Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

korayxyz

Alıntı yapılan: beşnumara - 30 September 2015, 10:02:42
Erkut başkan adam adam. Inşallah birileri ben sizi artık istemiyorum demez de uzun yıllar kalır.

Süperlige çıktığımız sene o "birileri" kendi şahsı çıkarları için Erkut başkanı koltuğundan etmeseydi. Şuanda süperligde keyif çatıyorduk.

özkan

Daha öncede uzatılan genel sağlık sigortası borçları tespitinin bugün son günü.Herkes ikametgahına bağlı sigortada bu işlemlerini yaptırsın arkadaşlar.İşten ayrılan ayrılıp daha sonra tekrar giren öğrenci olan vsvs özetle herkes.Bugün bu işlemin son günü.

samsunum

Bugün ki antreman kaçta bilen var mi

korayxyz

Alıntı yapılan: NeverMind - 30 September 2015, 10:26:41
isteseler 5 sanıyede kulubun bütün borclarını silerler.

O "birileri" istiyorlar ki kulüp hep zor durumda kalsın, yani ne tam batsın ne de tam kurtulsun. Böylelikle rahatlıkla kulübü kendilerine muhtaç edip, gebe bırakıyorlar. Sonra da çıkıp 3-5 kuruş para verip "İşte biz samsunspora böyle sahip çıkıyoruz" diyorlar. Olan da bizim gibi saf, hesapsız, kitapsız takımını seven ve destekleyen taraftara oluyor. Ne zaman gülecek bizim yüzümüz :(

berusa55

8- SAMSUNSPOR Kulübü sporcusu FAMOUSSA KONE'nin 26.09.2015 tarihinde oynanan 1461 TRABZON - SAMSUNSPOR PTT 1. Lig müsabakasında rakip takım sporcusuna yönelik şiddetli hareketi nedeniyle takdiren 3 RESMİ MÜSABAKADAN MEN ve 6.500.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

evolution55

Alıntı yapılan: berusa55 - 01 October 2015, 17:29:46
8- SAMSUNSPOR Kulübü sporcusu FAMOUSSA KONE'nin 26.09.2015 tarihinde oynanan 1461 TRABZON - SAMSUNSPOR PTT 1. Lig müsabakasında rakip takım sporcusuna yönelik şiddetli hareketi nedeniyle takdiren 3 RESMİ MÜSABAKADAN MEN ve 6.500.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Hapise atsalarmış

nomak55

Adamlar ellerinden gleni yapiyorlar onumuzu kesmek icin

GurbetciFanatik

Allahdan adamin Lizansini yirtmamislar.

Yönetim mutlak cezayi itiraz icin Tahkim Kurulana gider ve ceza 2 maca iner umarim.

orucreis

Alıntı yapılan: özkan - 30 September 2015, 12:25:50
Daha öncede uzatılan genel sağlık sigortası borçları tespitinin bugün son günü.Herkes ikametgahına bağlı sigortada bu işlemlerini yaptırsın arkadaşlar.İşten ayrılan ayrılıp daha sonra tekrar giren öğrenci olan vsvs özetle herkes.Bugün bu işlemin son günü.

Bizede piyango vurdu bundan 227 tl cik

seskat

Bizim takım otobüsü Kuşadası'nda ne arıyor. Paf takımı maçı mı var ki, burda?

Sent from my iPhone using Tapatalk

55ertan

trtspor da ptt1.lig notlari "Samsunspor" basladi

GurbetciFanatik

Elazigspor yenilid ve Milli Takim arasina Lider olarak giriyoruz.
Gercektende bazen 1 Puan bile Altin oluyor.

5trawberry

Skorlar istedigimiz gibi. Adanademir de yeniliyor

binikalamadım

arayı açma fırsatını teptik ama olsun...

muzaffer4

Gecen sene play offtan sonra Samsunsporun super lige cıkmasını istiyorum demesinden sonra  takımı sattı diyenler simdi denize düşen yılana sarılır hesabi kalpara takım emanet etmisler