Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

eprianu

Programı izleyemedim. En kısa zamanda bakacağım İnşallah. Başkan futbolculara ödenen paralarla ilgili açıklama yapmış. Büyük bir kısmı primmiş ve şampiyonluğa bağlanmış. Bu işin aslını bilen var mı?

target_t.t.b

şampiyon olunamaması halinde verilen primlerin yüzde 70 i futbolculardan geri alınacakmış.Sözleşmeler bu şekilde yapılmış.

Shane_Falco

Alıntı yapılan: cembaba - 03 May 2019, 08:58:23
Bence eski düzene dönüp herkese karşı aynı 11 ile ligi tamamlayacağız

Ahmet

Erhan Erkam - Nuri(Cenk)- Canberk

Oğuz - Savaş

Ramazan İlyas Samet

Apo veya Bahattin

Ben de aşağı yukarı böyle bir şey bekliyorum ama Oğuz yerine Yılmaz olmalı diye düşünüyorum.

muzaffer4

Alıntı yapılan: target_t.t.b - 03 May 2019, 09:32:02
şampiyon olunamaması halinde verilen primlerin yüzde 70 i futbolculardan geri alınacakmış.Sözleşmeler bu şekilde yapılmış.

Play off da şampiyonluğa dahil mi?
Bu adamlar neden oynamıyor o zaman çok ilginç

eprianu

Alıntı yapılan: target_t.t.b - 03 May 2019, 09:32:02

Bu ne güzel sözleşme böyle. Helal olsun başkana.  :D

target_t.t.b

Daha geniş biçimde anladığım kadarıyla aktarayım "Biz oyuncu arkadaşlara kurduğumuz kadronun doğal sonucunun şampiyonluk olduğunu söyledik.yani şampiyon olunması hainde ekstra prim değil,onları şampiyon kabul ederek ona göre maç başıları ve primleri belirledik.dOLAYISIYLA ŞAMPİYON OLUNAMAMASI DURUMUNDA ALDIKLARI PRİMLERİN YÜZDE 70 ini geri ödemek durumunda kalacaklar."Bir de abartıldığı gibi fazla rakamlarla takım kurulmadığını söyledi.4.5 milyon bonservislere ödenmiş.yıl sonuna kadar ödeneceklerle birlikte toplam maliyet 15 milyon gibi bi rakam oluyormuş.Daha da anladığım şu ki;"kardeşim bırakın parasını pulunu bunları tartışıp konuşmaya fırsatımız olacak haziran da kongre var taşlar dökülür.Biz Samsunspor taraftarı olarak kolayı seçnmedik.İstanbul takımı tutup borçlarının bi şekilde regüle edildiği ödendiği sürekli şampiyopnluklar kovalayan ekipleri seçip kolayına gitmedik.Ben bütün Samsunsporluyum diyenlerden şu 1 aylık süreöçte herşeyi bir kenara bırakıp gelin yürekten şu takımı destekleyelim."deiğidir.Bunları duyunca tv ekranına karşı yüksek sesle "ASLA YALNIZ YÜRÜMEYECEKSİN BAŞKAN" diyebildim.

maço

Ne zaman bıraktıkki.
Kim gelirse gelsin ilk maç işi de asıp gidecez maça.

eprianu

Yüksel Yıldırım maç öncesi "Samsunspor'un adı boktan" ifadesini kullanmış. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Neden ya neden?

muzaffer4

Alıntı yapılan: eprianu - 04 May 2019, 16:42:35
Yüksel Yıldırım maç öncesi "Samsunspor'un adı boktan" ifadesini kullanmış. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Neden ya neden?

Nerede söylemiş kaynak var mı?
Ayrıca ne üzerine söylemiş?

MeL_55

https://www.samsunhaber.com/samsunspor/fbahceli-comolli-yildirimi-ziyaret-etti-h46576.html

su haber de pek icime sinmedi. sikecilerle ne isimiz olur bizim.
altinordu gibi, biz oyunuclari pisirip onlara mi satacagiz.

insallah dogruluk payi yoktur. fenerden gelecek iyilik Allahtan gelsin.

Kaya

Her yaptığı iş tutan,ölüyü diriltecek mübalaası kadar şanslı,bi yerinden ballı denecek kadar da ballı kim ise playoff başlığını bi zahmet açsın.

Rica ediyorum  :D

eprianu

Alıntı yapılan: muzaffer4 - 04 May 2019, 18:35:20
Nerede söylemiş kaynak var mı?
Ayrıca ne üzerine söylemiş?

Art niyetli değil belki ama üslup oldukça yanlış.

https://mobile.twitter.com/HakanSencan55/status/1124663302682968065

Stoper

Yanlış kelime seçmiş, basına açıklama yapıyor sonuçta. Yoksa biz de kendi aramızda, bok çukuruna düşmüş bir takım olduğumuzu söyleriz. Dilenci gibi gezinen, şarapçı,11li adamların kulub yöneticiliği yapmış leş bir kulüb haline gelmiştik.

Prestij kazandırdi adamlar, üslubu kötü sadece. Onlar olmasa şimdi Manisa'nın yanındaydik. Tam destek başkana.

5trawberry

Her fırsatta Samsunspor batmıştı, Samsunspor'un adı duyan kaçıyordu, Samsunspor -60 puan ceza alacaktı, Samsunspor öyleydi Samsunspor böyleydi demeye gerek var mı ya? 34 Hafta olmuş hala aynı cümleler. Yetmedi mi sizce ? Cümlealem biliyor nasıl bir taşın altına gövdenizi koyduğunuzu ve bizlerin de her zaman minnettar olduğunu...

evolution55

Bence bizim şehri tam tanıyamamış, şehirde maalesef taraftarlık kültürü yok. Sadece galibiyet odaklı bir kitle hala çoğunlukta, umarım içerdeki sakarya maçında stadı bu sezon ilk defa full görürüz