Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Ajan

Alıntı yapılan: yilmazselcuk55 - 23 September 2011, 23:00:32
peki yapacak başka bir yol yok mu ??Bir çıkar yol ??

Adam sakal bıyık bırakacak tipini değiştirecek öyle girecek en mantıklı yol budur  :P hukukçu olmadığım için daha fazla işin ayrıntısını bilmiyorum açıkcası ama hukiki bir hak olsaydı çoktan başvurulurdu diye düşünüyorum.

kýzýlyýldýz55

bu gönderme  trabzon_spor üzerinde bir klişe olarak kalaçak gibi

beşnumara

Bu lig tvye bir gün sövecem ama dün bursa egemene ve 8jk'ye ne küfürler etti kısmadı biz ve fener itoş diyoruz diye hemen sesi kısıyo sanki daha ağır bir küfür >:( ne yapmaya çalışıyorsunuz?

fındık

binikalamadım

samsunspor_x taraftarının izinden gidiliyor...

bir kaç maçtır fener_bahce  taraftarı İ.T. trabzon_spor.Ş çekmeye başlamış ...

özkan

Aynı müsabakada MERSİN İDMAN YURDUSPOR Kulübünün, basın toplantısına müsabakada oynamış oyuncu katılımının sağlanmamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle takdiren İHTAR CEZASI ile cezalandırılmasına,

Dünkü maçtada kayseri karar almış topçular röpörtaj vermeyecek diye,o zaman ihtarı yedi kayseri..
O değilde bu pfdk acayip şeylere ceza kesiyor,reklam panoları vs falan..

binikalamadım

3. HAFTA SONUNDA DÜŞME HATTI TAKIMLARI  ;D

Takımlar             O G B M A Y Av P

Trabzonspor        3  0  2  1  2  3  -1  2  
   MKE Ankaragücü  3  0  0  3  3  7  -4  0  
   Gaziantepspor      3  0  0  3  2  6  -4  0  

fındık

Şuan Cumhuriyet meydanında medicalpark sponsorluğunda sağlıklı beslenme ile ilgili sergiler açıldı yaklaşık 30 dk. sonra da Bakan Suat Kılıç burada olucak

muzaffer4

seneni başından beri düşecekleri a.gücü g.birliği manisa dedim ama belli olmaz g.birliği ve manisa fena değiller ama a.gücü  :( :( :(

epçeli köylü

A.gücü, Sivasspor ve mersin düşer bence...

yilmazselcuk55

bu ne şimdi yaaa adamlara bak ortadaki travzanın tribün lideri jan başkanmıdır nedir o ??? REZİLLİK RESMEN !!! :kafa: :kafa: :kafa:

King Of The North

adama Samsunspor atkısı taktırmışlar, o da bişeydir aslında ama bizim reziller de eminim travzon atkısı takmıştır da foto yok

ahmetsefa55

bunları kaale alıp durmayalım.
sayfalarına gırıp o sacmalıkları buraya tasımayalım.
madem tepkı koyulmuyo moralımızı ve sinirlerimizi de bozmayalım.
bırakalım takılsınlar.

cembaba

Nasıl bir midedir lan bu. Trabzonspor çakmağı taşı. Samsunspor tribünlerini kovala. 61. dk'da sövsün herkes Trabzonspor'a. Sen alkışla. Ayıptır ayıp.