Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

5trawberry

Twitter'da bazı Samsunsporlu taraftarlar ve Yüksel Yıldırım arasında tartışma yaşanmış.
Yüksel Yıldırım'ın bazı taraftarlara ; ''Harcadığım parayı gel sen ver patron ol'' ''Samsunspor'u yine kayyuma bırakırız'' '' Benim Samsunspor sevgimi yok etmeyin'' şeklinde cevaplar vermiş... Yakıştıramadım

evolution55

Sosyal medya ergenleri ile muhatap olmaması lazım

Sadece Samsunspor

Dunki sozlerinden dolayi ozur diledi zaten. Ergen ergen tipler adami biktiriyor. Samsunsporun neler cektigini bilmeden adama salliyorlar adam ozur diledi hala yaziyorlar

cakir55

Bence Yüksel Yıldırım aynı İsmail Uyanık gibi sosyal medyadan Samsunspor hakkında yazmaması gerekir. Yüksel Yıldırım yanlışı kabul etti ve özür diledi hala saçma sapan şeylere yazıyorlar adama.

muzaffer4

Koskoca şirket sahibi milyonluk adamın Twitter'da menşınlaşması çok ilginç değil mi ne diye muhatap oluyor Ali Koça o kadar sövüyorlar mesela

ngonge

Yüksel Yıldırım ne kadar az göz önünde olsa, ne kadar az konuşsa o kadar iyi olur. Şampiyon olunca falan ortaya çıksın anca.

Stoper

99 doğumlu genç heyecanli, çoğu anonim hesaplar, Twitter'da hesap soruyor:)

Özür dilemiş adam. Hâlâ bla bla.

Kaldırımda desteklemeye takım bile bulamama durumu çok uzak değilken, yıkıcı olmak doğru değil.

Bu dingillerin tuttuğu 2. bir takım varsa bilemem. Samsunspor toprak olunca, Mersinliler gibi Twitter'da dramatize edip ah Samsunspor diyerek yazarlar artık.

eprianu

Kombineler konusunda bilgisi olan var mı? Play-Off'larda geçerli olacak mı?
Muhtemelen geçerli olmayacak ama yine de sormak istedim. Erkenden bilet almak lazım.

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: eprianu - 06 May 2019, 11:39:35
Kombineler konusunda bilgisi olan var mı? Play-Off'larda geçerli olacak mı?
Muhtemelen geçerli olmayacak ama yine de sormak istedim. Erkenden bilet almak lazım.

https://www.samsungazetesi.com/samsunspor/samsunspor-taraftarina-mujde-h1202498.html

Kombineler geçerli imiş.

orucreis

Sarıyer Kastamonu maçında Kastamonu kontrollü oynamaya çalışıyor ama idman yapmamanin eksiklerinin görüyorlar sanki. Maçın ilk yarısında oyun adına bişe yoktu. Birazda zemin kötü. Ama Sarıyer türü geçer gibi duruyor. Daha diriler Kastamonya karşı.

Sadece Samsunspor

45+2de atti sariyer devre 1 0

evolution55

tuzla rövanşa çıkmama kararı almış

maço

Allah aşkına iptal edin trt ile anlaşmayı.

isa55

Yönetim ligdeki Sakarya deplasmaninda verilen ilk penaltı pozisyonu ile dünkü verilmeyen penaltı pozisyonunu birleştirip mhk ya, tff ye izletmeli, baskı oluşturmalıdır. Birşey çıkmasa da yapmalıdır. Ne kaybederiz ki

Ayrıca macın tv den yayınlanması gurbetçilerimiz için , burada olupta gelemeyenler için yerinde karar olur. Kötü ile kötü olunmaz.

Levent ÖCAL

Diğer grupta Urfa ve Tuzla önde. Karagümrük kırmızı kart gördü