Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Yunusemre55

Samsunspor'umuzun 2012-2013 futbol sezonuna ait kombine biletleri Samsunspor Nuri Asan Tesisleri'nin dışında Şımarık Accessories'in Gazi, Çiftlik, Atakum ve Çarşamba şubeleri ile Samsunspor'umuzun Yabancılar Pazarı girişindeki Samsunspor Store'undan da 16.08.2012 tarihinden itibaren temin edilebilecektir. Ramazan Bayramının birinci günü hariç her gün ilgili noktalardan kombine bilet satışı yapılacaktır.

Kombine biletlerinin satış noktalarının yaygınlaştırılmasıyla birlikte taraftarımızın mevcut ilgisinin daha da artacağına inanıyoruz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Samsunspor Kulübü
Yönetim Kurulu

Samsunspor Store   :      Yabancılar Pazarı Girişi  Tel: 0 (362) 238 36 96
İLKADIM - SAMSUN
Şımarık Gazi Şubesi   :   19 Mayıs Mah. Gazi Cad. No:114  Tel: 0 (362) 432 23 73
İLKADIM - SAMSUN
Şımarık Çiftlik Şubesi   :   Çiftlik Mah. İstiklal Cad. No:118  Tel: 0 (362) 233 11 71
İLKADIM - SAMSUN
Şımarık Atakum Şubesi   :   Cumhuriyet Mah. Lozan Cad. No:11 Tel: 0 (362) 438 20 49
ATAKUM - SAMSUN
Şımarık Çarşamba Şubesi   :   Sarıcalı Mah. Meserret Sok. No: 9  Tel: 0 (541) 639 45 55
Çarşamba / Samsun  (Çardak Lokantası Karşısı)

Burak55

Satılan kombine miktarı belli mi ?

Theofanis Gekas

akan abiye bişey sormak istiyorum eski yönetim transfer listesi hazırlamıştı güya bu listeyi biliyomusunuz,eğer kazıma kalmış olsa kimleri almayı düşünüyolardı acaba çok merak ediyorum

Ollivanders

Ben öyle bir listenin oldugunu da dusunmuyorum. Umarım yanılırım.

babasamsunlu

vardı galiba bişeyler ama o liste transfer komitesinde. ben görmedim hiç.

celebi

yönetim termeyede istiyoruz bir store

babasamsunlu

istemek başarmanın yarısıdır çelebi bey. diğer yarısı için visa kartınızın numarasını alabilirmiyim.  :-* :-*

Burak55

TFF 1.Lig , PTT 1.Lig Olarak Değiştirilmiş , varmı bilgisi olan ?

umit

Müşfik Kenter vefat etmiş. Allah rahmet eylesin.

celebi

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 15 August 2012, 17:36:57
istemek başarmanın yarısıdır çelebi bey. diğer yarısı için visa kartınızın numarasını alabilirmiyim.  :-* :-*

çarşamba kadar olmasada termedeki potansiyel bafradan bile iyidir birader :peeh:

twitter

aynen. müşfik kenter vefat etmiş.

allah rahmet eylesin.

ahmetsefa55

Serkan

21:30 kanaltürk

avusturya ile sanırım

ahmetsefa55

vay arkadas haberımız yok.eyv abı

berusa55

Milli takimda Mert Gunok show!! 5dk'da takimin icine etti sagolsun.