Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

erkutdem55

Alıntı yapılan: kaptan 55 - 07 August 2010, 11:18:49
kim .oyarsa .oysun ts .oysun ts .oyandan ALLAH razı olsun  >l< >l< >l<

babasamsunlu

Alıntı yapılan: 6 Ertuğrul Sağlam - 06 August 2010, 18:31:34
Valla şakamı diyorsunuz gerçekmi bilmiyorum ama bir İngiliz takımını en sevmediğim Türk takımı ts ile bile oynasa desteklemem. sonuçta ts ülkemizin bir temsilcisi yarı milli mesele sayılır. ve ts'nin turu geçmesinide isterim.

Tabii bunları söylerken aklıma birde şu geliyor, ts Liverpol'u yendiğinde Samsun sokaklarında ts liler tur atarsa! Ozamanda kafayı yerim >:(

gece rüyama girdin varya Ertan..senin gibi bir Samsunsporlu nasıl bu cümleleri telafuz etti halen anlamış eğilim..tam bir akıl tutulması   >:( >:( >:( >:(

Sercan

Sevmiyorum abi trabzonsporu zorla mı?Hatırlarsanız Gürcistan'la oynadığımız milli maçta trabzonda milli futbolcularımıza neler yaptılar,yeneceğemiz maçta puan kaybettik.Trabzonspor bayan hentbol takımı da dahil,kiminle oynarsa oynasın kaybetsin istiyorum...

Tufan

sekiztaştan sonra bu Trabzonada 10 tane sallasa Liverpool süper olmaz mı

Sercan

07 August 2010, 11:48:30 #6349 Son düzenlenme: 07 August 2010, 11:51:29 55sercan55
Bu fotoğrafı dün sanayide çektim,ayrıca dün çok arabada Samsunspor atkısı bayrağı ve amblemi gördüm,mutlu oldum :) :)

kaptan 55

dibine kadar liverpol

renklerine aşinayım.... :D

erkutdem55

Kırmızı-beyaz çakacak Travzana,eski günlerdeki gibi  ;D

kabacevizli55

seneye bulunçağımız ligin adı değişti türkcell süperlig artık sportoto süper lig olaçak samsunspormuza bir dahaki sezon spor toto süperligde başarılar dilerim

kaptan 55

evet sayın seyirciler maç skoru almak için mikrofonlarımız tekrar anfield road'da

kırmızı beyaz:10
bordo mavi  :0   :D :D ;D

LisandroLopez

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 07 August 2010, 11:48:30
Bu fotoğrafı dün sanayide çektim,ayrıca dün çok arabada Samsunspor atkısı bayrağı ve amblemi gördüm,mutlu oldum :) :)

Evet gerçektende bu sıralar Samsunspor atkı ve amblemli araçlara çok sık rastlar oldum bende şehirde yürüyüşten sonra birşeyler değişti sanki..

kabacevizli55

şenol güneşden bu sıçakta ne ter akıyodur be  liverpol ingiliz diyince adamın dünyası şaşıyo gene 8 tane alır bursaspor bu akşam 3 0 koycak bunlara  8) 8)

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: red_white - 06 August 2010, 22:23:01
evet mustafa bunu sölemeyi unuttuk. Takımdaki yardımlaşma arkdaşlık havası müthiş Ahmet arkadaşlarını mükemmel yönlendiriyor.Oyuncu içinde herkes birbiriyle konuşuyor yardımlaşıyor.Bu arada mustafa agbetu hakan abi değil akan abi diyordu :)
dun turgay murat bı de bı kısı daha vardı orjınde gordum oturuyolardı nargıle ıcıyolardı sohbet guzeldı galıba turgay arabanın arkasındakı samsunspor flamasını gorunce el salladı saolsun ınsallah takımdakı arkadaslık boyle devam eder de hem futbolcular hemde samsunsporumuz kazanır  >l<

cem 55

bu arada tff ilk 3 haftanın fikstürünu acıklamıs 1.hafta aksihar ve 3.hafta mersin maçlarımız trt 1 de zaten 2. haftadaki altay maçındada grup istanbul tribunde yalnız mersin macını fedarasyon 13 eylül pazartesiye koymus bayram için samsunda olup samsunsporumuzu izlemek isteyenler için kötü haber

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: cem 55 - 07 August 2010, 13:31:53
bu arada tff ilk 3 haftanın fikstürünu acıklamıs 1.hafta aksihar ve 3.hafta mersin maçlarımız trt 1 de zaten 2. haftadaki altay maçındada grup istanbul tribunde yalnız mersin macını fedarasyon 13 eylül pazartesiye koymus bayram için samsunda olup samsunsporumuzu izlemek isteyenler için kötü haber
abı ızmır organızasyonunun gunu saatı bellı mı daha sonra mı bellı olcak

cem 55

kardeşim maçı 29 agustos pazar saat 21 olarak acıklamıs federasyon allah izin verirse pazar sabahı erkenden yola cıkar öglen 1-2 gibi izmirde oluruz saat 7-8 e kadar izmiri gezer maç 23 gibi biter hemen yola cıkarız allah izin verirsede sabah saat 7 gibi istanbulda oluruz 24 saatimiz samsunsporumuzla dopdolu geçer hele bide 2 sene önceki gibi galibiyetle istanbula dönersek tadından yenmez organiasyonla ilgili 10 güne kadar sitede bilgi vermeye baslarız kardeşim