Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Karabudun

GurbetciFanatik

Ümit Ozati gönderip Erhal Altini geri alalim.
Kovulmus bosda suan.
Ümit Hoca zevk vermiyor. Kadro secimi dogru yapiyor zamaninda yerinde oyuncu degistiriyor, galip durumdaken bile saldiriyor.
Erhal Hoca öylemiydi...... kiymetini bilemedik
:D ;D :D ;D :D ;D :D ;D :D ;D :D ;D

desperate1

Geçen sene finalde kaybetmeseydik 'süper lige çıkaran hoca'ya güvenmek adına belki de bu adam süper ligte hocalık yapcaktı.Belki de tekrar düşüşümüze sebep olcaktı.Bazen hakkaten hayırlısı olsun diyip geçmek gerekiyor.

Sadece Samsunspor

Adamlar hatayi erken farketti. Biz finale kadar tuttuk. Sonumuz ortada

Shane_Falco

Eski futbolcumuz Uğur Dağdelen maalesef merzifondaki evinde intihar etmiş :/

jean

Hatirliyorum kendisîni kayseride kiralik oynadi geri gelmisti allah gunahlarini affetsin

Sol Açık

26 September 2015, 19:20:12 #43386 Son düzenlenme: 26 September 2015, 19:26:10 Sol Açýk
Gerçekten çok çok üzüldüm. Büyük yıldız değildi, ama çok çok faydalı olmuştu. Sanırım Milli Takım'da da oynamıştı. Yazık olmuş...  :(

ngonge

Ah be Uğur, kim bilir neler yaşadı da hayata küstü. Çok acı.

Uğur o zaman bizde oynayacak adam değildi çünkü kadro kalitesi çok yüksekti. Aynı ligdeyken Kayseri'ye gidip kiralık olarak 20 küsür gol attığını hatırlıyorum. Bu da bizim o zamanki gücümüze örnek olsun.

samsunum

twitter da türkiye gündemine girdik 8)

korayxyz

Ofeoduyla Ümit hoca arasında bir gerginlik mi oldu acaba?. Maç sonu açıklamaları biraz imalı gibi geldi bana

http://spor.haber7.com/birinci-lig/haber/1573319-umit-ozat-bunu-herkes-bilecek

Furkan

Arkadaşlar merhaba. Vezirköprü kanyona giden var mı sormak istediğim birkaç şey var da. Arkadaşları getireceğim Samsun'a Bursadan günü birlik. Vaktimiz kısıtlı oraya gitmeye değer mi bilmiyorum uzak kalıyor biraz. Giden gören varsa ne yapılıyor ne tür aktiviteler var merak ediyorum ona göre gidip gitmeyeceğiz.

emre

Alıntı yapılan: Furkan - 27 September 2015, 17:13:57
Arkadaşlar merhaba. Vezirköprü kanyona giden var mı sormak istediğim birkaç şey var da. Arkadaşları getireceğim Samsun'a Bursadan günü birlik. Vaktimiz kısıtlı oraya gitmeye değer mi bilmiyorum uzak kalıyor biraz. Giden gören varsa ne yapılıyor ne tür aktiviteler var merak ediyorum ona göre gidip gitmeyeceğiz.

Feribota biniyosun 1-2 saat gezinti yapiliyor fotograflarini netten gorebilirsin.

Burak

Alıntı yapılan: emre - 27 September 2015, 19:38:15
Feribota biniyosun 1-2 saat gezinti yapiliyor fotograflarini netten gorebilirsin.

gitmeye değer ancak araçsız sıkıntı olur. 110 km merkezden 17 km vezirköprüden 1 buçuk saat gidiş bir buçuk saat dönüş oda senin şoförüğüne bağlı 2 şer saatte olabilir :) Bence güzel Fethiye'de millet Saklıkent diye ölüyor burası da bence görülmesi gereken bir yer 80 m derinliği var suyun yer yer . 17 km dört köy geçiyorsun Oymağaç ve Türkmen köyü son iki köy sanırım Oymağaç'ın kebapları meşhur imiş evde yapıyorlar sağda solda tabela var giderken sipariş verip dönüşte yemek lazım . Feribot kişi başı 10 tl biz özel tuttuk dört kişi 80 tl verdik semaverde çayımızı verdi muhittin kardeş her ne kadar teknesinde ts yazsa da kendisi Vezirköprülü tekneyi satın aldığı yerden dolayı öyleymiş . yaklaşık 35 - 40 dakika sürüyor tur 2-3 km suda ileri doğru gidiliyor . Böyle işte :)

emre

27 September 2015, 20:08:54 #43393 Son düzenlenme: 27 September 2015, 20:23:51 emre
Alıntı yapılan: Burak - 27 September 2015, 19:46:00
gitmeye değer ancak araçsız sıkıntı olur. 110 km merkezden 17 km vezirköprüden 1 buçuk saat gidiş bir buçuk saat dönüş oda senin şoförüğüne bağlı 2 şer saatte olabilir :) Bence güzel Fethiye'de millet Saklıkent diye ölüyor burası da bence görülmesi gereken bir yer 80 m derinliği var suyun yer yer . 17 km dört köy geçiyorsun Oymağaç ve Türkmen köyü son iki köy sanırım Oymağaç'ın kebapları meşhur imiş evde yapıyorlar sağda solda tabela var giderken sipariş verip dönüşte yemek lazım . Feribot kişi başı 10 tl biz özel tuttuk dört kişi 80 tl verdik semaverde çayımızı verdi muhittin kardeş her ne kadar teknesinde ts yazsa da kendisi Vezirköprülü tekneyi satın aldığı yerden dolayı öyleymiş . yaklaşık 35 - 40 dakika sürüyor tur 2-3 km suda ileri doğru gidiliyor . Böyle işte :)

Adam goprulu cikti beyler, oymaagac kebabina kadar ogrenmissin  :)  saka bi yana arabayla gelinmesi sart tabi. Bi kac farkli yerden feribot kalkiyor sure ona gore degisiyor. Oymaagac kebabi yemedim ama soguk geliyormus sanirim oyle meshurmus, oyleyse soguk kebap yenilirmi mi bilemem.

Bence de gorulmesi gereken guzel bir yer. Ama o kadar yol geliyoruz deger mi denilirse onu bilemem. :)

yirmiuc

Elazigspor baskaninin yerel kanalda konusmasini dinledim biraz.
Sezonu tamamlayabilmeleri icin 8-10 milyon lira civarinda paraya ihtiyaclari varmis.
Vali & Bld. Baskaninin destegiyle bulacagiz diyorlar.

Sent from my iPhone using Tapatalk