Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

YaşarDoğu

Nuri Asan

İçkiye zam gelmiş,sigarayada gelecekmiş.
Köylüden tütünün kilosunu al 3 Liraya Sat 250 Liraya.

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: Nuri Asan - 28 October 2010, 17:09:28
İçkiye zam gelmiş,sigarayada gelecekmiş.
Köylüden tütünün kilosunu al 3 Liraya Sat 250 Liraya.

sen sigarayı bırakmadın mı?

Nuri Asan

Alıntı yapılan: samsuni - 28 October 2010, 17:11:58
sen sigarayı bırakmadın mı?

Hocam bir haftadır içmiyorum,ama babam sattığı için içindeyim kopamıyorum.
Bir haftadır içmedim daha da içmem sayenizde.
Çok kötü kokuyormuş,bırakınca daha iyi anladım.

Nuri Asan

Benmi yanlış hatırlıyorum,Kocaeli ile Eskişehir kardeş değilmiydi.

kocaeli-ESES olaylar (anti 07-41)

isyan

Antalya-Kocaeli-Eskisehir
Bursa-Ankaragücü-Eskisehir
Sakarya-Göztepe-Manisa

hepsi sözde Kardesdi, hepsi bozuldu

Nuri Asan

Onlar kardeşti çünkü hepsinin Babaları bizdik

Lusage

Okan Kovabulut yımırtladı Kayseri 90+ da Karşıyakaya yasladı  :D

maviay55

55.hakan

Mersin bize de böyle direnirse işimiz var  :(

celebi

TeRMeLee

Karşıyaka Kayseri'yi uzatmalarda yenip tur atlamış.  :(

Mustee13

Alıntı

İnci Sözlük yazarlarının, Türkiye'nin nüfusu en yoğun şehirinin futbol takımının bir o kadar da yalnız olmasına dayanamayıp oluşturduğu taraftar grubu Boz Baykuşlar. Makarası yüksek inci sözlüğün, İBB'deki bu taraftar eksiğini farkedip duruma el atması, bir çok takipçisini heyecanlandırmış durumda. İnci sözlük ekibi Boz Baykuşlar taraftar grubunun kuruluş sebebine şu sözlerle açıklık getiriyorlar:

"İnci Sözlük olarak Ligin en kalabalık şehrinin, en yalnız takımına tam destek kararı aldık!"

Barındırdığı yazarlardan ötürü yapacakları şovlar ilgiyle beklenen Boz Baykuşlar, maçların özellikle 12,5 uncu dakikasında ayrı bir coşku yaratması bekleniyor.

Tribünlerdeki ilk yerini 19 Eylül 2010 tarihinde İBB - Konyaspor maçında almaya hazırlanan incici Boz Baykuşlar, "Maç var dediler geldik." sloganıyla hazırlıklarını sürdürüyor.

Bize de bu oluşumu heyecanla takip etmek düşüyor. Umarız beklenildiği gibi eğlencesi bol görüntülere tanıklık ederiz.

Tebessümle karşıladım ilk görünce. Fakat biraz araştırınca oldukça ciddi olduklarını gördüm. Protest bir tavır olarak gelişen incisözlük'ün yeni bir hareket. Pankartları, tişörtleri hatta forumları bile var. Maçlara da gidiyorlar. Hatta İBB, taraftarları yüzünden para cezası bile aldı.  ;D Şu anda çok az olsalar da giderek büyüyorlar.

Belediye takımlarını - özellikle İstanbul gibi prosfesyonel kulüplerin çok olduğu ve zaten SüperLig'te her sene en az 3 kulüple temsil edilmesine rağmen - ne kadar tasvip etmesem de bu hareketi gayet olumlu buluyorum. Umarım tribünlere renk getirirler.

TeRMeLee

Herkesin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun.

Nuri Asan

Cumhuriyetin Bekçileriyiz.Kanımızın son damlasına kadar Laik Cumhuriyeti sonsuza dek kotuyacağız