Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

King1965

ne alaka ya ben yönetım ısı gucu bıraksın store ıle ılgılensın mı dıyorum sız her zamankı  gıbı her uyeye davrandıgınız sekılde basladınız  >l< >l< tebrik ediyorum ama sorun degıl devam edın tanıyorum sızlerı  cogu kısye yapılanları yapıorsunuz..

BEN O YAZIYA YAZDIM CEVAPIMI ! YOK KORSAN ALMASIN FILAN DEMIS GELIR GELSIN DEMIS BNDE CESIT YAPSIN DEDIM.

iyi okuyun. herseyde bır gırgır gecmeyı bırakın

babasamsunlu

15 August 2012, 12:30:47 #32071 Son düzenlenme: 15 August 2012, 12:34:04 babasamsunlu
YANLIŞ BİR KANI VAR SANIRIM.
TAKIM VE KULÜBÜN İŞLERİ İLE İLGİLENİRKEN İLK GÜNDEN BERİ STORE İLE İLGİLİ ENGELLERİ ORTADAN KALDIRMAK VE BİR AN ÖNCE AÇILIŞINI YAPMAK İÇİNDE İLGİLİ YÖNETİCİ ARKADAŞLARIMIZ VAR GÜCÜ İLE ÇALIŞIYOR.
AMA 47 YILDIR YAPILMAYAN İŞİ 20 GÜNDE HALLEDİP ORTAYA SUNMAK ÖYLE KOLAY DEĞİL.
PETKOVİÇE 6 AY SABRETTİN KİNG  AZ DA DAHA SABRET ;)

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: King1965 - 15 August 2012, 12:29:29

BEN O YAZIYA YAZDIM CEVAPIMI ! YOK KORSAN ALMASIN FILAN DEMIS GELIR GELSIN DEMIS BNDE CESIT YAPSIN DEDIM.

ne diyeceklerdi korsan alın çok iyi oluyo aynen devam mı deselerdi ?

korsan almayın.store ile ilgili yakın zamanda gelişmeler olacak demişler.

çeşit yapılsın demek kolay.bu yönetim kayyumdan aldı bu klubü.

bazı şeyler kolay değil.değişmesi zaman alıyo.önce bir kadroyu kuralım takımı lige hazırlayalım da store a da bakılır.raad ol.

Desiqner

@King1965
Yanlış anlama dostum emin ol bu sitedeki herkes senin gibi biran önce store'un açılmasını istiyor...

King1965

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 15 August 2012, 12:30:47
YANLIŞ BİR KANI VAR SANIRIM.
TAKIM VE KULÜBÜN İŞLERİ İLE  LGİLENİRKEN İLK GÜNDEN BERİ STORE İLE İLGİLİ ENGELLERİ ORTADAN KALDIRMAK VE BİR AN ÖNCE AÇILIŞINI YAPMAK İÇİNDE İLGİL İYÖNETİCİ ARKADAŞIMIZ VAR GÜCÜ İLE ÇALIŞIYOR.
AMA 47 YILDIR YAPILMAYAN İŞİ 20 GÜNDE HALLEDİP ORTAYA SUNMAK ÖYLE KOLAY DEĞİL.
PETKOVİÇE 6 AY SABRETTİN KİNG  AZ DA DAHA SABRET ;)

yaf ben saten store acılsın store de hemen bırseyler yapılsın mı dıyorm. O kulubden yapılan acıklamaya yazı yazdım. havlu olayınıda daha önceki store konularında brsi demisti. herkesde evet dogru dıyorsun demıstı sımdı ben d eyınce geyige baslıyor millet.

bekleriz biz beklemeye alıştık samsunsporla geçen sene..

babasamsunlu

King1965

ahmetsefa55

serkan ağbi yazdığını gördüm  ;D

deplasman yapsakta kendimize gelsek valla bu Samsunspor kafayı yedirtti bize

Serkan

Aynen kardeşim ; serseri mayın gibi dolaşıyorum şiştim : )

Ayberk

Alıntı yapılan: ##kdc## - 15 August 2012, 12:59:06
pahalı mazot yoktur, sarp sınır kapısı vardır  :P

Kanka bi de bu gürcistandan lüks araba getirme furyası başladı o ne iş haberin var mı?
genel sohbete yazayım da başlık daha fazla mundar olmasın bari :D

##kdc##

o olayı hiç bilmiyorum kanka. kendi üzerine kayıtlı arabayla geçip depoyu fullleyip geri dönebiliyoruz da hiç araba alacak kadar param olmadığından ilgilenmedim o kısımla  :(

babasamsunlu

##kdc##

bir gün gelecek Samsunun yetiştirdiği ünlüler başlığına sağımda aston martinim solumda jaguarımla bi resmimi koyarsın inş Akan abi  :-\

Ayberk

Alıntı yapılan: ##kdc## - 15 August 2012, 14:02:17
o olayı hiç bilmiyorum kanka. kendi üzerine kayıtlı arabayla geçip depoyu fullleyip geri dönebiliyoruz da hiç araba alacak kadar param olmadığından ilgilenmedim o kısımla  :(

ey gidi petrolün varil fiyatının 100 doların üstüne yeni çıktığı dönemlerde deneyip mutlu olmuştuk :D

babasamsunlu

Alıntı yapılan: ##kdc## - 15 August 2012, 14:06:17
bir gün gelecek Samsunun yetiştirdiği ünlüler başlığına sağımda aston martinim solumda jaguarımla bi resmimi koyarsın inş Akan abi  :-\

birden büyük usta Namık Kemal geldi akılam bu cümleleri okuyunca :)