Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: cem 55 - 07 August 2010, 13:41:32
kardeşim maçı 29 agustos pazar saat 21 olarak acıklamıs federasyon allah izin verirse pazar sabahı erkenden yola cıkar öglen 1-2 gibi izmirde oluruz saat 7-8 e kadar izmiri gezer maç 23 gibi biter hemen yola cıkarız allah izin verirsede sabah saat 7 gibi istanbulda oluruz 24 saatimiz samsunsporumuzla dopdolu geçer hele bide 2 sene önceki gibi galibiyetle istanbula dönersek tadından yenmez organiasyonla ilgili 10 güne kadar sitede bilgi vermeye baslarız kardeşim
ooo cok ıyı abı heycan bastı valla bende sımdı samsundayım ama o tarıhte ıstanbulda olmak ıcın cabalıcam ınsallah ılk ızmır deplasmanım da ugurlu gelırım ızmırı de guzel guzel gezcez dımı abı  ;D ;D ;D

cem 55

valla abinle gittigimiz ilk izmir deplasmanı çok ugursuz gelmişti kardeşim levent eriş o maçtan sonra istifa etmiş pozisyona bile giremeden istanbula orhan baba şarkıları dinleyerek geri dönmüştük meteyle hangi deplasmanda galip geldikti zaten :) :)saka bi yana kardeşim bu sene hersey çok farklı insallah geçen sene karabugun yaptıgı gibi şu lanet ligden kolayca çıkacaz izmiride gezecez tabi bütün güzellliklerini görecez kardeşim deniz kordon filan ama hanımda siteyi takip ediyo ben daha fazla konusmayayım gençlerin önünü acayım

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: cem 55 - 07 August 2010, 13:51:02
izmiride gezecez tabi bütün güzellliklerini görecez kardeşim deniz kordon filan ama hanımda siteyi takip ediyo ben daha fazla konusmayayım gençlerin önünü acayım
;D ;D ;D ben daha bişey demıyorum abı  :D :D

eLLis

Bunlar bizim iç saha maçlarımızı niye veriyor şimdi bakalım bu sene kaç tane iç saha kaç tane deplasman maçını vericekler

Serkan

ramazan boyunca uçaklar her şey dahil 49 tl diyer bir şey okudum ama nerde hatırlayamıyorum  (=

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: Serkan - 07 August 2010, 14:37:51
ramazan boyunca uçaklar her şey dahil 49 tl diyer bir şey okudum ama nerde hatırlayamıyorum  (=
o kampanya pegasustaydı sımdı baktım fıyatlar 90 lıradan baslıyo

Recep

07 August 2010, 18:52:18 #6366 Son düzenlenme: 07 August 2010, 19:19:12 recep55
KAVAKSPORUN YENİ
SEZON İÇİN PRENSİPDE ANLAŞTIĞI JEMBAA VE PİERRE BUGÜN KAVAKDA
VATANDAŞLAR TARAFINDAN BÜYÜK İLĞİYLE KARŞILANDI VE BOL BOL HATIRA RESMİ
ÇEKTİRDİ.ARADAKİ UFAK PÜRÜZLER GİDERİLDİĞİNDE ÖNÜMÜZDEKİ SEZON 2
KAMERUNLU KAVAKSPOR İÇİN TER DÖKECEK...

FORZA GAVAKSPOR ;D ;D ;D

Recep

Alıntı yapılan: 35ama55 - 07 August 2010, 18:54:12
recep abi facebook'ta resimleri dolanıyor  ;D
sponsor maraton başkanmış
demişki Samsunspor zenci getiriyorsa benda güzel Kavak'a zenci getirmemmi :D :D :D
tercümanlıklarını Süleyman yapacakmış :D :D :D :D

celebi

kabacevizli55

ankaragücüne transfer olan eski oyuncumuz  turgut doğan şahin   bu sezon 7 numaralı forma ile mücadele edeçek senden  55 i giymeni beklerdim turgut

maviay55

55 giycegini sölemişti basın toplantısında  >:(

sercan5592

Kaya

Forumun arka fonu değişmiş,güzel de olmuş. >l<

emre

Salıpazarı nda Operasyon Hazırlığı

Sabahın İlk Işıkları İle Salıpazarı İlçe Jandarma Komutanlığına Askeri Helikopterler Özel Harekat Timleri İndirdi.

08 Austos 2010, 10:04
Mücahit Akgül

Geçtiğimiz hafta Ordu nun Akkuş-Salman yolunda meydana gelen terör olayından sonra bölgede tansiyon bir türlü düşmüyor.Terör örgütü pkknın son zamanlarda Karadeniz Bölgesindeki faaliyetlerinin artması sebebi ile tüm bölgede olduğu gibi Salıpazarı İlçe Jandarma Komutanlığı ve Salıpazarı İlçe Emniyet Müdürlüğü 24 saat alarmda ve herhangi bir terör olayına karşı eli tetikte görevini yapmakta.İlçemiz stratejik konumu itbarı ile de büyük önem taşımakta.Yaklaşık 3 aydır Salıpazarı İlçe Emniyet Müdürlüğünde konuşlanan Polis Özel Harekat timleri de ilçe merkezinde ve çevre kırsalda gece gündüz AT faaliyeti yaparak ilçe merkezinin güvenliğini sağlıyor.
Bugün sabaha karşı ise İlçe Jandarma Komutanlığı na askeri helikopterler ile Jandarma Özel Harekat Timleri (JÖH) sevk edildi.Çiftçimizin geçim kaynağı olan fındığın hasat zamanının gelmesi ve köylerdeki vartandaşların arazide bahçelerde olması da bu olağan üstü güvenlik önlemlerinin alınmasında büyük rol oynadığı düşünülüyor.

Karadeniz'de bu gibi olayların olması inanılır gibi değil.Dün konustuğum polis harekat timinde biri de Trabzon'lu olduğunu ve karadenize bu görev için gelmek bize çok koyuyor,hiç düşünmezdim buraya göreve geleceğimi dedi..

Burak

08 August 2010, 13:05:29 #6374 Son düzenlenme: 08 August 2010, 13:21:08 Burak
aklıma geliyo yazacam yazacam unutuyorum benim doğma büyüme samsun da yaşayan hem eziktaş hem tese hemde SAMSUNSPOR u tutan manyak bir arkadaşım var yaaa :D