Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Ayberk

Abi bir tek bana cevap atmadılar alındım doğrusu :P

ŞİM-ŞEK-LER

samsunum

Samsun Büyüksehir Belediyesi Sanayii yi kaldırıp arazisini Samsunspor a tahsis edecek.Ve 70 dönüm arazi üzerine 19 Mayıs Arenayı Samsun Büyükşehir Belediyesi Projelendirecek ve Toki 19 Mayıs Arena yı yapacak. 55 bin kapasitesi olacak stadn İçinde 155 loca olacak.stadın 55 kapısı olacak ve 19 ayda bitirilecek.İçerisinde AVM den tutun,Samsunspor müzesine,SamsunStore dan oyun salonlarına,alışveris merkesleri,borlıng salonu fıtnes salonu ve çok sayıda iş yeri olacakdır.stadın  üst kısmı ilerleyen zamanlarda açılır kapanır olcakdır .Stad kapısının üzerinde 3 boyutlu Samsunspor amblemi olacakve çok yönlü spor kompleksi olarak kullanılacakdır .

haber kaynagı : samsunbüyükşehir belediyesi...

bunu facebookta gördüm pek inanasım gelmedi ama ama haberin altında habern kaynağı samsunbüyüksehir  belediyesi yazıo

ahmetsefa55

samsunum

Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 12 March 2011, 13:19:13
yalan haber kardeşim inanma  ;)

inanasım gelmio ama haberi görünce insana bişe oluo böle :) :)

kabacevizli55

samsunum

epçeli köylü

Sanayinin kaldırılacağı haberi doğru.Geçen ay meclisten geçmiş. Batı çevre yolu kenarında bir alan yeni sanayi bölgesi ilan edilmiş. Ancak stad işiniduymadım. Doğrumu değilmi bilemiyorum.

binikalamadım

sanayinin olduğu yer eskiden Samsun Hipodromuymuş keşke öyle kalsaydı sanayi şimdi düşünülen yere o zamanda yapılabilirmiş

Ekrem

berusa55

Ahmeti

maç çıkışında herkesin ağzında adana maçı vardı herkes o maça ah çekiyordu gerçekten yazık oldu o maça

celebi

sadece55

Lovelet Projesini gerçekleştiren idol inşaatın patronu Hakan beyden şöyle bir mesaj aldım...

Sevgili Erdinç güzel dileklerin için teşekkür ederim.İnanın sizlere iyi hizmet verebilmek için gece gündüz çalışıyoruz.Saat şu an 04.55 ama biz uyumuyoruz.Vede çalışıyoruz.Dikkat etmişseniz projemizi her platformda 1 anlatıyorsak Güzel Samsun'unumuzu 5 anlatıyoruz.Biz Samsun'dan birşeyler almaya değil,birçok güzellikler katmaya geldik.Samsun Aşığı bir abiniz olarak işlerimin yoğunluğundan belki maçlara gelip Samsunsporumuzu destekleyemiyorum ama GÖNLÜM KALBİM SİZLERLE..Samsunsporumuzun bu çetin geçen bu ligde biraz daha kenetlenebilirsek ve futbolcularımızda biz taraftarlar kadar
inançlı olabilirse ben sezon sonu en az 5 puan farkla takımımızı Şampiyon olarak göreceğimizden eminim..Samsunspor'suz Samsun bencede düşünülemez.Kiralama talebini İstanbul'dan danışmanlarımız
teyit ettiler.Diğer alışveriş merkezlerinde Samsunspor'un olmayacak olması gerçekten üzücü.Samsunsporumuz Lovelet
Aşık Eden Outlet'de olacaktır.Çünkü Lovelet her yıl yurt içinde ve yurt dışında zincir olarak büyüyecek olmasına rağmen Samsun Markası olarak kalacaktır.Lovelet'in renklerini neden kırmızı ve beyaz yaptık sence.Lovelet,Samsun ve Şampiyon olacak SAMSUNSPOR'umuz ülkemizi kendine aşık edecek...Samsunspor'lu kardeşlerimizde gerek ulusal gerek uluslararası bir çok markanın içerisinde SAMSUNSPOR STORE'uda görecek.İnşaallah önümüzdeki yıl maçlarada Lovelet'den gidecek.Unutmayın biz diğer yatırımcılar gibi Samsun'dan ne kazanırım değil;Samsun sevdası'nı nasıl ülke gündemine taşırız,Karadeniz'in Başkenti olan Güzel Samsun'umuzu nasıl markalaştırız,Nasıl daha iyi hizmet veririz bu hesapları yapıyoruz.Bakın Lovelet'in ulusal gazetelerdeki haberlerine sürekli Güzel Samsun'unumuz nasıl ülke gündemine oturmuş..Seni ve tüm taraftarlarımızı 13 mart Pazar saat 14.00'de temel atma törenine bekliyorum.Orada Samsunspor Store ile igili bir açıklamada yapacağım söz..

Hakan ACİTAŞ