Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Lusage

Gole ihtiyacı olan bütün takımlar gollerini attı, tur şanslarını eşitlediler. Akşamda aynısını yapabiliriz umarım.

5trawberry

Tuzlaspor, hakem hatalarını gerekçe göstererek rövanşa çıkmayacağını ifade etmişti. Şimdi ise deplasmanda iki penaltı golü ile öndeler pozisyonları görmedim bilmiyorum tabi ama insanın aklına ister istemez bazı şeyler geliyor

Sol Açık

Sakarya'yı eledik mi, sıra Sarıyer'e gelecek!

evolution55

Bütün sezonun eksilerini bize unutturmalarının tek çaresi bu maçları almak olacaktır

55_OrHaN_55

14 May 2019, 00:10:39 #47434 Son düzenlenme: 14 May 2019, 00:49:39 55_OrHaN_55
Ehliyeti yeni almış birine Bugatti Veyron teslim etmek gibi bir durum bu sene başımıza gelen. Pert ettik güzelim arabayı.

ugrass

Yanlış yönetim planlaması(emekli dedeler, fanatik beşiktaşlı yöneticiler), muhteşem(!) scout ekibi, amaçsız hoca seçimleri, ruhsuz topcular ordusu...

Övünün kardeşim olan yine taraftara oldu.

muzaffer4

14 May 2019, 08:42:41 #47436 Son düzenlenme: 14 May 2019, 08:50:44 muzaffer4
2 siyahi oyuncu alıp Türk yapmamız lazım yoksa bizi bu ligten zor kurtarırlar geçmiş maçlarımızı izliyorum ofeudu ekigho mbilla zenke ne adamlarmış ya

Tabi böyle bir imkan zor olsa da işin vehametine dikkat çekmek için yazdım.

cakir55

Yanlış planlama abı kimse kusura bakmasın takımda 50 oyuncu var adam gibi ne merkez orta saha var ne de kanat var. Golcülere topu getirecek adam yok bu takımda. Defans desen bok gibi hepsi. Bek desen orta yapsmasını bilmezler.
İlk başta 10a yakın açıklanan transferimiz vardı Sakaryalı arkadaşıma sordum nasıl adamlar diye bu kadar para varken bu çapsızları mı aldınız demişti adam haklıymış.

bayfa55

14 May 2019, 10:36:48 #47438 Son düzenlenme: 14 May 2019, 11:01:50 bayfa55
Sezonun final mücadelesinde oynanan futbol tam bir hayal kırıklığı idi. Bu kadar ruhsuz adamı nasıl topladılar. Samsunspor her zaman yetenekli olsun veya olmasın mücadeleci oyuncularla bir yerlere geldi. Maalesef sene başından beri hiç bir probleme çözüm üretmeyen bir yönetim, disiplin sorunlarına el atmayan bir yönetim bunun sorumlusudur. Paranın kokusunu alan şarapçı, alemci ne kadar eski oyuncu varsa akbaba gibi kulübe doluştu ve scout gibi son derece profesyonel çalışma isteyen bir departman bu adamlara teslim edildi . Bu kadar yanlışın bedelini ödedik. Hollanda'dan sportif direktör getirdik 35'lik Aytaç Sulu'yu bize kitledi.  Bizim bu ligi bilen , genç ve yetenekli oyuncuları keşfeden  Yakup Ateş gibi bir sportif direktöre ihtiyacımız vardı.

jean

Bence topcular istenilen performansi gosteremedi baska kimseye suc bulmuyorum

evolution55

SARIYER Kulübünün, 09.05.2019 tarihinde oynanan SARIYER - KASTAMONUSPOR 1966 TFF 2. Lig Play-Off müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada 6. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 1 RESMİ MÜSABAKAYI KENDİ SAHASINDA SEYİRCİSİZ OYNAMA ve 6.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada SARIYER Kulübünün, merdiven boşluklarının boş bırakılmamasından dolayı 20.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Bizde yıllardan beri süre gelen bi gudubetlik var, bunun başka izahı yok! şu maçı geçsek sarıyer ile seyircisiz oynayacaktık

maço

başkanı baştan sona dinledim.
Bize bir gelecek bırakmak istiyor .
Ancak Yıldırım holdingle aralarında yapılmış 5 yıllık anlaşma bir hayli canımı sıktı.
5 yıl içerisinde eğer yıldırım holding yaptığı yatırımın %34 ünü geri alamazsa ortaklığın bittiğini söyledi başkan.
Bir an önce süperlig görmemiz gerekecek.

jean

Anladigim kadariyla anlasamadilar ve baskan birakacak yerine birini aticak sirket hevesimiz kursagimizda kalacak gibi duruyor seninle super ligi tekrar gormeyi cok isterdim baskan insaallah bir mucize olurda kalirsin

cakir55

Bunca yıl boşuna mı bekledik seni İsmail Başkan ? Kimse kusura bakmasın bu kulüp sen olduğun için şirketleşti. Y.Y. işinde çok başarılı olabilir sen getirdin de biz tanıdık. Parayla her şeyi çözebileceğini sanıyor büyük hata olur. Senin bıraktığın dk atkımızı asar çekiliriz.

Stoper

İsmail Uyanık'ın 1,5 saat süren basın toplantısını, sezon değerlendirmesini izledim.

İstifa edecek misiniz sorusuna, net cevap vermedi. Oturup konuşacağız gibisinden cevapladı.

"Düşmanın attığı taş değil dostun attığı gül yaralar" bu sözü kullandı. Yüksel Yıldırım'in 1. tekil şahıs olarak sürekli açıklama yapmasından rahatsız olmuş.

Bugünkü toplantıda, görevimizin başındayız, yeni sezon hazırlıklarına başlıyacağız açıklamasını bekliyordum ama başkanın sürekli tekrarladığı "ben olsam da olmasam da" Samsunspor hedeflerine ulaşmak için tam gaz devam edecek oldu.

Sportif başarısızlığın yanı sıra, Yüksel Yıldırım kaynaklı başkanın motivasyonu düşmüş durumda. Ben öyle yorumladım.

Umarım devam eder :(