Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

CurvaSs

nereden aklıma estiyse söylemek istedim. :D :D benim en çok sevdiğim taraftar grubu ismi "boğazın yargıçları" dır. sanıyorum beykoz 1908'in grubuydu..

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: curvasmurfs - 11 March 2011, 01:15:47
nereden aklıma estiyse söylemek istedim. :D :D benim en çok sevdiğim taraftar grubu ismi "boğazın yargıçları" dır. sanıyorum beykoz 1908'in grubuydu..
evet gerçekten guzel.

5trawberry

cembaba

11 March 2011, 02:55:15 #13908 Son düzenlenme: 11 March 2011, 11:44:46 CemBaba

2 resime bakınca 2 senede çağ atladık diyebilirim :)

King Of The North

Resimde görüldüğü üzere SS Biz locası dışında pek kimsede Samsunsporumuzla ilgili bişey yok, ne atkı var ne polar var ne de forma var...2 yılda hakikaten çağ atladık ama Samsunsporumuz çok gerimizde kaldı maalesef.

Burak

Serkan

bende göremiyorum lakin çok özledim stadı  : (

King Of The North

Ben de göremedim ama tahmin ettim, Cemin koyduğu kesinlikle 1.resim, 2.resmi hepimiz biliyoruz ;)

Serkan

http://www.facebook.com/abdulazizsolmazfan?sk=info

Şu sayfanın adminini tanıyan varsa bir uyarsın, insanları abdülü eleştirenlere karşı kışkırtmasın, bedava bir forma alıca diyerek.

FaTiH_HaN

adminin kesin abdülle bir akrabalığı yada arkadaşlığı var eleştirenleri direk atıyor sayfadan. salak salak şeyler yazıyor yok abdül şöyle abdül böyle farklı bir abdülden mi bahsediyor anlamıyorumki  :o

sercan5592

adminin abdulle baglantısı oldugu kesın o kdar övülcek bi adam degil ki bu abdül adam gibi oynıcak işte boşna mı para alıyolar dünya kdar

babasamsunlu

KEŞKE BEĞEN BUTONU GİBİ BEĞENME BUTONUDA OLSAYDI :) :)
APTÜLÜN SAYFASINI  HÜNKAR BEĞENDİYE ÇEVİRİRDİK  :D :D

ibo055

Huzur ve güven içinde yenen kuru bir ekmek,endişe içinde yenen baldan daha tatldır.Namus içinde yaşanan bir çadır,ahlaksızlığın hüküm sürdüğü bir köşkte yaşamaktan daha sevimlidir.
Cumanız Mübarek Olsun

FaTiH_HaN

japonyada 8.9 şiddetinde deprem olmuş sadece 1 kişinin öldüğü söyleniyor Allah korusun Türkiyede bu şiddetde deprem olsa haritadan siliniriz.

ibo055

bizde bu yapılaşma varken  türkiye diye bir yer kalmaz  adamlarda bu büyüklükte depremde 1 kişi bizde milyonkişi  :(