Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

**KaR6**

onu hiç hesaba katmamıştım ama evet abi ordayım :) nasip işte ;D

samsunum

yha bu k.erciyesspora  12 bin kişilk modern  stat yapılacakmış  dün  tunç kayacı dedi   >:(

Ollivanders

Kadir Has 2 takıma yetmiyor mu? Anlayamıyorum ya!

samsunum

adamlar yan sahadakini dolduramıolar daha

cany

spor salonu da yaptılar, ne torpilli bunlar yaa

berusa55

Gösterişte sınır tanımıyor Kayseri! Kadir Has'ı doldurun önce!

Serkan

maviay55

Beypazarı Şekerspor 1-1 Karabük

penaltılarla beypazarı şeker gruplara kalmış >l< >l<  >l< helal olsun eski yerleşim yerim  ;)

ahmetsefa55

cok kararsızım acaba onceden gelıp dıyarbakır ve mersın maclarını mı ızlesem bıraz gec kalıp karsıyaka deplasmanına gıdıp oyle mı gelsem  :-X :P :-* ;D

lucarelli

Deplasman yap bence, içeride nasılsa taraftar olur.

maviay55

anasayfadaki haftanın takımı bölümünü değiştirmenizi istirham ediyorum..fotomaç gazetesinde de haftanın takımı samsunsporumuz seçilmiş..zaman yazılmış ta sadece onu okudunuz galiba sadece  :o  zzzzz :D

mehmet yılmaz

26 October 2010, 18:14:58 #7856 Son düzenlenme: 26 October 2010, 18:23:44 samsuni
Alıntı yapılan: maviay55 - 26 October 2010, 18:11:50
anasayfadaki haftanın takımı bölümünü değiştirmenizi istirham ediyorum..fotomaç gazetesinde de haftanın takımı samsunsporumuz seçilmiş..zaman yazılmış ta sadece onu okudunuz galiba sadece  :o  zzzzz :D

Engin, evet onu okudum, hatta bırak okumayı bizzat ben yazdım o panoramayı ;)

fotomaç dışında baska gazeteler de varsa, bir derleme yapabiliriz tabii ki, buraya yazarsan nerelerde seçildiğimiz, mesele hangi gazete olduğu değil Samsunspor'un başarısının yazılıp, çizilmesi.

maviay55

Alıntı yapılan: samsuni - 26 October 2010, 18:14:58
Engin, evet onu okudum, hatta bırak okumayı bizzat ben yazdım o panoramayı ;)

fotomaç dışında baska gazeteler de varsa, bir derleme yapabiliriz tabii ki, buraya yazarsan nerelerde seçildiğimiz, mesele hangi gazete olduğu değil Samsunspor'un başarısının yazılıp, çizilmesi.
tamam abi  ;) ben öle sandım ne bileyim..

haftanın takımı samsunsporumuz..haftanın hocası hüseyin kalpar  :P..haftanın 11'ine de kemal ve savaş seçilmiş fotomaçta..saygılar

mehmet yılmaz

Ben prensip olarak Fotomaç, Fotospor ve Fanatik gazetelerini pek okumam. Yaptığım doğru mudur bilemiyorum ama yaptıkları şeyin spor gazeteciliği olmadığı, İstanbul amigoluğu olduğu kanısındayım. O yüzden görmedim öyle birşey ama dediğim gibi baska gazetelerde de varsa bu gibi şeyler, bildirirseniz forumda kolay yapar, toplu halde veririz.

maviay55

Alıntı yapılan: samsuni - 26 October 2010, 18:31:18
Ben prensip olarak Fotomaç, Fotospor ve Fanatik gazetelerini pek okumam. Yaptığım doğru mudur bilemiyorum ama yaptıkları şeyin spor gazeteciliği olmadığı, İstanbul amigoluğu olduğu kanısındayım. O yüzden görmedim öyle birşey ama dediğim gibi baska gazetelerde de varsa bu gibi şeyler, bildirirseniz forumda kolay yapar, toplu halde veririz.
ben görevimi yaptım o zaman eyvallah  ;)