Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

eprianu

Cengiz Ünder, Altınordu'da aylık 2.500 TL'ye, Başakşehir'de ise aylık 15.000 TL'ye oynuyormuş.
Bizim gençlerimizin ben daha çok kazandığını düşünüyorum.

15 Milyon € bonservis bedeli ile satıldı Cengiz. Anlaşma gereği 1/4'ü Altınordu'ya gidecek.
Bu da 3.75 Milyon €'ya denk geliyor, ₺ cinsinden ise yaklaşık 15.25 Milyon TL yapıyor.

Biz de çivisi çıkmış Selim Teber, Uğur Boral gibi oyunculara yıllık 1 Milyon TL'nin üzerinde maaş vermekle meşgulüz.
Bonservisi hiç katmıyorum bile  :(

sadece55

Sadece Selime gitmiyor ki biz yönetici payı, menajer Payı o payı bu payı diye bir ton hırsıza para yediriyoruz.

Desiqner

Yıllardır Altyapıda birtek atılım yapıldı mı acaba ? Koskoca şehirden o kadar genç yetenekten bir tane bile oyuncu çıkaramamak nasıl bir garabettir ?
Sırf şekil olsun diye 2 senede bir "Altyapıda Ajax modeline geçtik" haberi yaptırınca bitiyor mu ?
Umarım aklı başında bir Futbol Akademisi projesi oluşturulur ve gençlerimizi heba etmekten vazgeçeriz...

adige73

Alıntı yapılan: Desiqner - 14 July 2017, 13:44:41
Yıllardır Altyapıda birtek atılım yapıldı mı acaba ? Koskoca şehirden o kadar genç yetenekten bir tane bile oyuncu çıkaramamak nasıl bir garabettir ?
Sırf şekil olsun diye 2 senede bir "Altyapıda Ajax modeline geçtik" haberi yaptırınca bitiyor mu ?
Umarım aklı başında bir Futbol Akademisi projesi oluşturulur ve gençlerimizi heba etmekten vazgeçeriz...

her sene kadıköyspor un u15-u16-u17-u18-u19 takımlarından bir kaçı türkiye şampiyonalarına katılıyor da niye samsunsporun adını böyle yerlerde hiç duyamıyoruz

ugrass

Alıntı yapılan: adige73 - 14 July 2017, 16:17:40
her sene kadıköyspor un u15-u16-u17-u18-u19 takımlarından bir kaçı türkiye şampiyonalarına katılıyor da niye samsunsporun adını böyle yerlerde hiç duyamıyoruz
veya neden kadıköyün o takımlarından bikaç topcuyu takıma dahil etmiyorsun?

özkan

O altyapıdaki totoş hocalar gitmezse bi saz olmaz bu bizim altyapıdan.Sakalsız geçiş yasak alt yapıda.Neyse o günlerde gelecek yakında.

evolution55

Hazırlık maçı programımız belli mi?

eprianu

"Eskişehirspor'un iki dönemlik transfer yasağı kesinleşti.
Kulüp ödemesi gereken 42 milyon TL borcu ödese dahi iki dönem transfer yapamayacak.
Kadroda şu an yalnızca 16 sözleşmeli oyuncu var."

http://www.fanatik.com.tr/2017/07/17/eskisehirspor-un-iki-donemlik-transfer-yasagi-kesinlesti-1307573

jean

Yinede kaliteli adamlari var ayrica sozlesmesi bitenleride alabiliyor tehlikeli takim sonucta

sadece55

Alıntı yapılan: jean - 13 April 2017, 10:18:52
Yinede kaliteli adamlari var ayrica sozlesmesi bitenleride alabiliyor tehlikeli takim sonucta

Hepsi başka kulüplere gittiler. Eskişehir Miy gibi olur bu gidişle.

Shane_Falco

Eskişehir her türlü toparlar diye düşünüyorum.
Sanırım geçenlerde yapılan kongrede güvenilen bir isim başkan oldu takıma. Taraftarı da sahip çıkacaktır.
Erkan Zengin, Bruno, Bilal aziz, Hasan hüseyin acar, Akaminko gibi isimlerin sözleşmesi devam ediyo ve hala takımdalar.
Hürriyet, Ofoedu gibi isimlerle tekrar anlaşabilirler.
En kötü orta sıralarda ligi rahat bir konumda bitireceklerdir.

Karabudun

Erkan Zengin ve Ofi kulübü şikayet etti diye biliyorum. Kulüple araları pek iyi değil.

sadece55

samsun 55

Alpay hoca ilk yari 41 puani hedefliyormus.

eprianu

Az önce Twitter'da gördüm. Rüştü Araboğlu kombine fiyatlarını kale arkası 200, maraton 300 TL olarak açıklamış. Aynı sayfa Başakşehir'in kombine fiyatlarını koymuş bizden daha düşük. Kale arkası 100 TL.