Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

ibo055

Trabzon'a küfürlü gönderme!
Fenerbahçeli taraftarlar Kayserispor maçının 61. dakikasında Trabzonspor'a küfürlü tezahuratta bulundu.
G.Antep ve Manisa maçlarının 61. Dakikalarında Trabzonspor"a küfürlü gönderme yapan Fenerbahçe taraftarları Kayserispor maçında da bu geleneğini sürdürdü.

Maçın 61. Dakikasında "İ... Trabzon olamazsın şampiyon" diye tezahurat yapan sarı-lacivertliler bu sezon oynadıkları G.Antep maçında ra aynı eylemden dolayı disiplin kuruluna sevkedildiği ortaya çıktı.

varya bu fenerlileri sevmeye başladım istanbuldaki samsun maçının 61 dk artık malum şehirden duyulurr ;D

yilmazselcuk55

Alıntı yapılan: muhalif - 24 September 2011, 15:08:55
bunları kaale alıp durmayalım.
sayfalarına gırıp o sacmalıkları buraya tasımayalım.
madem tepkı koyulmuyo moralımızı ve sinirlerimizi de bozmayalım.
bırakalım takılsınlar.

kale almamak lazım da bunlarıda içimizde barındırmamız lazım bencee  >:( >:( >:(

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: yilmazselcuk55 - 24 September 2011, 15:11:15
kale almamak lazım da bunlarıda içimizde barındırmamız lazım bencee  >:( >:( >:(
hiç sinirlerini bozma abi boşver.
takma kafana.istediklerini yapsınlar.
çünkü bişe yapamamak insanı daha çok sinirlendiriyo.
bu gruplara kimsenin ses çıkarmamasının altında çok başka sebepler olduğunu düşünüyorum.
alan razı veren razı hesabı.herkes cukkasına bakıyo.
sana bana uzulmek kalıyo.ıste bu sebeptendır kı bosver  ;)

Ahmeti

çok yakındır şehzadelerin iflas bayrağını çekmeleri beleş bilet bulamadıkça yanlarında kimseyi getiremiyorlar diğer taraftarlarda artık onların yanında durmak istemiyor.

Yalnız bizim 61. dakikaya başka bir çözüm bulmamız lazım artık sıradanlaştı  :D
Biz en iyisi sadece

İİTOOOŞ    İİTOOOŞ
İİTOOOŞ    İİTOOOŞ

Diye bağırsak ceza kapsamına girermi ?

Ertuğrul Sağlam

Sağ baştaki mavi gömlekli dallama ile bi lokantada karşılaşımış ve bayağı bir sorun yaşamıştık. sürekli bu jan başkanmı neyse bundan bahsediyordu öve öve bitiremiyordu.

özkan

biyerlerine pek bi temas ettiyse ondandır abi

isyan

sehzadeler oldugu sürec bu sehirde "Sadece Samsunspor" felsefesi bir gram bile ilerlemeyecek maalesef  :(
Adamlarin alayi cift takimli, en kötü yani ise bu grup istanbul sempatizanlari tarafindan benimseniyor  :o

muzaffer4

Alıntı yapılan: yilmazselcuk55 - 24 September 2011, 15:03:26

bu ne şimdi yaaa adamlara bak ortadaki travzanın tribün lideri jan başkanmıdır nedir o ??? REZİLLİK RESMEN !!! :kafa: :kafa: :kafa:

bir gün jan mari bile samsunspor atkısı takmanın şerefiyle fotoğraf çektirecektir....

brigand

koymayın su meymenetsizlerin resimlerini.  :kafa: :kafa:

ahmetsefa55

bolu 2-1 akhısar

hakem akhısarı oyle boyle yemedı yalnız.yazık oldu akhısara.
2 net golunu vermedı.bırı 90+4 te hemde.
özgüç türkalp i hakem diye bunyesınde barındıran mhk nın gelmısıne gecmısıne...

55__Gurbet__55

Türkiye'de hakem olmak cok kolay. :rulet: :rulet:
Yapsana bunu bir istanbul takiminin macinda.Tabi Bank Asyada ne yaparsan yap kimsenin umrunda degi. Olan Akhisari oldu

hacettepeli

furkan5534

Miy 2-0 yaptı antep karısısında.miy bana göre iyi değil antep fazlasıyla berbat sadece nolmus bunlara böle anlamadım gıdıyolar Allahın salaklarına yenılıyorlar  :kafa:

hacettepeli

ahmetsefa55

mersını hıc ızlemedım ama 11 ı ıyı gıbı duruyo.
onların da sorunu yedek klubesı.
kamanan la hasan ucuncuyle olacak ısler degıl bunlar.