Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

kuzey55

bizim oynadıgımız şanlıurfa ile giresun oynuyor bugün ve ilk yarı 2-0 urfa öndeydi en son...urfa çok sağlam takım kurmuş bize karşı da iyi oynadılar bizde çoğunlukta yedekler oynadıgı halde mağlup ettik ve çok gol kaçırdık bu sene bu ligdeki birçok takımdan daha sağlam oldugumuzu söyleyebilirim. en büyük favrori adana bile hazırlık maçlarında galibiyet alamadı nerdeyse.denizliye gelen gecen 3 atıyo.diğerleri malum zaten.çok umutluyum bu sezon çokkk...

berusa55

Eyvallah Mustafa'cığım bu moral dolu paylaşımın için. Bu sıcakta iyi geldi...  :D

kabacevizli55

Alıntı yapılan: eLLis - 06 August 2010, 20:20:56
Deportivoyu biliyorumda kabacevizli kop tribünleri diyince şaşırdım :D
yav açıyo dediysek hep değilya görmek mümkün oluyo proflimdeki fotodo var  :D :D :D :D ;)

kuzey55

takımda uzun zamandır göremediğimiz yardımlaşma var abicim.bütün oyuncular birbiyle dialog içerisinde kaleden ahmet forvetteki adamı uyarıyo.agbetu bozuk şivesiyle '' hakan abi hakan abi '' diye yırtınıyo :) dan dun değil ayağa kısa ve sağlam paslarla çıkıyoruz.ters koşu ve araya paslarla bi bakıyosun ceza sahasındayız.hazırlık maçı olsa da ben uzun zamandır böyle güzel oyun izlemedim.

berusa55

Mustafa'cığım dur yeter valla. Bak sonra işler ters gider senden biliriz  :D Ama yazdıklarından sonra umutlarımız daha bir arttı hadi hayırlısı!

kuzey55

Alıntı yapılan: berusa55 - 06 August 2010, 20:32:28
Mustafa'cığım dur yeter valla. Bak sonra işler ters gider senden biliriz  :D ama yazdıklarından sonra umutlarımız daha bir arttı hadi hayırlısı!

izlediklerimi aktarıyorum abi daha da güzel olacak emin ol.inanmazsan cem abiye sor :)

berusa55

Alıntı yapılan: kuzey55 - 06 August 2010, 20:33:32
izlediklerimi aktarıyorum abi daha da güzel olacak emin ol.inanmazsan cem abiye sor :)

Biliyorum kardeşim izlenimlerin olduğunu sağol emeklerin için. Bizim gözümüz kulağımız oldunuz oralarda. Sevgili Cem'in yazdıklarını da okudum hadi bakalım valla heyecan yaptı  ;)

babasamsunlu

ya ertuğrul sağlam kardeşim kusura bakma ama sana sinirim halen geçmediği için yazmadan edemeyecem..

Samsunspor tarihin en büyük düşmanı iki kez düşme nedenimiz olan bir takım kimle maç yaparsa yapsın nasıl yenmelerini düşünebilirz ki..sen hiç bir fb linin veya gs linin birlerinin avrupada başarılı olmalarını istediklerini gördün mü ??
Biz trabzonla aynı şekilde düşman değilmiyiz ??
Taaa idman ocağı yıllarına varan düşmanlık yok mu ??
Ne çabuk unutuldu bunlar..kafamıza yediğimiz taşlar bizim onların kafalarını yardığımız yıllar...takım otobüslerimize saldırmaları vs. v.s..

Trabzonsporun taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a.... koyayım..Livorpool da koysun bu hafta Bursada koysun inşallah....

Unutmayacaz gelcek nesilelrede bu düşmanlığı unutturmaycaz biz..Sen istersen destekleyebilirsin tabi..Senin şahsi desteklemendir...

red_white

Alıntı yapılan: kuzey55 - 06 August 2010, 20:30:01
takımda uzun zamandır göremediğimiz yardımlaşma var abicim.bütün oyuncular birbiyle dialog içerisinde kaleden ahmet forvetteki adamı uyarıyo.agbetu bozuk şivesiyle '' hakan abi hakan abi '' diye yırtınıyo :) dan dun değil ayağa kısa ve sağlam paslarla çıkıyoruz.ters koşu ve araya paslarla bi bakıyosun ceza sahasındayız.hazırlık maçı olsa da ben uzun zamandır böyle güzel oyun izlemedim.

evet mustafa bunu sölemeyi unuttuk. Takımdaki yardımlaşma arkdaşlık havası müthiş Ahmet arkadaşlarını mükemmel yönlendiriyor.Oyuncu içinde herkes birbiriyle konuşuyor yardımlaşıyor.Bu arada mustafa agbetu hakan abi değil akan abi diyordu :)

kabacevizli55

Trabzonsporun taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a.... koyayım..Livorpool da koysun bu hafta Bursada koysun inşallah....

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

sadece55

Hazırlık maçlarına devam edilse iyi olur aslında Ordu- Giresun gibi yakın şehirlerle

kaptan 55

Alıntı yapılan: kabacevizli55 - 06 August 2010, 22:30:50

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

kaptan 55 binlerce kez BEĞENDİ.

kaptan 55

kim .oyarsa .oysun ts .oysun ts .oyandan ALLAH razı olsun  >l< >l< >l<