Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

cembaba

Alıntı yapılan: CemBaba - 11 March 2011, 02:55:15

2 resime bakınca 2 senede çağ atladık diyebilirim :)

şöyle alıntı yapayım o zaman :)

Ahmeti

ölü sayısı 9 olmuş tusunami önüne ne geliyorsa sürüklemiş ALLAH bizi böyle bir felaketten korusun.

Bu şiddette bir depremi TÜRKİYE de düşünmek bile istemiyorum.

cembaba

Alıntı yapılan: Serkan - 11 March 2011, 11:07:20
http://www.facebook.com/abdulazizsolmazfan?sk=info

Şu sayfanın adminini tanıyan varsa bir uyarsın, insanları abdülü eleştirenlere karşı kışkırtmasın, bedava bir forma alıca diyerek.

Reyiz Emre Korkmaz'ın o sayfa.

GurbetciFanatik

Allah yardimcilari olsun.
Umarim fazla can kaybi olmasin.
Cok kötü bisey 8,9 siddetindeki deprem.

Serkan

Dartagnan

Alıntı yapılan: GurbetciFanatik - 11 March 2011, 12:54:26
Allah yardimcilari olsun.
Umarim fazla can kaybi olmasin.
Cok kötü bisey 8,9 siddetindeki deprem.

depremın olması onları sarsmayacaktır;ancak Tsunamı gercekten felaket yaaaa.

Turuncu

Bugün okulda İstiklal Marşı'nın kabulüyle ilgili konferans vardı.1dk saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu ardından samsun samsun sesleri süperdi  :D

berusa55

FaTiH_HaN

bilim kurgu filmlerinden bir kesit gibi çok büyük felaket nasıl toparlanacaklar çok merak ediyorum. Allah yardımcıları olsun.

berusa55

ibo055

arkadaşlar site kurmak isteyen arkadaş var su bayisi  baglantıya geçebileçegim arkadaşımız varmı

babasamsunlu

Ant55 var ama o da uzun süredir siteye giremiyor işlerinin yoğunluğu nedeniyle..
bi özel mesaj at hocam ;)

ibo055

berusa55

11 March 2011, 15:22:07 #13933 Son düzenlenme: 11 March 2011, 16:14:43 berusa55
Lovelet'in yatırımcısı İDOL İNŞAAT'a AVM içerisinde bir Samsunspor Ürünleri Satış Mağazası açılması için mail attım.

AlıntıSayın İDOL yetkililerine,

Samsun'umuza büyük bir yatırımla kazandırmakta olduğunuz LOVELET projeniz için sizlere tüm Samsun halkı olarak müteşekkiriz. Samsun'umuza ve bölgemize büyük katma değer kazandıracak bu projenin bitişini şimdiden sabırsızlıkla bekliyoruz.

Size bu maili yazmaktaki amaçlarımdan birisi teşekkür iken diğer ve daha önemli bir neden de Samsunspor hakkında bir isteğimizin oluşudur. Kentimizin en büyük markası Samsunspor, kentimizin en büyük AVM projesinde mutlaka yer almalıdır. Bundan önceki yatırımcılar bu gerçeği görmezden gelmişlerdir. Samsunspor'suz Samsun hiçtir ve sizlerden beklentimiz de takımımıza ait "ufak ya da büyük hiç önemli değil" bir lisanslı ürünlerin satışının yapılabileceği bir store mağazasının Lovelet'te yer bulmasıdır. Bu konu üzerinde hassasiyetle durulmalı, Samsun halkının gönlü bu şekilde bir kez daha fethedilmelidir.

Önerimi dikkate almanız dileğiyle saygı ve sevgilerimi sunuyorum.

Ersin GÜVEN

Konu ile ilgili bilgi:

http://www.samsunspor.biz/forum/index.php?topic=8635.msg392940#new

kuzey55

evet anlaşılan bu avm çok büyük iş yapacak çünkü reklamı çok iyi yapıldı.mail atalım kayıtsız kalmazlar