Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Atakumlu

Alıntı yapılan: birolkys - 02 June 2011, 12:52:39
Nasıl iş bu kardeşim,adamlara devletin örtülü ödeneğinden para verliyor,350 milyon tl lik olimpiyat oyunu yapılıyor.Bu günkü son bomba  başbakanın mitinginde ts liler protesto yapmasın diye para verilmiş.Adamlar futbolu herşekilde paraya çeviriyor.

Bu arada  yine Trabzon'dan ikinci bir telefon aldım ve olay çıkarmasınlar diye  Trabzon  Taraftarlar Derneğine 200 milyar (eski parayla)  verildiği iddiasını duydum. Dahası bu parayı  paylaşırken kavga olmuş ve bir ölü varmış... Faruk Özak Bey bunlar doğru mudur, böyle bir para verildi mi?
http://www.yg.yenicaggazetesi.com.tr/yazargoster.php?haber=18512  sebahattin önkibarın yazısı.

ne kadar siyaset konusmayalım desekte siyaset futbolun icinde mecburen konusucaz...trabzon bazı seyleri zorlada olsa yaptırıyor isine gelmeyene de posta koyuyor ve bu siyasetciler trabzon insanının kabul edilebilir kalabalıgı yuzunden her turlu yalakalıga hazır durumda  >:(  :x((

Burak

12.90 olan pakette Sadece Samsunspor'un maçları var

red_white

kıçınıza yırtsanız bize yetişemezsiniz  >l<
fanatik anket merkezi
   19.813 Oy %27
   Mersin İdman Yurdu
 [ 33.321 Oy %46
   Samsunspor

19.179 Oy %27
   Orduspor

http://fanatik.ekolay.net/Super-Lige-yeni-yukselen-takimlardan-sizce-hangisi-daha-basarili-olur_3556_AnketmerkeziDetay.htm

Ankete (72.313) kişi katıldı

birolkys

Gelelim asıl konumuza malumunuz sokaklara boydan boya afiş, pankart, el ilanları asmak son çıkarılan yasa ile yasaklandı, bana göre de gayet güzel oldu, ancak bazı uyanıkların bu yasağı farklı argümanları kullanmak sureti ile delmeye çalıştığını görünce bu yazıyı kaleme alma zarureti hasıl oldu. Toplumun yumuşak karnı olan bazı hassas noktaları vardır, bunlar din, iman, vatan, v.s. gibi unsurlardır. Şehrimizin yumuşak karnı Samsunspor kulübüdür. İnsanlara Samsunspor dendiğinde akan sular durur. Son günlerde Samsunspor'u tutmasalar dahi bazı insanların onun adını istismar ederek uyanıklık yaptıklarını görünce canım sıkıldı.

İstiklal Caddesi'nin tam ortasında Samsunspor kulübünün birinci lige çıkmasını tebrik eden bir kaç pankart gördüm. Bunlardan birisi MHP Adayı Av. Alperen Carus'a ait pankart olup bu pankartın Alperen Carus'un bürosunun hizasında bulunması ve milletvekili adayı olması nedeniyle yadırganacak bir durum yok. Ancak az ileride iki pankart var, birisi Sultan Seyhan'a ait diğeri Erkan Avcı'ya ait. Bu arkadaşlar da milletvekili aday adayı idiler ancak o günler geçeli aylar oldu. Şu anda hiç birisinin en ufak bir siyasi kimliği olmamasına rağmen sırf Samsunspor kulübünü kullanıp boy, boy resimlerini asmaları hiç de ahlaki değil. Erkan Avcı Samsunsporlu olabilir ama Sultan Seyhan'ın damarlarında akan kan Trabzonspor demesine rağmen elini cebine koyup Samsunspor'a birinci ligde başarılar dileyen poz vermesi muhataplarıyla dalga geçmek değil de nedir? Bu kadar abes bir durum olabilir mi?
Erkan Avcı'ya gelince onun da siyasi karizması bitmiş, hem Ayvacık'ta, hem Çarşamba'da, hem de Samsun'da siyasi devrini tamamlamış siyasi fosiller grubuna dahil olmuş bir arkadaş olmasına rağmen şehrin en işlek caddesinde ülkenin Başbakanı gibi koskoca pankartının asılmasının hikmetini bana anlatabilecek birisi varsa gelsin anlatsın da ben de bileyim. Yasa çok açık olmasına rağmen bu pankartları burada tutan emniyet veya belediye görevlilerinin, görevlerini neden yapmadıklarını bana izah edecek birisi varsa onu da dinlemeye açığım. Tüm siyasi partiler teşkilat mensuplarına mesaj çekerek sokaklara bu tür pankartların yasaklanması nedeniyle pankart asacak yer bulamadıklarını her teşkilat görevlisinin evinin dışına pankart asmasını talep ederken bu iki zatı muhteremin ayrıcalığının ne olduğunu çok merak ediyorum.

Sahibi olduğu otelde PKK'lıları barındırdığı için mahkemeye çıkarılanlarla ilgili yazı yazdığımızda soluğu Cumhuriyet Savcılığı'nda alan emniyet müdürlüğünün bu konuda ne yaptığını bana bildirmesini rica ediyorum. Başkalarına talkım verip kendileri salkımı yutmaya kalkarlarsa buna kimse izin vermez. Yasalar herkes için geçerlidir, Ahmede farklı, Mehmede farklı yasa olmaz, ayrıca burası Muz Cumhuriyeti de değil. Sırf insanların duygularını istismar edip kendi reklamlarını yapmak isteyen uyanıklara da göz açtırmayacağımızı unutmasınlar. Kalın sağlıcakla

http://www.dengegazetesi.com.tr/author_article_detail.php?id=5576

Serkan

güzel bir noktaya değinmiş nedir abi resmini asıp Samsunspor'a başarılar dileriz diye msj vermek;

Gerçek Samsunspor'lu zaten Samsunspor'a başarılar dilerim yazmaz...

SAMSUNSPOR'UMUZA BAŞARILAR DİLERİM yazar..

samuray

Alıntı yapılan: cgr - 02 June 2011, 01:40:02
Samsunspor.biz ailesi, Digiturk ile ilgili sitemize ozel kampanya olacak. Bu kampanyaya herkes katılabilecek. Samsun disinda olan arkadaslarda aynı sekilde yararlanabilecek. Birazcık sabır.

ya bu güzel haber buna sevindem şimdi dijitürkün bi kampanyası var riserver ücreti almıyor 2 yıllık sözleşme karşılığında 14tl galiba ne zaman olacakmış bu anlaşma

samuray

Alıntı yapılan: Burak - 02 June 2011, 13:24:37
12.90 olan pakette Sadece Samsunspor'un maçları var
e bize yeter ya başka maça ne gerek var iyiymiş bu

Sercan

19 Mayıs kutlamaları için Ankara'ya dünyanın ve ülkemizin çok yerinden katılan okullar,Ankara 19 Mayıs stadında kutlamalar için ortak bir gösteri hazırladılar...

Samsun'dan giden Mareşal Fevzi Çakmak lisesi öğrencilerinin tamamı gösteri provalarına Samsunspor formalarıyla katıldılar...

mehmet yılmaz

Helal olsun valla
Meğer ne cevher öğretmenler varmış da hiç haberimiz olmamış birader!

Serkan

Keşke cocukları orjinal forma ile oraya yollasalardı...!

Burak

Adnan Bahadır Kolpacının biri belediyede iken bu kadar paranın ve bilginin nasıl sahibi olmuş diye sormak lazım

seckin55

AlıntıKartalspor Kulübü 2011-2012 sezonunda Teknik direktörlük görevine Besim DURMUŞ, getirildi.

fındık

Şuan meydandaki emniyet güçlerinin müdahaleleri aynı maçtaki gibi devam ediliyor hatta aynısını kadınlara uyguluyorlar :kafa: >l< başbakan gelince demek böyle oluyor..

birolkys

Bugün şehrimizde yaşanacak ikinci önemli konu Samsunspor kulübünün kongresidir. Kongrede daha önceden belli olan favori aday Kazım Yılmaz  olmakla birlikte Kazım Yılmaz'ı istedikleri gibi oynatamayacaklarını düşünen kamyon şoförü kayınçom, Fırıldak Vekil ve böyyük işadamları Türkiye'nin en böyyük sanayicileri arasında bulunan hemşerilerimin desteklediği  Fazlı  Abdik'de aday olacak  gibi gözüküyor. Fazlı Abdik'in arkasında olanlardan bir kısmı fırçayı ve kalayı yedikten sonra tekrar arkasında durabilecekler mi bilmiyorum ancak onların en büyük beklentisi Kazım Yılmaz'ın daha önce söylediği  "ikinci liste çıkarsa ben çekilirim" sözüne güvenerek çekilmesini beklemeleridir.

Fırıldak Vekil o kadar fırıldak ki, hızına ancak bozanak yetişir. Bir yandan Kazım Yılmaz'ı arayıp nasıl gidiyor, yapacağım bir şey var mı diye soruyor, diğer yandan da kayınçoma gaz verip karşılarına aday çıkarmasını istiyor. Adam o kadar becerikli ki sormayın
http://www.dengegazetesi.com.tr/author_article_detail.php?id=5578

lucarelli

03 June 2011, 15:26:47 #19079 Son düzenlenme: 03 June 2011, 16:30:26 lucarelli
Umut Bulut'un yerine forvet arayışlarını sürdüren Trabzonspor yeni yıldızını Brezilya'dan buldu;

http://video.fanatik.com.tr/Futbol-bu-degil_1_33459.htm?auto=1