Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

emre

kardeşim ben bu gun özellikle mersin'i izleyeyim dedim ama Antep kötü olduğu için pek anlayamadım.Ama mersinîn aldığı puanlara rağmen bir yerde patlayacağını düşünüyorum.Ahım şahım futbol oynamıyorlar.

55__Gurbet__55

Bune sene süpriz bir takim düsebilir. Mersini hic izlemedim ama o kadar iyi takim olduklarini düsünmüyorum. Ölmüs Ankara ve Antepi yendiler. Evinde Bursaya yenildiler ve suana kadar izledigim Bursa'da cok iyi bir takim degil. Benim icin tek süpriz deplasmanda Antalyayi yenmis olmalari. I.B.B Manisa Eskisehir gibi Takimlara karsi gercek Mersini görürüz.

muzaffer4

ts stadı bos haydi karabük bu arada spiker karadeniz derbisi diyince sasırdım ama karabüğün karadenizde olduğu aklıma gelince güldüm

furkan5534

Alıntı yapılan: ekigho55 - 24 September 2011, 20:02:52
ts stadı bos haydi karabük bu arada spiker karadeniz derbisi diyince sasırdım ama karabüğün karadenizde olduğu aklıma gelince güldüm

dk 3.. sımdıden soyluyorum karabuk trabzonu darma duman edıcek 3 dk da 2 tane %100 luk gol gıttı

muzaffer4

dk 3 altıpasın icinden cernat direkten döndü

furkan5534

trumzon kara-bok'u yicek birazdan  ;D ;D

muzaffer4

dk 20 burak 6 kere ofsayt a kaldı

seydo55

furkan5534

Alıntı yapılan: ekigho55 - 24 September 2011, 20:22:32
dk 20 burak 6 kere ofsayt a kaldı

7 oldu :D manyak ofsayt taktıgı yapıyo kaRabuk  :evet:

furkan5534

kýzýlyýldýz55

burak yılmazın futbolu çok değişmiş guizanın türk şubesi gibiydi eskiden

emre

Yücel İldiz'den futbol dersi. Karşı takımda Burak gibi son zamanların en formda topçusu var sen ofsayt taktiği uyguluyorsun.

Yazarken Cernat tan gooooooooooooooooool geldi  :)

muzaffer4

30 metredeen cernat goooolll  1-1

kýzýlyýldýz55

karabük bu gidişle türkiyenin portosu olaçak gibi cernat emenike derken birde jamaikalı birisi var  çok iyi oynuyo adamlar

55__Gurbet__55

Cernat :deli: :deli: :deli: :deli: