Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

5trawberry

Basın toplantısını izledim. Yaklaşık bir buçuk saat sürdü.
Futbolcular, yöneticiler, scout ekibi falan hiç bir şey umrumda değil, dün haberlere yansıyan başkan bırakıyor iddiasına istinaden izledim.
İsmail Başkan, Yüksel Yıldırım'ın takındığı tavra çok içerlemiş.
Verdiği röportajlara, sosyal medyada yazdığı yazılara çok kırılmış belli ki.
Sosyal medya kullanılmasına ve olur olmaz şeylerin sosyal medyadan paylaşılmasının doğru olmadığını üstü kapalı ima etti.
Doğru düzgün soru soru sormayı beceremediler.
En son ''Bu şehir sen olduğun için şirketleşmeye destek verdi. Senin yarattığın sinerji ile yeniden şehir ayağa kalktı. Yüksel Yıldırım şirketleşmeyi talep etseydi o SMS lerden ne kadar destek çıkardı meçhuldu. Bu durumda bırakacak mısınız tarzı bir soru yöneltildi.
Başkan ona da kapalı cevaplar verdi.

Benim basın toplantısına dair yorumum.
Yüksel Yıldırım ile İsmail Uyanık arasında tatsızlık var gibi.
Başkan bırakmayı düşünüyor.
Cumartesi günü netleşecekmiş.

maço

o şişko egolu zengin öküzün peşinden mi koşacaz

Shane_Falco

Samsunsporlu bi taraftarın "syn. Başkan umarız İsmail Uyanık ile çıkan haberler asılsızdı. Biz Samsunspor taraftarı olarak İsmail Başkanı çok seviyor ve sayıyoruz."

Sorusuna Samsunspor'un büyük ortaklarından Yüksel Yıldırım şu şekilde yanıt verdi;"Bende sizler kadar İsmail Başkanı seviyorum. Kendisi çok üzgün! Yeni sistemle Samsunspor için Doğru olanı yapacağız beraber İsmail Başkan ile. Durmak yok! Yola devam..."

Desiqner

İsmail Başkan'ın Samsunspor için değerini anlamalarını sağlamalıyız.En azından sosyal medyada...

_SoN_

Kim ne derse desin,şu aşamada sebebi ne olursa olsun İsmail başkanın bırakması doğru mu? Bunun içinmiydi tüm sıkıntılar cefalar,kesinlikle her ne olursa olsun bırakmamalıdır, şu durumda ona asla yakışmaz ki, bence bırakmayacaktır.

Olurda ismail başkan bırakırsa herkesin malumüdür, bittiğimizin resmidir,bu kulüp parası olan birilerinin oyunca olduğunda nasıl kaçıp gittiklerini hepimiz gördük.

Yine söylüyorum her ne sebepler olursa olsun BIRAKMAMALIDIR ...

ngonge

Gerçekten İsmail Uyanık'ın açıklamalarını herkes izlemeli. Başkan ince ince durumu izah etti. Belirli sorunlar olduğu açık, Yüksel bey'in açıklamalarının dışında içeride de kulübün operasyonel faaliyetlerine müdahalesi ile ilgili sıkıntılar olduğunu sezdim.

Nasıl bir görüşme olacak merak ediyorum. İsmail Uyanık giderse tüm tablo aleyhimize değişir. İnşallah kalır ve bu seneden çıkarılan derslerle iyi bir hoca (Mesela Yalçın Koşukavak) etrafında ekip kurulur, Yüksel bey de olabildiğince kenara çekilir.

İşin ironik kısmı Denizli yerine bu sene üst ligde olsak daha rahat bir biçimde süper lige çıkmış olacağımızı düşünüyorum. Neyse, İsmail Başkanın dediği gibi proje bu çaptaysa 1-2 yıl kayıp hiçbir şey değil.

eprianu

Başlarını izledim. Sonlarına da atlayarak baktım. Başkan gidici arkadaşlar. Kızmış, kırılmış, üzülmüş. Cumartesi çok büyük bir değişiklik olmazsa bırakır.

Desiqner

Tanjunun Yüksel Yıldırım'a yaklaşmaya çalıştığını duymuştum.Hele bir de İsmail başkan giderse sırtlanlar kulübe girmek için sıraya girer.İsmail başkanın gitmesi haricindeki tüm ihtimaller dönüşü olmayan bir protesto halini alabilir karakterli Samsunsporlular için...

Shane_Falco

İsmail Başkan'ı tamamen işin içinden kaldırma gibi bir şeye kalkışacağını sanmıyorum.
Başkanı pasifize edip kendi kuklası bir adamı aktif edebileceğini düşünüyorum.
Takım ile ilgili işleri bu kukla,
Alt yapı, modernleşme, kurumsallaşma gibi işlemlere İsmail Başkan ile devam etme gibi bir durum olabilir.

Olası bir İsmail Başkan'ın tamamen koparılması durumunda oldu olacak bir de Adnan Sezgin gelsin. II.Kazım Yılmaz dönemini resmen açalım.

eprianu

Tanju'nun Yüksel Yıldırım'a yaklaşmasına gerek yok ki. Bizim fake hesaplar akşama kadar Yüksel Yıldırım'a Tanju'yu takımın başına getirin diye yazıp yazıp duruyor.

bayfa55

Tanju Çolak bu kapıdan içeri girme teşebbüsünde bulunduğu anda Samsunspor taraftarı tepkisini koyar. Samsun'u ve Samsunspor'u satan  karaktersiz adamın bu kulüpte işi yok. Defolsun gitsin.

eprianu

Dünkü basın toplantısını ancak izleyebiliyorum. Kısa kısa notlar yazayım dedim.

Sezon başında aşağıdaki hocalara teklif götürülmüş. Ancak kabul etmemişler.

Aykut Kocaman
Orhan Atik
Gibi Multescu
İsmet Taşdemir

Taner Taşkın gönderildikten sonra ise aşağıdaki isimlerle görüşülmüş ama olmamış.

Yalçın Koşukavak
Hamza Hamzaoğlu
Ertuğrul Sağlam
İrfan Buz

Ayrıca Önder Özen yönetim kurulu toplantısına girene kadar göreve hazırmış. Yönetim kurulunda ise anlaşma bozulmuş.

Sezon başında aşağıdaki isimlerle görüşülmüş. Kiminde futbolcu bu kulübe gelmek istememiş, kiminde ise kulüp vermemiş. İşte o isimler

Murat Uçar (Altınordu)
Burak Çalık (Balıkesirspor)
Mehmet Akyüz (Denizlispor)
Alihan Kubalas (Ankaragücü)
Egemen Korkmaz (Başakşehir)
Mert Nobre (Erzurumspor)
Selçuk Şahin (Gençlerbirliği)
Erdoğan Yeşilyurt (Altınordu)
Kerim Avcı (Altınordu)
Beykan Şimşek (Altınordu)
Günay Güvenç (Göztepe)
Serdar Dursun (SV Darmstadt 98)

Devre arasında ise aşağıdaki isimlerle temasa geçilmiş. Yine yukarıdaki sebeplerden ötürü olmamış.

Sadi Karaduman (Hatayspor)
Birkan Aydın (Hatayspor)
Mehmet Yiğit (Elazığspor)
Abdülkadir Parmak (Trabzonspor)
Ümit Kurt (Boluspor)
İsmail Haktan Odabaşı(Boluspor)
Onur Ergün (İstanbulspor)

* Bugüne kadar 70-80 Milyon TL ödeme yapılmış. Gelişimiz hazırlıklı olsaydı bu borçları ön hazırlık yaparak 25-30'a düşürebilirdik dedi.

* Cumartesi günü yönetim kurulu toplantısı varmış. Herkes eteğindeki taşları dökecek, ben de dökeceğim, dedi.

* Geçen seneki Samsunspor algısı (kayyuma kalan, küme düşen vs) piyasada tanınmış hocaları buraya getirmek için bir engeldi. Ancak değişen bu algıdan sonra gelebileceğini düşünüyorum, dedi.

* Çevresine Samsunsporlu eski futbolcuları toplaması ile ilgili olarak futbolda menajerlik sistemine inanmadığını ve güvenmediğini, bu yüzden yıllarca bu camianın içinde kalmış insanlarla yola çıkmayı uygun gördüğünü söyledi. (Bana göre oldukça haklı)

* Taner Hoca'yı göndermek istemediğini ama Amed maçından sonraki "Korktuk" ifadesinden dolayı artık bu işin olmayacağını düşündüğü için gönderdiğini belirtti. Madem korktular, biz maçtan 2 gün önce Diyarbakır'daydık bana neden gelip söylemedi, dedi.

* Kendi içimizde öz eleştiri yapacağımız bir konudur, futbolda her şeyi ve duyguları parayla alamayacağımızı biz bazı örneklerde gördük. Önder Özen ve Ertuğrul Sağlam konularında olduğu gibi.

* Aytaç Sulu kulübünde hali hazırda oynayan bir futbolcuydu. Biz de kenarda dursun diye almadık, oynasın diye aldık. Ancak niye oynatılmadığı bizim üzerinde düşünmemiz gereken bir konu.

* Futbolcular çok şımartmadık. Futbolculara çok para vermedik. Üst ligde aldıkları paranın %20-30 banında fazla para verdik. Birçoğuna fazla para vermemize rağmen üst ligden gelmedi.

* Futbolcuların hiçbirinin şımarık olduğunu, kötü oynayarak durumu istismar ettiğine, ruhsuz olduklarına inanmıyorum. Oyuncu bir insandır. Oyuncuyu boş zamanında Atakum'da gördüğü için eleştiren zihyetin iş yapma zamanı geçmiştir. Ancak amatörde takım yönetibilirsiniz. (Kesinlikle katılmıyorum)

* Psikoloğun yazdığı raporda futbolcuların antrenmanda gösterdikleri performansı maçlarda gösteremediği belirtilmiş. Başkan da bu duruma katılıyor.

* Futbolculara küfür etmek, hain ilan etmek, bunlar yanlış. Ucuzcu basit işler.

* Beklentileri yüksek tuttuk. Bunun da en büyük suçlusu benim. Sürekli bir memnuniyetsizli var. Kazandığımız maçlarda bile kötü oynuyoruz diye sürekli bir şikayet duyduk.

* Temmuz ayında Genk ile anlaşma başlıyormuş. Genk bize altyapı sistemi sunacakmış, hocalar eğitime alınacakmış.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Yaklaşık 1.5 saat konuştu. Ne futbolcuları sattı, ne de İsmet Taşdemir gibi beceriksiz bir hocayı. Yüksel Yıldırım'a da kızgın belli ama ona bile küçük sitemler ederek geçiştirdi.

Ama tahmini olarak söylüyorum; başkan bırakmayı kafaya koymuş. Cumartesi günü yani yarın her şey belli olacak ama İnşallah sonu güzel olur.

Burada Yüksel Yıldırım'ın tavrı çok önemli. Tek umudum Yüksel Yıldırım'ın twitter üzerinde İsmail Uyanık'la birlikte önümüzdeki sene hareket edeceğini söylemesi.

AhmetDenizci

Alıntı yapılan: eprianu - 17 May 2019, 08:16:17
Başkan gidici arkadaşlar. Kızmış, kırılmış, üzülmüş. Cumartesi çok büyük bir değişiklik olmazsa bırakır.

Yapma be abi. Bu düşmekten beter..  :(

twitter

taner taşkın 10 kişi karagümrük yendi  ;D

fena da oynamıyorlar

ngonge

Sakarya Sarıyer'i 4-0'la geçmiş. Finalde kaybedeceklerini düşünüyorum ama.