başvurarak bu görevini yerine getirme kararlılığındadır.556 sayılı Markaların Korunması Hakkında Kanun Hükmünde Kararnamede marka hakkına tecavüz durumları sayılmış ve bunlara yönelik yaptırımlar da gösterilmiştir. Kulübümüz, yasalar çerçevesinde izinsiz isim kullanımı ve lisanssız olarak satılan ürünler nedeniyle büyük maddi zarara uğramakta olduğundan,haklarını ihlal eden, bu ürünleri yasalara aykırı olarak üreten ve satan üçüncü kişilere karşı, tüm hukuki yolların ivedilikle uygulayacağını bu vesile ile tüm kamuoyuna ihtaren tebliğ ve ilan ederiz.

Üçüncü kişilerin başvurulacak hukuki yollar sonucunda, karşılaşacakları yaptırımları dikkate almalarını ve yönetim kurulumuzun bu hususun takipçisi olacağından ve her türlü yasal yola başvuracağından şüphe duyulmamasını bir kez daha kamuoyunun bilgisine sunarız.

Saygılarımızla
Samsunspor Kulübü Yönetim Kurulu

http://www.samsunspor.org.tr/HaberDetay.aspx?id=445

özkan

ilk adresi vereyim,meydanda ikinci noterin altındaki pasajın girişindeki vatandaş,iyide satıyor  ;)

Levent ÖCAL

Alıntı yapılan: özkan - 15 August 2012, 10:18:01
ilk adresi vereyim,meydanda ikinci noterin altındaki pasajın girişindeki vatandaş,iyide satıyor  ;)

2. adres de benden olsun Subaşı İlköğretim okulu karşısında tam köşede kaldırımda küçük çaplı bir dükkan, bolca çeşit de var  ;D

King1965

abı yönetim böyle dıyecegıne cesıt yapsın mıllet alsın ya. 1 forma 1 esofmanla store mı olur . herseyı cıkarttır al sana gelir

cgr

Alıntı yapılan: King1965 - 15 August 2012, 12:17:28
abı yönetim böyle dıyecegıne cesıt yapsın mıllet alsın ya. 1 forma 1 esofmanla store mı olur . herseyı cıkarttır al sana gelir

Yazıyı dikkatli okumadın sanırım... Şimdiye kadar yapılmayan işi, profesyonelce yapmak için büyük özveri içerisinde yönetimimiz...

Kolay değil öyle 1 gömlek, 1 şort piyasaya sunmak...

King1965

cgr yönetımmı dıkıyor bunları ? sen yapacaksın kı mıllet alsın yazın 1 samsunspor armalı havlu olsaydı mıllet almazmıydı. ? mesela bu ufak soru. daha cok sey cıkartılabılır.

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: King1965 - 15 August 2012, 12:20:50
cgr yönetımmı dıkıyor bunları ? sen yapacaksın kı mıllet alsın yazın 1 samsunspor armalı havlu olsaydı mıllet almazmıydı. ? mesela bu ufak soru. daha cok sey cıkartılabılır.
çok güzel düşünmüşsün.
bunu yönetimdekiler de düşünebilseydi şimdi şampiyonlar ligindeydik.
yönetim istifa

cgr

Alıntı yapılan: King1965 - 15 August 2012, 12:20:50

Store ürünlerine gelene kadar, daha önemli işler var... Transfer, takımın oluşturulması gibi daha büyük sorunlar... Kaldı ki yönetimimiz de yeni başladı göreve...

Havluyu geçtik, Bornoz'u beklersin sende o zaman ;)

Serkan

Bu şehirde daha  1000 kombine satılmamış sen havlu'dan bahsediyorsun ?

Desiqner

Store'da nice armalı mause pad yok beyler ?
yönetim istifa !  :kafa: