Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

nomak55

Alıntı yapılan: yirmiuc - 27 September 2015, 23:42:33
Elazigspor baskaninin yerel kanalda konusmasini dinledim biraz.
Sezonu tamamlayabilmeleri icin 8-10 milyon lira civarinda paraya ihtiyaclari varmis.
Vali & Bld. Baskaninin destegiyle bulacagiz diyorlar.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kardeş işin içine belediye başkanı girerse bulurlar adam elazığı ve elazığa değer katacak herşeye çok değer veriyor siyasi çevreside var ne yapar eder bulur o parayı

Furkan

Alıntı yapılan: Burak - 27 September 2015, 19:46:00
gitmeye değer ancak araçsız sıkıntı olur. 110 km merkezden 17 km vezirköprüden 1 buçuk saat gidiş bir buçuk saat dönüş oda senin şoförüğüne bağlı 2 şer saatte olabilir :) Bence güzel Fethiye'de millet Saklıkent diye ölüyor burası da bence görülmesi gereken bir yer 80 m derinliği var suyun yer yer . 17 km dört köy geçiyorsun Oymağaç ve Türkmen köyü son iki köy sanırım Oymağaç'ın kebapları meşhur imiş evde yapıyorlar sağda solda tabela var giderken sipariş verip dönüşte yemek lazım . Feribot kişi başı 10 tl biz özel tuttuk dört kişi 80 tl verdik semaverde çayımızı verdi muhittin kardeş her ne kadar teknesinde ts yazsa da kendisi Vezirköprülü tekneyi satın aldığı yerden dolayı öyleymiş . yaklaşık 35 - 40 dakika sürüyor tur 2-3 km suda ileri doğru gidiliyor . Böyle işte :)

Eyvallah kardeşim arac var fakat zaman kısıtlı. Cumartesi sabah 9:30 da iniş aynı gün akşam 22 de kalkış. 4 kişiyi sadece pide ve menemen için Bursadan memlekete getireceğim de olabildiğince fazla yer göstermek istiyorum :) Artık çakallıda menemen yiyip duruma ve hava şartlarına göre gideceğiz.

55.hakan

Yaz daha bitmemişken pazartesi saat 5 e niye maç koyarsın.Mantıklı bir sebepleri var mı acaba..

celebi

sersa

Arkadaşlar araba için  buyuk sticker nereden bulabiliriz bilen var mı? Storeda yok maalesef

evolution55

bayram için samsundaydım, yeni sezon formalarımızdan bir tane aldım ama storedaki ürün çeşitliliği gerçekten çok az. 2 sene önceki halini hatırlıyorum da ne kadar güzeldi  :(

Atakumlu

Samsunspor'a Otopark Şoku

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından Samsunspor'un işlettiği fuar içindeki otoparka ecrimisil geldi. Mahkemelik olan Samsunspor şimdiye kadar kazandığı parayı da faiziyle geri ödeyecek

EMİN KAR DÖNEMİNDE ÖDENMEDİ

Kırmızı-Beyazlı kulüpte geçmişte yapılan hatalar mevcut yönetime pahalıya patlamaya devam ediyor. Samsunspor ikinci otopark şokuyla sarsıldı. Erkut Tutu'nun ilk başkanlık yaptığı dönemde İlkadım ilçesinde fuar içi olarak bilinen yerde bulunan otopark, Samsun Milli Emlak Müdürlüğü'nden ihale usulü ile 5 yıllığına kiralanmıştı. Fakat aynı otoparkın Emin Kar döneminde kirası ödenmemişti. Bunun üzerine ise Milli Emlak Müdürlüğü yetkilileri yasal işlem uygulayarak geniş güvenlik önlemleri altında 16 Ağustos 2012 tarihinde alana el koyup kulübe ait gişe ve konteynırları polis gözetiminde kaldırmıştı. Fakat araya siyasilerin girmesiyle otopark işletilmesi için tekrar kulübe verilmişti.

PARA FAİZİYLE GERİ ÖDENECEK

Samsunspor'a ikinci otopark şoku ise yine Milli Emlak Müdürlüğü'nden geldi.  Müdürlük usulsüz ve kanun dışı işletildiği için Samsunspor Kulübü'nü mahkemeye verdi.  Otoparka ise ecrimisil uygulandı. Ecrimisil ise hazine taşınmazının yahut bir malın sahibinin, rızası dışında idarenin izni olmadan gerçek veya tüzel kişilerce işgal edilmesi sonucunda, işgalcinin veya idarenin kusurlu olup olmadığına bakılmaksızın, taşınmazın işgalden önceki haliyle elde edilebilecek muhtemel gelir esas alınarak idarece talep edilen tazminat anlamına geliyor. Kısaca, haksız işgal tazminatı anlamına geliyor. Bunun üzerine ise Samsunspor Yönetimi 16 Ağustos 2012 tarihinden itibaren kazandığı parayı faiziyle geri ödeyecek.

Fatih TUTAR

http://www.gazetegercek.com.tr/haber-detay.asp?H=16578&Haber=samsunspora-otopark-soku

Ellibeş Numara

Ne otoparkmış arkadaş ya.. Elimizde bir otopark var, onu da alın rahatlayın anasını satayım!

beşnumara

Bu haberi yapan iyiniyetli değil. Araştırın öğrenin. Samsunda gazetecilik yapanların birçoğunda iş ahlakı yok. Maksat zaten haber yapmak değil maksat birilerine vurmak.
Otopark için para geçmişte ödenmedi. Emin kar geldikten 20 gün sonra bu olay gerceklesiyorsa bunun Emin kar ve yönetimi ile alakası yok demektir. Bu habercilik değil ahlaksızlıktır.

551

Cem uzan a hapis soku gibi oldu buda.

samsun 55

#BİLGİ / /
Oyuncumuz KONE 'nin Ailesi Bir ülkede Barakada Yaşadığını öğrenen yonetimimiz Ailesini SAMSUN'a getirilicegini ve tüm Konaklama masrafı'nı kulübümüz sağlayacaktır.
#Kaynak ; Spor 55 Programı / Haberaks TV

fındık

Alıntı yapılan: samsun 55 - 29 September 2015, 22:50:55
#BİLGİ / /
Oyuncumuz KONE 'nin Ailesi Bir ülkede Barakada Yaşadığını öğrenen yonetimimiz Ailesini SAMSUN'a getirilicegini ve tüm Konaklama masrafı'nı kulübümüz sağlayacaktır.
#Kaynak ; Spor 55 Programı / Haberaks TV

Girişimde bulunmaları çok hoş bir davranış tebrikler yönetime

nomak55

Futbolcuya sahip cikmak bu demek bence dogru bir hareket

beşnumara

Erkut başkan adam adam. Inşallah birileri ben sizi artık istemiyorum demez de uzun yıllar kalır.

brigand

Birebir ilgilenildiğinin ve iletişimin kanıtı olur bu hareket.