Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

samsunspor.co.nr

İngiltere 0-2 İsvicre dk.35  ;D

samsunspor.co.nr

Of of ne mac. İngiltere penaltı atıyor.
İngiltere 1-2 İsvicre dk.37

##kdc##

Tufan

maç devre arasında ntvspor veriyor Kamerun-Senegal maçına 0 vermiştim tuttu İngiltere'den yatarsam yazık olacak kupona.

samet_55

hikmet şimşek hasta bi gs lidir. aslında ilk önce canikli mekansızlardaydı.sonra bugurup kayboldu.sonra etrafındaki tsli lerle.çok anvni akere maçları gittibusene.normaldede samsunlu degil. dogu kökenli ama ailesi az 40 yıldır samsunda ya.futboldan çok anladıgı söylenemezz..

samsunspor.co.nr

İngiltere iyi geliyor. Alır macı, hem goller izleriz,hem senin kupon tutar  ;)

CeLL-O

Şehzadeler'den bir ilk

Şehzazedeler Taraftar Derneği, düzenleyeceği halı saha futbol turnuvasıyla bir ilki gerçekleşecek. Yoğun bir katılımın yaşandığı turnuva için başvurular 25 Haziran'da sona erecek. Galatasaray Ultraaslan, Trabzonlu Gençler, Genç Fenerbahçeliler, Hasköy, Cezaevi, Tekkeköy dolmuş derneklerinin de katıldığı açıklandı. Basın Sözcüsü Hikmet Şimşek, başvuruların Şehzadelerin dernek binasına yapılması gerektiğini söyledi.

epçeli köylü

Alıntı yapılan: Erdinc - 04 June 2011, 15:00:52
iyi komplo teorisi kurup iyice abartmışsın

Neresiniabartmışım anlayamadım? İlki Ayhan bermek olayını bilenlere sorabilirsin.Mehmet Atalay işini google da arat istersen...Ben örnek bir link vereyim mesela....
http://www.sporhaberleri.gen.tr/2011/01/mehmet-atalay-futbol-federasyonu-baskanligina-aday.html

cembaba

Alıntı yapılan: CeLL-O - 04 June 2011, 21:59:18
Şehzadeler'den bir ilk

Şehzazedeler Taraftar Derneği, düzenleyeceği halı saha futbol turnuvasıyla bir ilki gerçekleşecek. Yoğun bir katılımın yaşandığı turnuva için başvurular 25 Haziran'da sona erecek. Galatasaray Ultraaslan, Trabzonlu Gençler, Genç Fenerbahçeliler, Hasköy, Cezaevi, Tekkeköy dolmuş derneklerinin de katıldığı açıklandı. Basın Sözcüsü Hikmet Şimşek, başvuruların Şehzadelerin dernek binasına yapılması gerektiğini söyledi.

Babacan bu adamlara uyuz oluyorum !!

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: maço - 04 June 2011, 00:27:10
valla bugun havaalanından sonra midilli diye bir restauranta gittim kazım başkanda oradaydı.ora onunmuş.Korumasıyla girdiğim bir muhabbette boboyla görüşüyorlar dedi.

kaynak saglammı ona siz karar verin  :)
çok bobosun bobo  :oyun:

red_white

Alıntı yapılan: CeLL-O - 04 June 2011, 21:59:18
Şehzadeler'den bir ilk

artık gerçek gruplarımızın bu işe el atıp dur demesi lazım >:(

AntZ

Yarın Trabzonspor Kestaneler grubumuzu resmen kuruyoruz. Trabzonsporlular şehzadeler diye grup kurabiliyorsa benimde Trabzonspor kestaneler grubu kurma hakkım var  :ok İlk olarak kuruluşumuzun şerefine Genç Fenerbahçelilerle dostluk maçımız var. Trabzon-Fener kardeştir inkar eden kalleştir.   trabzon_spor :kanka:  fener_bahce

Bir basın toplantısında da TS ile FB nin kardeş olduğunu, çok seviştiğimizi ilan ederiz fena mı olur  :evet:

Gorkem

bu şehzadeleri stadı bırak,samsuna sokmamak lazım

55JNR55

Alıntı yapılan: mahmut 55 - 04 June 2011, 17:13:54
takım otobüsümüzü sinopta gördüm şimdi  :-\ :-\

Sinop'ta Kadıköyspor'un maçları var o yüzden klüpten otobüs alınmış olabilir...

samsunum