Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

CurvaSs

Alıntı yapılan: Dartagnan - 12 March 2011, 02:23:12
valla gelsınler 3 otobus ne olacak kı .Bız trıbun olarak gerekenı yapalım bak bakalım seslerı cıkıyor mu ? taraftarın nasıl olacagını gostermek lazım...

abi kütahya'da gösterdik zaten taraftarı. burda da görürler heralde.

Dartagnan

burda daha ustunu gormelerı lazım ki agızları acılsın daha fazla.Oyle netten atıp tutmayla olmadıgını,bu sehrın bır markasının oldugunu ogrensınler ;)

Serkan

CurvaSs

Alıntı yapılan: Dartagnan - 12 March 2011, 02:40:51
burda daha ustunu gormelerı lazım ki agızları acılsın daha fazla.Oyle netten atıp tutmayla olmadıgını,bu sehrın bır markasının oldugunu ogrensınler ;)

yok be abim. kütahya'da iyi davranmışlardı, onlar da büyüklüğümüzün farkında. internetten sallayan kişiler ergenler sanırım. ben de bugün irine cevap verdim, daha sonrasında admin ergene laf attı. adam ol diye. gelsinler, yenilsinler, gitsinler. :)

berusa55

Keşke maç Pazar 14'te olsaydı çok daha iyi kalabalık gelirdi ve o zaman esas atmosferi görürlerdi ya neyse; yarın ki seyircimiz bile 10 kütahya stadı eder  ;)

cembaba

Yahu şu bize her yer bilmem ne atkılarını gördüğünüz zaman uyarın. Resimlerde falan görünüyor. Ayıptır..

berusa55

Lovelet Facebook sayfasında tartışma panosuna Samsunspor ürünleri satış mağazası isteğimiz ile ilgili konuyu açtım arkadaşlar. Tartışma sayfasına katılın ve bu konuda iki cümle de olsa düşüncelerinizi yazın beyler:

http://www.facebook.com/pages/Lovelet-AVM/189980151026494#!/topic.php?uid=189980151026494&topic=358

Kaya

Lovelet ile ilgili çok güzel gelişmeler var  ;) :) Pazar günü saat 14.00 deki temel atma töreninde Store ile ilgili açıklama yapılacağına dair Yönetim kurulu başkanından söz aldık  >l<  :D Tüm SAMSUNSPORluları açılışa beklediklerini belirttiler..Hadi hayırlısı..

Lovelet'in renklerini neden kırmızı ve beyaz yaptık.Lovelet,Samsun ve Şampiyon olacak SAMSUNSPOR'umuz ülkemizi kendine aşık edecek...Samsunspor'lu kardeşlerimizde gerek ulusal gerek uluslararası bir çok markanın içerisinde SAMSUNSPOR STORE'uda görecek..

Lovelet Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Acıtaş

CurvaSs

acaba kesin midir, değil midir? inşallah yapılır da, gider alışverişimizi oradan yaparız.

Kaya

Söylendiği gibi Pazar günü yapılacak temel atma töreninde yapılacak konuşmayı bekleyeceğiz.

kuzey55

Mustafa'cım güzel dileklerin için teşekkür ederim.İnanın sizlere iyi hizmet verebilmek için gece gündüz çalışıyoruz.Saat şu an 04.55 ama biz uyumuyoruz.Vede çalışıyoruz.Dikkat etmişseniz projemizi her platformda 1 anlatıyorsak Güzel Samsun'unumuzu 5 anlatıyoruz.Biz Samsun'dan birşeyler almaya değil,birçok güzellikler katmaya geldik.Samsun Aşığı bir abiniz olarak işlerimin yoğunluğundan belki maçlara gelip Samsunsporumuzu destekleyemiyorum ama GÖNLÜM KALBİM SİZLERLE..Samsunsporumuzun bu çetin geçen bu ligde biraz daha kenetlenebilirsek ve futbolcularımızda biz taraftarlar kadar
inançlı olabilirse ben sezon sonu en az 5 puan farkla takımımızı Şampiyon olarak göreceğimizden eminim..Samsunspor'suz Samsun bencede düşünülemez.Kiralama talebini İstanbul'dan danışmanlarımız
teyit ettiler.Diğer alışveriş merkezlerinde Samsunspor'un olmayacak olması gerçekten üzücü.Samsunsporumuz Lovelet
Aşık Eden Outlet'de olacaktır.
Çünkü Lovelet her yıl yurt içinde ve yurt dışında zincir olarak büyüyecek olmasına rağmen Samsun Markası olarak kalacaktır.Lovelet'in renklerini neden kırmızı ve beyaz yaptık sence.Lovelet,Samsun ve Şampiyon olacak SAMSUNSPOR'umuz ülkemizi kendine aşık edecek...Samsunspor'lu kardeşlerimizde gerek ulusal gerek uluslararası bir çok markanın içerisinde SAMSUNSPOR STORE'uda görecek.İnşaallah önümüzdeki yıl maçlarada Lovelet'den gidecek.Unutmayın biz diğer yatırımcılar gibi Samsun'dan ne kazanırım değil;Samsun sevdası'nı nasıl ülke gündemine taşırız,Karadeniz'in Başkenti olan Güzel Samsun'umuzu nasıl markalaştırız,Nasıl daha iyi hizmet veririz bu hesapları yapıyoruz.Bakın Lovelet'in ulusal gazetelerdeki haberlerine sürekli Güzel Samsun'unumuz nasıl ülke gündemine oturmuş..Seni ve tüm taraftarlarımızı 13 mart Pazar saat 14.00'de temel atma törenine bekliyorum.Orada Samsunspor Store ile igili bir açıklamada yapabilirim..

bana gelen cevap da bu şekilde teşekkürler HAKAN ACITAŞ...

Ahmeti

ortalama 3 aydır kendi sahamızda gündüz maçı oynamamıştık.

En son oynadığımız gündüz maçında gaziantep b.b.  ne 4 atmıştık haydi hayırlısı.

TeRMeLee

Resmi sitedeki Ufuk, Billy, Dilaver ve İzzet'in fotoğraflarına daha önce Ahmet Şahin'e yaptıkları gibi photoshop yapmışlar. Hepsi de Koca Kafalar'daki karakterlere benzemiş. :D

kumköylü ahmet

bugun isyrini acmadim suanda evde mac saatini bekliyorum insallah aliriz maci allahim utandirma bizleri

berusa55

12 March 2011, 12:27:03 #13994 Son düzenlenme: 12 March 2011, 12:30:56 berusa55
Lovelet'te Store açılması konusunda bu kadar hızlı sonuç alabileceğimizi düşünmüyordum. İşte birliktelik ve işte istediğimizde olabileceğini gösteren güzel bir gelişme! Hakan bey'den bana da cevap gelmiş. Sağolsunlar ilgilendikleri için. Güne bu güzel haberle başlamak doping etkisi yaptı. İlgilenen mail atan arkadaşlara da teşekkürler.  >l<