Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Raqua55

Kalan 3 Maci kazanip gorelim ne olucak. Bazen kendi kendimizi yaristan kopariyoruz. Kecioren macinda herseyi bitirdik. Arada 2 puan Fark vardi. Herkez kecioreni sampiyon Ilan etmisti. Gelinen tabloda 2 macda son dakika golleri yemeseydik liderdik. Bence bizim camiadaki en buyuk problem anlik dalgalanmalar. 1 Mac aliyoruz herkez goklerde bir Mac kaybediyoruz herseyi bitiriyoruz.

SametYılmaz55

Sarıyer maçını da geçtim dün kaybedilen 2 puan çok şey götürecek bizden

isa55

Taraftar yarıştan kopabilir fakat yönetim ve takım işi bırakmaması gerekir. Onların işi bu.

Shane_Falco

Bir Ahmet Yildirim'in başına geçtikten sonraki Kastamonuya bak.
Bir de Ismet'in bizim başımıza geçtikten sonraki duruma bak.
Doğru hoca takımı nasıl zirveye çıkarır. Yanlış hoca nasıl dibe çeker.

ngonge

Kastamonu'nun kazanması bizim için kötü oldu. Olur ki Kastamonu şampiyon olursa Keçiören bizi play off da her türlü yer.

Ben bizim duruma üzülmüyorum açıkçası, elimize 1 değil 2 değil kaç defa fırsat geçti de değerlendiremedik, hayıflanmanın anlamı yok.

isa55

Ayberk

Ümitleri bitiren kaybedilen puanlar değil, sahada şampiyonluğa dair hiçbir heyecan görememek. İnandırsalar bizi, play offta da sonuna kadar kovalarız. Ama inanmıyorlar, inandırmıyorlar.

Baskent_Samsunspor

Son ana kadar yarışı birakmamak lazim, bu lig herşeye gebe, sayin uyanik dahil herkes play-off icin hazirlaniyor. Bu psikolojiden biran önce kurtulup kalan üç macta 9 puan almak için hersey yapilmali.Taraftarimizin beklentisi çok yüksek olduğu için konstrasyonu bozulmuş olabilir.Ancak şunu unutmayin bu ligden cikan ankaragücü suan super ligde, hatay birinci ligde zirve yarisinda yeterki bu batakliktan kurtulalim gerisi gelecektir.

mehmet yılmaz

Hafta içi yapılan basın toplantısında kaldım halen. Bence başkanı yanlış yönlendiriyorlar. Orada iki büyük hata vardı. Birincisi sinevizyon eşliğinde hakem hataları gösterilmesi. Doğrudur, hakemler epeyce puanımıza sebep oldular lakin bunun baş mazeret olarak sunulması doğru değildi bence. İkincisi ise başkanın bile saır aralarına serpiştirilmiş olan Play Offa odaklanalım sözleri. Matematik olarak şansımız varken bu teslimiyet bize hiç yakışmamıştı. nitekim Hacettepe'yi yensek bile farklı şeyler konuşuyor olacaktık.

Bu arada teknik ekibe ve futbolculara olan güven ve sempatim yerlerde sürünüyor. Ancak buna çözüm bulacak olanlar profesyoneller ve futbol şube ile ilgili yöneticilerdir. Görüyorum ki daha teşhis bile konamamış ki, çözüm bulunsun.

Sadece Samsunspor

sarıyerden son dk. hacettepeden son dk. golleri yemesek yine liderdik. inanç kalmamış taraftar napsın

Shane_Falco

Haftalar eridikçe yönetimin reaksiyon göstermemesi doğru değil.

İsmet Taşdemir'in dengesi bozuldu. İki hafta üst üste aynı 11 ile sahaya çıkmadık. Psikolojik olarak da iyi olduğunuzu düşünmüyorum. En önemlisi futbolcuların ona olan güveni tamamen bitmiş durumda.

Takıma bir yenilik lazım. En kötü İsmet Taşdemir ile yollar ayrılıp Yücel Uyar-Cenk İşler ikilisi ile girilmeli devam edilmeli yola.

Nasıl olur bilinmez ama takıma kesinlikle bir yenilik, reaksiyon gerekli.

Karabudun

Hesapları burada bir yıl daha geçirmek üzere yapın. Bu oyuncu güruhuyla play-off maçlarında rüsva oluruz.

cakir55

Alıntı yapılan: Karabudun - 16 April 2019, 09:42:44
Hesapları burada bir yıl daha geçirmek üzere yapın. Bu oyuncu güruhuyla play-off maçlarında rüsva oluruz.
Tamam da şuan ortada kaybedilmiş sadece 1.lik gibi gözüküyor neden bir yıl daha geçirmek üzere yapalım neden vazgeçelim ? Son ana kadar savaşmamız lazım.

muzaffer4

Alıntı yapılan: cakir55 - 16 April 2019, 16:44:32
Tamam da şuan ortada kaybedilmiş sadece 1.lik gibi gözüküyor neden bir yıl daha geçirmek üzere yapalım neden vazgeçelim ? Son ana kadar savaşmamız lazım.

Savaşmamız lazım derken taraftar zaten son ana kadar son dakikaya kadar elinden geleni yapıyor.Doğrusu şöyle olacak "SAVAŞMALARI LAZIM"

GurbetciFanatik

Ben şahsen kendimi seneye odakladim artik.
2 defa play off dan yikildim ücüncüsünü nasil kaldirirm bilemem. Simdi bunlar 2 tur gecer finalde elenirse hepimiz kafayi siyiyiriz yavaşdan. Elenecekseler ilk turda elensinler yada play off u kazansinlar artik. Bu Hocayla zor ama yinede ümit işte.