Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

sercan5592

çift takımlı adam hep liderleri olsa bunların ne yazar gereksiz bi oluşum samsun merkezde yeterınce grup var zaten gıdın onlara katılın ne diye grup kurmak

King Of The North

Bu grup sadece samsunspor-trabzonspor dostluğunu, işbirliğini ya da buna benzer aklınıza ne gelirse sadece onu kendine misyon edinmiş bir grup zannımca. onların taraftarlarıyla organize Halısaha maçları, koyu trabzonsporlu olduğunu bilinen İlkerle hediyeleşmeler ve daha bilmediğimiz neler...

AhmetDenizci

Dartagnan

su adamı harcadı ya vallahı aglayasım gelıyor ıcımden .

Ollivanders

Hüseyin hoca herşeyin en iyisini bilir.

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: 6 Ertuğrul Sağlam - 11 March 2011, 16:26:57
20 Mart pazar günü oynayacağımız Giresun maçında 18 mart Şehitler günü ve Çanakkale Zaferi haftasına özel, görsel ses getirici bir çalışma yapabilirmiyiz?

umit

Alıntı yapılan: umtcmz - 11 March 2011, 20:48:53
  Öncelikle Merhaba
Şu anda Tülay Başaran Anadolu Lisesi'nde okumaktayım. Okulun bulunduğu araya bayrak astırma düşüncemiz var. 3*6 metre boyutlarında bir bayrak yazı dahil bize ne kadara malolur acaba ? İzlememiz gereken yol nedir ? Bugün Beden Eğitimi öğretmenimize söyledim, çok güzel olur ama altına okulun ismini yazacağınız için gidip bi müdüre söyleyin dedi. Umarım bunu gerçekleştirebiliriz.

Müdürün sorun çıkartacağını sanmıyorum, asılacak yer de ayarlanır. Bayrağı yaptırmak kalıyor bize. Güzel olacak inşallah...

King Of The North

facedeki Samsunspor sayfasında "kontra" adında bir beste yapmışlar, ordu-rize-trabzona karşı, geçen haftaki Rize maçında dakika 53 te bize nasıl sövmüşlerdi hala unutamıyorum bu eziklerin terbiyesizliğini.

spooks

Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 11 March 2011, 23:58:26
facedeki Samsunspor sayfasında "kontra" adında bir beste yapmışlar, ordu-rize-trabzona karşı, geçen haftaki Rize maçında dakika 53 te bize nasıl sövmüşlerdi hala unutamıyorum bu eziklerin terbiyesizliğini.
bakalım cevap olabilecek mi

Kaya

Alıntı yapılan: berusa55 - 11 March 2011, 15:22:07
Lovelet'in yatırımcısı İDOL İNŞAAT'a AVM içerisinde bir Samsunspor Ürünleri Satış Mağazası açılması için mail attım.

Konu ile ilgili bilgi:

http://www.samsunspor.biz/forum/index.php?topic=8635.msg392940#new

Bu iş üzerinde duralım arkadaşlar böyle güzel bir avm de kesinlikle takımımızın store u bulunmalı... samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x

King Of The North

Stadta binlerce kişi yapabilirse cevap olur da bunlara değmez, beste uzun zaten kimse ezberleyemez bunu.Süper lige çıkalım 3 ezikle, trabzonla uğraşalım daha heyecanlı olur.

spooks

Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 12 March 2011, 00:06:03
Stadta binlerce kişi yapabilirse cevap olur da bunlara değmez, beste uzun zaten kimse ezberleyemez bunu.Süper lige çıkalım 3 ezikle, trabzonla uğraşalım daha heyecanlı olur.

doğru  ;D

CurvaSs

abi, ben sayfada da dedim. bize böyle ucuz şeyler yakışmıyor. o nasıl bir bestedir ki; kadınların, çocukların olduğu yerde 92 bin kişiye gösteriliyor. tamam, karşılık verelim ama 53'de rize'ye sövmeyelim, rize kim allasen? daha şehirlerinin hangi takımı desteklediklerini bilmeyen kişilere ben neden küfür edeyim.. kendi hallerine, kendileri küfür etmeli bence.. bizim küçük takımlarla, taraftar bozuntuları ile işimiz olmamalı. geçen hafta adana maçında da ufak tefek şeyler oldu ama aldırmadık, neden? çünkü centilmen ama bir o kadar da karalı olmaya çalıştık..

neyse, ben düşüncelerimi söylemek istedim. isteyen katılır, isteyen katılmaz..

bir de, tavşanlı taraftarı 3 otobüs yola çıkmış.

Serkan

ben nedense hep 3 otobüs diyeni 30 kişiden fazla görmedim

bkn mersin,denizli (=

neyse 3. yada 300 farketmez  bu şaartlarda deplasman yapan herkesin ayağına sağlık gereken misafirperverlik zaten gösterilir.

Kaya

Avm diyorum,store diyorum  :)

Sonra bizim store umuz neden yok demeyelim.Sitenin şehirdeki gücünü kullanıp  yeni açılacak Avm'lerde store talebinde mutlaka bulunmalıyız..