Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Ertuğrul Sağlam

Valla şakamı diyorsunuz gerçekmi bilmiyorum ama bir İngiliz takımını en sevmediğim Türk takımı ts ile bile oynasa desteklemem. sonuçta ts ülkemizin bir temsilcisi yarı milli mesele sayılır. ve ts'nin turu geçmesinide isterim.

Tabii bunları söylerken aklıma birde şu geliyor, ts Liverpol'u yendiğinde Samsun sokaklarında ts liler tur atarsa! Ozamanda kafayı yerim >:(

Burak

ne desteklicem yaaa milli mesele milli maçlarda olur o adam gayette benim rakibim başarılı olmasın barcelona avrupa da real i destekliyormu FORZA KIRMIZI BEYAZ

özkan

Neyin muhabbetindeyiz ya yenerse ederse ..Liverpool bu;gelecek yenecek gidecek..o maça deplasman organizasyonu yapmakda boynumuzun borcu bilet fiyatları açıklansın hele bi.

berusa55

Valla Ertan'cığım ben sahsi fikrimi hemen yazayım; TeSe zerre kadar umrumda olmaz Avrupa maçında dahi. Liverpool'u tutuyorum bu maçta!

kabacevizli55

kop tribünlerinde türk bayrağıda çok açılıyor sanki tese liverpoolu elerse şampiyonlar liginde 3 takımla mücadele etcez sonuna kadar liverpool destekliyorum eğer deplasmna gidelim çok deli ses getiririz acayip havamız ve rekabet ortamı olur tepki verende  olur hatırlayınm chelsea fb maçına geldiğinde gsliler karşılamıştı yeterki uygun fiyat olsun

AntZ

06 August 2010, 19:46:04 #6320 Son düzenlenme: 06 August 2010, 19:58:05 Ant55
Bu ne rezalet, Liverpool da İstanbul yalakası çıktı  >:(  :D :D :D
Sağ üstteki atkı ne öyle, iki takım için de yıkım olacak ama ikisini de tutmuyorum yesinler birbirlerini  8)

Anti TS & İstanPOOL  1dk!!!

eLLis

Alıntı yapılan: kabacevizli55 - 06 August 2010, 18:47:52
kop tribünlerinde Türk bayrağıda çok açılıyor sanki tese liverpoolu elerse şampiyonlar liginde 3 takımla mücadele etcez sonuna kadar liverpool destekliyorum eğer deplasmna gidelim çok deli ses getiririz acayip havamız ve rekabet ortamı olur tepki verende  olur hatırlayınm chelsea fb maçına geldiğinde gsliler karşılamıştı yeterki uygun fiyat olsun
Böyle bişeymi var gerçekten?

AntZ

06 August 2010, 20:00:00 #6322 Son düzenlenme: 06 August 2010, 20:01:53 Ant55
Alıntı yapılan: eLLis - 06 August 2010, 19:58:06
Böyle bişeymi var gerçekten?

O Deportivo.

NEDENI:
Barboros Hayrettin Paşa, Akdeniz'e hükmettiği sıralarda İspanya sahillerine kadar ulaşmış. O sırada İspanya'da yiğitliği ile ünlü Galicia bölgesinin delikanlıları, Barboros'a büyük destek vermişler. Bu işbirliğini içlerine sindiremeyen komşu kent Vigo'nun halkı ise La Coruna'ya Türklerle ortaklığa girmelerinden dolayı, onlara "Türkler" adını takmışlar yani Ispanyolca "los turcos" olarak biliniyor Deportivo La Coruna li taraftarlar ve bu isimden son derece onur ve gururlular. Bu ad sporda, özellikle de futbolda günümüzde büyük bir rekabete dönüşmüş. Buna karşılık, La Coruna halkı da Celta Vigo taraftarlarına yakınlığı ve iyi ilişkileri nedeniyle Portekiz'li yakıştırması yapmışlar.

La Coruna'da çok sayıdaki taraftar derneklerinden biri olan La Pasion Turca derneğinin başkanı Ricardo ise Türk bayrağına sahip çıkmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiriyor. Ricardo, Deportivo La Coruna'nın Şampiyonlar Ligi'nde Yunan takımı Panathinaikos'la oynadığı maçta açtıkları 20 metreyi aşan Türk bayrağını anlatırken, "İnanın Riazor Stadı'nda yüzlerce Türk bayrağı vardı. Stadın bir ucundan diğer ucuna bir Türk bayrağı astık. Yunanlılar sahaya çıktıklarında dev Türk bayrağının yanı sıra yüzlerce ateşli taraftarın ellerindeki ay yıldızlı bayrakları görünce neye uğradıklarını şaşırdılar. Dünyanın hiçbir yerinde kendi ulusunun bayrağının dışında, başka ülke bayrağına bu kadar çok sahip çıkan bir taraftar grubu bulamazsınız" dedi.

Burak

deportivo zaten hikayesi de yazıyordu sitenin bir bölümünde ya da başka bir yerde okudum.

berusa55

06 August 2010, 20:08:50 #6324 Son düzenlenme: 06 August 2010, 20:18:55 berusa55
Kırmızı - Beyaz'ınız yeter beee[/b]  ;)

kabacevizli55

Burak

başka bir siteden alıntı

Hep kendi kendime sormusumdur "Ispanya ligindeki maclari izlerken,
neden bu Deportivo'nun sahasinda hep bir Türk bayragi asili, kale
arkasinda" diye. Sonunda ögrendim ve cok hosuma gitti :

Deportivo, Galesia bolgesinin takimidir, eskiden Türklerin orada yasadigi
rivayet edilir! Deportivo'lu taraftarlar ile Celta Vigo´lu taraftarlar
birbirlerini hic sevmiyorlarmis. Asagi yukari 20 yil önce Celtali'lar bu
nedenle Deportivo'lulara "Türk" demeye baslamislar, ama hakaret anlaminda.

Ama Deportivo'lu taraftarlar bunu hic hakaret diye algilamamislar. Hatta
kendi deyimleri ile "Türk gibi güclü" görünmekten cok hoslanmislar. Iste
bu yüzden her maclarinda en az 1 Türk bayragi aciyorlar. Bir dahaki
baktiginizda dikkat edin, yüzde yüz görürsünüz.

Ekte de Deportivo'nun yunan Panathinaikos takimini karsilama görüntüsü var...

URL=http://img393.imageshack.us/i/1283ty.jpg/][/URL]

alıntı

erkutdem55

ben babasamsunlu...

@ ertuğrul sağlam

Trabzonspora koyim..bize bişey olmasın..onların temsil ettiği bir milli mesele değiliz biz...bundan bir kaç yıl önce kıbrıs rum kesmi takımı anartosise elendiklerinde "ne olacak onlar bizim akrabalarımız" diyen ibnelri ne destekleyecem..

cem

Alıntı yapılan: 35ama55 - 06 August 2010, 14:41:47
Trabzonspor ile Liverpool eşleşti UEFA Kupasında.
:):):)  yeni öğrendim bu kurayı tsliler zahmet edip 2 maçada çıkmasınlar hükmen yenik sayılmaları daha hayırlı olur onlar için bjknin 8lik rekorunun kırılacağına inanıyorum,,yandı trabzon:):):):)

eLLis

Deportivoyu biliyorumda kabacevizli kop tribünleri diyince şaşırdım :D