Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

holigan5565

hani ceza hani ceza? acaba samsun fb maçında ortak bir 61. dakika şovu yapılır mı? iki tribün birden ama onlara bişey olmazda cezayı yine biz alırız.

mimar55

vali trabzonlu değil ceza gelmez onlara

55cem55

süperligde fark yaratmaya basladık dk 61 showla hadi bakalım...made in samsun

cembaba

Burak

Alıntı yapılan: CemBaba - 23 September 2011, 21:35:47
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=278897432139061&set=a.127986210563518.17428.126332284062244&type=1&theater

O bayrağı oraya asanın Allah cezasını versin. Gavat ******* Adi Köpek! nelerle uğraşıyoruz ya.

madem oraya yazamadık bu resmin altına yazayım ben her yeri memleket sananın her yerde babası vardır diye

AntZ

Alıntı yapılan: holigan5565 - 23 September 2011, 21:30:43
hani ceza hani ceza? acaba samsun fb maçında ortak bir 61. dakika şovu yapılır mı? iki tribün birden ama onlara bişey olmazda cezayı yine biz alırız.

Alıntı yapılan: mimar55 - 23 September 2011, 21:33:02
vali trabzonlu değil ceza gelmez onlara

Bize verilen cezaları kaldırsınlar onlara da ceza vermesinler. İ.T.O.Ş. yüzünden kimse ceza almasın, dalga dalga yayılsın yurda  ;) Onlar niye ceza almıyor yerine sadece bizim neden ceza aldığımızı sorgulamak lazım, kendimiz baskı kurup İ.T.O.Ş. yüzünden ceza aldırmayalım millete, herkes biliyor ki bizim ceza almamızın sebebi de İ.T.O.Ş. değil. Kısaca onlar niye ceza almıyor şeklinde vermeyelim tepkimizi  ;)

doðan

Alıntı yapılan: Burak - 23 September 2011, 21:41:57
madem oraya yazamadık bu resmin altına yazayım ben her yeri memleket sananın her yerde babası vardır diye

Gordum burak yorumunu ama o seviyesizlerin seviyesine yorum yapma abicim biraz okudumda gereksiz insanlar toplulugu ..

brigand

bende dayanamadım ama hakkaten düşünemeyen saçma sapan insanlar. ayrıca o bayrağı oraya kim astıysa bunlardan bi farkı yok.  :kafa: :kafa:

masbene

Alıntı yapılan: doğan - 23 September 2011, 21:49:54
Gordum burak yorumunu ama o seviyesizlerin seviyesine yorum yapma abicim biraz okudumda gereksiz insanlar toplulugu ..

bence de adamların 2 lafından 1.8'i küfür :)

doðan

Alıntı yapılan: brigand - 23 September 2011, 21:51:30
bende dayanamadım ama hakkaten düşünemeyen saçma sapan insanlar. ayrıca o bayrağı oraya kim astıysa bunlardan bi farkı yok.  :kafa: :kafa:

O bayrak yazin ordaydi ve ben indirmek icin bayagi gayret gosterdim ama nedense basarili olmadim adamlar bu konuda hakli sayilir , ama indirenmedik iste  :kafa: :kafa: :kafa:

muzaffer4

Ajan

Alıntı yapılan: doğan - 23 September 2011, 21:54:45
O bayrak yazin ordaydi ve ben indirmek icin bayagi gayret gosterdim ama nedense basarili olmadim adamlar bu konuda hakli sayilir , ama indirenmedik iste  :kafa: :kafa: :kafa:

Abi o bayrağı kimse indiremezdi senin yapabileceğin bir şey yok operasyon yapsan Samsun'un en işlek caddesi gündüz yapamazsın gece polis ekipleri dolanıyor.Hadi yaptın bayrakla beraber evde aşşağıya gelirdi.Adamı tehdit ettin kaldırdı yarın tekrar asabilir ondan dolayı onlar kendilerini avutsunlar ligin sonunda neden çiftlikte bir tane bile fenerli yoktu ?

yilmazselcuk55

Alıntı yapılan: AntZ - 23 September 2011, 21:49:01
Bize verilen cezaları kaldırsınlar onlara da ceza vermesinler. İ.T.O.Ş. yüzünden kimse ceza almasın, dalga dalga yayılsın yurda  ;) Onlar niye ceza almıyor yerine sadece bizim neden ceza aldığımızı sorgulamak lazım, kendimiz baskı kurup İ.T.O.Ş. yüzünden ceza aldırmayalım millete, herkes biliyor ki bizim ceza almamızın sebebi de İ.T.O.Ş. değil. Kısaca onlar niye ceza almıyor şeklinde vermeyelim tepkimizi  ;)

Abiler bu sitede hukukcu abilerimiz var.Halsızlık değilmi??eşitliğe aykırı değil mi ?? her tarafta aynı olay ama ceza yiyen tek taraftar bizim taraftarımız.Yapacak hiç birşey yok mu hukuken ??

Ajan

Alıntı yapılan: yilmazselcuk55 - 23 September 2011, 22:54:12
Abiler bu sitede hukukcu abilerimiz var.Halsızlık değilmi??eşitliğe aykırı değil mi ?? her tarafta aynı olay ama ceza yiyen tek taraftar bizim taraftarımız.Yapacak hiç birşey yok mu hukuken ??

Hukukçu değilim ama bildiğim kadarıyla tebligat ellerine ulaştıktan sonra 15 gün içinde bir üst mahkemeye itirazda bulunabiliyor.Davanın kabulu görüşülmesi falan en az 3-6 ay arası  sürer 1 yıl ceza alan kişi ayriyetten 3-6 ay arası mahkeme sonucu bekleyemez.Ayrıca mahkeme süreci ek masraflarda doğurabilir.

yilmazselcuk55

Alıntı yapılan: Ajan - 23 September 2011, 22:58:00
Hukukçu değilim ama bildiğim kadarıyla tebligat ellerine ulaştıktan sonra 15 gün içinde bir üst mahkemeye itirazda bulunabiliyor.Davanın kabulu görüşülmesi falan en az 3-6 ay arası  sürer 1 yıl ceza alan kişi ayriyetten 3-6 ay arası mahkeme sonucu bekleyemez.Ayrıca mahkeme süreci ek masraflarda doğurabilir.

peki yapacak başka bir yol yok mu ??Bir çıkar yol ??