Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

berusa55

insallah kararlarin devami gelmez ve bu kadardir

orucreis

İnşallah ama hiçbir profesyonel takımdan bahsetmemiş sanırım devamı gelecek

muzaffer4

Pfdk kararları da açıklandı saha olayları nedeniyle 7.500 tl ceza almışız.

Shane_Falco

Şu puan silme olaylarının durumu nedir. Resmi açıklanması netleşmesi ne zaman bu durumun

berusa55

17 September 2015, 22:24:00 #43354 Son düzenlenme: 17 September 2015, 22:27:45 berusa55
AlıntıPuan silme cezası ile ilgili tahkime gitmeden önce yapılan çalışmaları anlatan Tutu, "Puan silme cezası alan 7 kulüp başkanı bir araya gelerek çok ciddi bir çalışma yaptık. Avukatlarımız Esastan ve Usulden savunma hazırladılar. Tahkim'de duruşma istedik" diye sözlerini sürdürdü.

http://www.samsunsporluyuz.com/baskan-tutu-samsunspor-gundemini-degerlendirdi.html

http://www.dailymotion.com/video/x375a1o_samsunspor-baskani-erkurt-tutu-nun-aciklamalari_sport

yasemin 5516

Trt hd'nin linkini atabilirmisiniz netten izlicem maçıda bilen varsa tabi?

yasemin 5516

Ekrem

Passolig katina para yukletip bilet alimini kendimiz internet uzerinden yapabilirmiyiz ? Bilgisi olan varmi ?

emrullah

Alıntı yapılan: Ekrem - 18 September 2015, 13:31:55
Passolig katina para yukletip bilet alimini kendimiz internet uzerinden yapabilirmiyiz ? Bilgisi olan varmi ?
kartında para olduğu müddetçe mümkün

AhmetDenizci

Samsun tedirgin: "Korkarak yaşıyoruz"

PTT 1. Lig'de sahasında Boluspor'u 3-0 yenen Samsunspor'un genel sekreteri Ali İhsan Aka, galibiyetlere çok sevindiklerini ancak gelebilecek bir borçtan dolayı sevinçlerini tam olarak yaşayamadıklarını belirtti.

Aka, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sezon başında genç bir takım oluşturulduğunu söyledi.

Takımın biraz zamana ihtiyacı olacağını düşündüklerini ancak adaptasyon dönemini çabuk atlattıklarını anlatan Ali İhsan Aka, "Takımda bir kolej havası oluşturduk. Aile bütünlüğü içindeyiz" ifadesini kullandı.

İşin sportif kısmının güzel göründüğünü ama arka tarafındaki sıkıntılarının sürdüğüne işaret eden Aka, ekonomik anlamda çok zorlandıklarını vurguladı. Reklam verenleri ve destekleyenleri ayrı tuttuğunu belirten Aka, şehrin geri kalanının da takıma sahip çıkması gerektiğini kaydetti.

Kulübe geçmişten gelen borçların ödenmesi konusunda destek verilmesi gerektiğine işaret eden Aka, şöyle konuştu:

"Borçları ödemekte zorlanıyoruz. Galibiyetlere çok seviniyoruz ama gelebilecek bir borçtan dolayı sevincimizi tam olarak yaşayamıyoruz. Her an FIFA'dan, TFF'den bir futbolcu borcu gelecek diye korkarak yaşıyoruz. Borçlar nedeniyle takımın 3 veya 6 aylık dönemini planlayamıyoruz. Kentin takıma ekonomik kaynak oluşturması gerektiğini düşünüyorum."

Ali İhsan Aka, kombine bilet satışının da 500'de kaldığının altını çizerek, taraftar derneklerinin 10 bin hedef koyduğunda buna sevindiklerini ancak bin tane bile satılamadığına dikkati çekti. Aka, taraftarların maça gelerek takıma destek verdiğini ama kombine almalarını da arzu ettiklerini sözlerine ekledi.

http://www.ligtv.com.tr/haber/samsun-tedirgin-korkarak-yasiyoruz

Duško Milinković

Devletimiz trabzona nasıl örtülü ödenekten yardım ediyorsa Samsunspora da etsin.Bakan bu işi halledebilir.Tam seçim zamanı ....

AhmetDenizci

Celil Sağır'dan açıklamalar:

Urfa Maçı için:

Samsunsporun Urfa maçı nasıl geçti...Bildiğimiz Samsunspor..Geçtiğimiz yıllarda da aynı taktik,ayni sistem,aynı oyun tarzı..Bakınız geçtiğimiz senelere..Erkut Tutu zamanında önceki seneler şampiyon takıma..Defans sağlam..Orta saha kapasitesi sınırlı ama inanılmaz mücadeleci oyunculardan kurulu,ofans ise inanılmaz süratli..Başarılı oldumu,evet..YİNE GEÇEN 2 SENE AYNI TAKTİK VE DE PLAYOFLARDA KAÇAN ŞAMPİYONLUK..Bu sene bir çok takım stadlarının tamiratından dolayı dışarıda oynuyorlar..Onlar için dezavantaj..Çünkü her takımda seyırci çok önemlidir.Ama bu ptt liginde çok çok daha önemli..Örnekmi..Bizim takım Samsunspor..ÇOĞU MAÇI SEYİRCİMİZ ÇEVİRMİŞTİR..DEMEM O Kİ,HEDEF YAPAN TAKIM SAYISI HEMEN HEMEN HİÇ YOK..Bu boşlukta ,bunca soruna rağmen,devre arası bir iki takviye ile bence kaliteli kadroya sahip olan bu takımımız lige çok rahatlıkla yükselir..SADECE BİRAZ DAHA GAYRET VE İNANMAK YETERLİ OLACAK..ÜMİT HOCA KONUSUNA GELİNCE..Duruşu,tavrı inanılmaz..Ama hayretler içerisinde kaldığım sakinliği..Şu an için on numara profil çiziyor..İnşallah sendeleme olmaz ama takım sendelediğinde de yönetim,futbolcu ve kamuoyu ile de çizgiyi bugünkü gibi sürdürmesi gerekir...Ama benim ondan beklentim,takım üzeride daha çok onun yaptığı rütuşları görmek önemli..Bu takım yıllardır böyle oynuyor..HUSEYIN HOCA ZAMANINDA DA,ERHAN HOCA ZAMANINDA DA..VAY BE ÜMİT HOCA GELDİ TAKIM PAS YAPIYOR,ÜMİT HOCA GELDİ GENÇLER UÇUYOR,YADA ÜMİT HOCA GELDİ İNANILMAZ TAKTİK VARYASYONLAR YAPIYOR DEDİRTMESİ GEREK KANIMCA..YOKSA 52.DAKİKADA MUSA AYDINI ÇIKARTMAK BENİM İÇİN ÇOK ANLAMSIZ BİR HAL ALIR..YA DEVRE ARASI ÇIKAR..YADA BİRAZ DAHA TUT..İKİNCİ YARI BAŞLAMIŞ 6-7 DAKIKAYA O OYUNCU NE VERİR..DÜŞÜNMEK GEREK.VELHASIL TAKIM ÜZERİNDE OYUNSAL ANLAMDA VARLIĞINI HİSSETTİRMESİ GEREKİR..BENDEN SÖYLEMESİ...

Bolu Maçı için:

Dünkü maçda iki ayrı görüntü vardı.. Sahada ilk devre 22 futbolcu yerine SAMSUNSPOR TARAFTARI VARDI..45 DK BOYUNCA KENDİ ARALARINDA YUKARIDAN AŞAĞIYA BİNDİRMELERİ YAPAN TARAFTAR..ARALARINDA KONUŞARAK VERKAÇLARI YAPAN DA TARAFTARIMIZDI..YANİ İLK DEVRENİN GALİBİ SEYİRCİ İDİ..İKİNCİ YARI SAMSUNSPOR ELİNE SAZI ALDI..TARAFTARIMIZA AYAK UYDURUP,BU SEFER DE EŞİTLİĞİ SAĞLAYAN TARAF OLDU..ANLIYACAĞINIZ İLK DEVRE TARAFTAR GALİP,İKİNCİ DEVRE SAMSUNSPOR FUTBOL TAKIMI..EMEĞİ GEÇENLERİ KUTLUYORUM..AMA SAMSUNSPORUMUZDA DEMEM O Kİ Bİ KONSANTRASYON EKSİKLİĞİ VAR..ÇOĞU MAÇDA İLK YARILAR TUTUK GEÇİYOR..BUNU ÜMİT HOCA DA GÖRÜYORDUR..EMİNİM BU KONU ÜZERİNDE YOĞUNLAŞACAKTIR..GÜZEL GİDİYORUZ..ALLAH TADIMIZI BOZMAZ İNŞALLAH...

uykan

Alıntı yapılan: AhmetDenizci - 19 September 2015, 15:50:44
Celil Sağır'dan açıklamalar:

Urfa Maçı için:

Samsunsporun Urfa maçı nasıl geçti...Bildiğimiz Samsunspor..Geçtiğimiz yıllarda da aynı taktik,ayni sistem,aynı oyun tarzı..Bakınız geçtiğimiz senelere..Erkut Tutu zamanında önceki seneler şampiyon takıma..Defans sağlam..Orta saha kapasitesi sınırlı ama inanılmaz mücadeleci oyunculardan kurulu,ofans ise inanılmaz süratli..Başarılı oldumu,evet..YİNE GEÇEN 2 SENE AYNI TAKTİK VE DE PLAYOFLARDA KAÇAN ŞAMPİYONLUK..Bu sene bir çok takım stadlarının tamiratından dolayı dışarıda oynuyorlar..Onlar için dezavantaj..Çünkü her takımda seyırci çok önemlidir.Ama bu ptt liginde çok çok daha önemli..Örnekmi..Bizim takım Samsunspor..ÇOĞU MAÇI SEYİRCİMİZ ÇEVİRMİŞTİR..DEMEM O Kİ,HEDEF YAPAN TAKIM SAYISI HEMEN HEMEN HİÇ YOK..Bu boşlukta ,bunca soruna rağmen,devre arası bir iki takviye ile bence kaliteli kadroya sahip olan bu takımımız lige çok rahatlıkla yükselir..SADECE BİRAZ DAHA GAYRET VE İNANMAK YETERLİ OLACAK..ÜMİT HOCA KONUSUNA GELİNCE..Duruşu,tavrı inanılmaz..Ama hayretler içerisinde kaldığım sakinliği..Şu an için on numara profil çiziyor..İnşallah sendeleme olmaz ama takım sendelediğinde de yönetim,futbolcu ve kamuoyu ile de çizgiyi bugünkü gibi sürdürmesi gerekir...Ama benim ondan beklentim,takım üzeride daha çok onun yaptığı rütuşları görmek önemli..Bu takım yıllardır böyle oynuyor..HUSEYIN HOCA ZAMANINDA DA,ERHAN HOCA ZAMANINDA DA..VAY BE ÜMİT HOCA GELDİ TAKIM PAS YAPIYOR,ÜMİT HOCA GELDİ GENÇLER UÇUYOR,YADA ÜMİT HOCA GELDİ İNANILMAZ TAKTİK VARYASYONLAR YAPIYOR DEDİRTMESİ GEREK KANIMCA..YOKSA 52.DAKİKADA MUSA AYDINI ÇIKARTMAK BENİM İÇİN ÇOK ANLAMSIZ BİR HAL ALIR..YA DEVRE ARASI ÇIKAR..YADA BİRAZ DAHA TUT..İKİNCİ YARI BAŞLAMIŞ 6-7 DAKIKAYA O OYUNCU NE VERİR..DÜŞÜNMEK GEREK.VELHASIL TAKIM ÜZERİNDE OYUNSAL ANLAMDA VARLIĞINI HİSSETTİRMESİ GEREKİR..BENDEN SÖYLEMESİ...

Bolu Maçı için:

Dünkü maçda iki ayrı görüntü vardı.. Sahada ilk devre 22 futbolcu yerine SAMSUNSPOR TARAFTARI VARDI..45 DK BOYUNCA KENDİ ARALARINDA YUKARIDAN AŞAĞIYA BİNDİRMELERİ YAPAN TARAFTAR..ARALARINDA KONUŞARAK VERKAÇLARI YAPAN DA TARAFTARIMIZDI..YANİ İLK DEVRENİN GALİBİ SEYİRCİ İDİ..İKİNCİ YARI SAMSUNSPOR ELİNE SAZI ALDI..TARAFTARIMIZA AYAK UYDURUP,BU SEFER DE EŞİTLİĞİ SAĞLAYAN TARAF OLDU..ANLIYACAĞINIZ İLK DEVRE TARAFTAR GALİP,İKİNCİ DEVRE SAMSUNSPOR FUTBOL TAKIMI..EMEĞİ GEÇENLERİ KUTLUYORUM..AMA SAMSUNSPORUMUZDA DEMEM O Kİ Bİ KONSANTRASYON EKSİKLİĞİ VAR..ÇOĞU MAÇDA İLK YARILAR TUTUK GEÇİYOR..BUNU ÜMİT HOCA DA GÖRÜYORDUR..EMİNİM BU KONU ÜZERİNDE YOĞUNLAŞACAKTIR..GÜZEL GİDİYORUZ..ALLAH TADIMIZI BOZMAZ İNŞALLAH...

Paralari yok ama otobusleri var dedigi gunlerden biliriz biz celil sağırı
Istanbulda ki kartal macini hatirlatti...

muzaffer4