Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

silopilimuhsin

Alıntı yapılan: emre - 02 June 2011, 13:00:11
digiturkte süper ligin bütün maçlarý veriliyor  :ok
Bu konuda biraz bilgilendirme yaparsanız sevinirim

lucarelli

Alıntı yapılan: silopili55 - 03 June 2011, 16:28:27
Bu konuda biraz bilgilendirme yaparsanız sevinirim

Süperligin tüm maçları digiturkun çeşitli kanalarında canlı olarak yayınlanıyor. Aynı saate gelen maçlar için lig tv ile beraber 203 Tarafatar, 204 Tarafatar, 01 Digi, 78 spormax kanalları da kullanılarak maçlar canlı olarak veriliyor. Sizin aldığını paket eğer sadece Samsunspor maçları için ise Samsunspor'un maçının verildiği kanalı izleyebiliyor diğer maçları izleyemiyorsunuz. Tüm maçları veren paketi alırsanız da tüm maçlar açık oluyor istediğini maçı izliyorsunuz.

silopilimuhsin

Bize Samsunspor yeter ötekilerin ozetlerini trt veriyor zaten Bu cok güzel bişey Sana özel bir kanalın var cok Harika

lucarelli

Alıntı yapılan: silopili55 - 03 June 2011, 16:44:06
Bize Samsunspor yeter ötekilerin ozetlerini trt veriyor zaten Bu cok güzel bişey Sana özel bir kanalın var cok Harika

Sana özel kanal değil de senin maçın canlı yayınlanırken açılan kanal diyelim.

berusa55

Millete miting 17.30'da diyorlar topluyorlar erkenden; Başbakan daha saat 5 olmuş Konya'da mitingde konuşuyor. Şimdi de Samsun'da yağmur başladı az sonra kalabalıktan dağılanlar olursa şaşırmam. Kaçta gelecek de miting yapacak bakalım.

silopilimuhsin

Alıntı yapılan: lucarelli - 03 June 2011, 16:45:42
Sana özel kanal deðil de senin maçýn canlý yayýnlanýrken açýlan kanal diyelim.
her hafta benim takımımın maçını verecekse bana özel oluyor

berusa55

03 June 2011, 17:21:00 #19086 Son düzenlenme: 03 June 2011, 23:53:20 samsuni
Yağmur iyice arttı. Burası Karadeniz; yağışlı memleket. Meteoroloji beş gün önceden yağacak diyor dediği çıkıyor. Yapsana önce burda sonra git Konya'ya...

fındık

bide daha yeni bitti konyadaki mitingi buraya gelişi 1 saat en az :deli:

samsunum

ibrahim

engin55

Samsunda miting yapanlar neden samsunspor atkısı takmıyor anlamadım. kılıçdaroğluda takmamıştı. erdoğandada yok

ahmetsefa55

03 June 2011, 19:27:49 #19091 Son düzenlenme: 03 June 2011, 19:40:49 ahmetsefa55
Alıntı yapılan: engin55 - 03 June 2011, 19:25:47
Samsunda miting yapanlar neden samsunspor atkısı takmıyor anlamadım. kılıçdaroğluda takmamıştı. erdoğandada yok
boşver ya takmasınlar.zaten yapmacık duruyo.umurlarında degıl sonucta Samsunsporumuz  ;)

edit: ve şuan atkı verdıler basbakana.o degıl de ne guzel bır atkıymıs ya. :) gelınce almak lazım store acılsaydı ıyıydı  ;)

engin55

Sonunda samsunspor atkısı takıldı. Şimdiye kadar nerdeydiniz dedi erdoğan

Sercan

kabacevizli55

o havaya rağmen güzel görüntüler vardır
tam atkı takılçak havaydı