Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

binikalamadım

Tahkim kurulu, ptt 1. lig takımlarından Samsunspor'da forma giyen Famoussa Kone'nin 3 resmi müsabakadan men ve 6 bin 500 lira para cezasını onadı.

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/30267816.asp?mnID=30267816

5trawberry

Karabudun

Alıntı yapılan: 5trawberry - 09 October 2015, 17:43:39
Depremi hisseden oldu mu?

Sinop'ta da hissedilmiş, insanlar konuşuyor ancak bizzat kendim hissetmedim.

orucreis

Alıntı yapılan: 5trawberry - 09 October 2015, 17:43:39
Depremi hisseden oldu mu?

dün akşam iş yerinde bizzat hissettim baya bi sallandı allah beterinden korusun diyelim. Merkezi tokat erbaa yoldere mevkiymiş yerin 5 km altında olmuş.

Sadece Samsunspor

yaşar doğuda fb gs basket maçı var maç samsunda ama samsuna dair kırmızı beyaz hiç bi yer yok sahada veya etrafda mor yazıyla cumhurbaşkanlığı kupası Samsunda yazmışlar. trt sporda

yirmiuc

Kulubun telefon numarasi 0 (362) 238 36 96 degilmi? sabahtan beri kimseye ulasamiyorum.

Sent from my iPhone using Tapatalk

jean

Gecende bende aradim cikmiyor sanirim degisti

özkan

0362 238 36 96'yı arayıp herhangi bir kişiyi tuşlamadan operatörü bekleyin hat çalışıyor arkadaşlarda yardımcı oluyorlar.

55.hakan

olcay

Asıl muhabbetin döndüğü, gizli, alt bir forum var mı diye merak ediyorum.

ask55

Alıntı yapılan: olcay - 15 October 2015, 19:20:19
Asıl muhabbetin döndüğü, gizli, alt bir forum var mı diye merak ediyorum.
milli maçlar girince böyle oldu.
ama forum eskisi gibi değil orası çok açık.
eskiden bir maçın yorumu 120 130 sayfa sürerdi.
bunun bence en önemli sebebi o zamanlar canlı yayın yoktu.
diğer önemli sebebi insanlar burda tartışarak birşeyleri ispat etmek veya karşıdakini ikna edebilirim düşüncesindeydi.
bu düşüncelerden herkes sıyrıldı sanırım.

bununla birlikte eskiden forum kendini geliştirme aşamasındaydı.
bu sürecini tamamladı bence.
artık kimseye birşeyi ispatlamak veya sesini duyurmak gibi bir derdi yok.
önceden insanımıza sadece samsunspor mantıgını aşılamak için sağlam mücadeleler veriliyordu.
atkısız maça gitmeyelim deniyordu.sokakları bayraklarla donatalım, maç öncesi formalarla gezelim, koreografi için para toplayalım tarzı forumu canlandıracak konular konusuluyordu.
şimdi bunlara gerek kalmadı.sistem oturdu.
belki de teoman abinin hayali gerçek oldu.

bu arada koreografiler için Engin abi başta olmak üzere maddi manevi emeği geçen herkesten Allah razı olsun.

_SoN_

Alıntı yapılan: ask55 - 15 October 2015, 21:45:00
milli maçlar girince böyle oldu.
ama forum eskisi gibi değil orası çok açık.
eskiden bir maçın yorumu 120 130 sayfa sürerdi.
bunun bence en önemli sebebi o zamanlar canlı yayın yoktu.
diğer önemli sebebi insanlar burda tartışarak birşeyleri ispat etmek veya karşıdakini ikna edebilirim düşüncesindeydi.
bu düşüncelerden herkes sıyrıldı sanırım.

bununla birlikte eskiden forum kendini geliştirme aşamasındaydı.
bu sürecini tamamladı bence.
artık kimseye birşeyi ispatlamak veya sesini duyurmak gibi bir derdi yok.
önceden insanımıza sadece samsunspor mantıgını aşılamak için sağlam mücadeleler veriliyordu.
atkısız maça gitmeyelim deniyordu.sokakları bayraklarla donatalım, maç öncesi formalarla gezelim, koreografi için para toplayalım tarzı forumu canlandıracak konular konusuluyordu.
şimdi bunlara gerek kalmadı.sistem oturdu.
belki de teoman abinin hayali gerçek oldu.

bu arada koreografiler için Engin abi başta olmak üzere maddi manevi emeği geçen herkesten Allah razı olsun.

Ben ikinci söylediğinize katılmıyorum,şuan forumun eski hareketliliğinde olmamasının en önemli faktörü sosyal medyanın,özellikle facebook ve twitter in forumları öldürmesi,artık forumlarda çok sadık kullanıcılar bulunuyor,bulunanlarda muhabbetini sınırlı ediyor,yorumları az yazıyor,asıl yorumcu kesim artık tüm kelimelerini ve paylaşımlarını dediğim sitelerde bitiriyor.En önemli faktör bu,benim gördüğüm diğer faktör ise,artık forum eski köklü kullanıcılardan uzak kaldı,herhangi bir aktivite,sosyal faaliyet yapılmaz oldu,gördüğüm kadarıyla haftada bir halı saha maçları yapılırdı,bu bile beraberliği ve forum aktivitesini hareketlendirirdi,sanıyorum artık oda bitti.Aslında sizin dediğiniz gibi forum misyonunu tamamladı diye olaya bakarsak,bence aslında samsunspor.biz in kuruluş amacına ters düşmüş olunur,bu forumun birleştirici ve gerçek bilinçli taraftar kitlesini asla kaybetmemesi gerekir,özellikle eski ve köklü üyelerin foruma daha fazla katkı yapmaları ve bu beraberliği git gide yok olmaya terk etmemeleri çağrısında bulunuyorum.Sosyal medyanın bu forum öğütücü gerçeği bizide bitirmemeli.

Karabudun

Az olsun, öz olsun. Akıllı, usturuplu adamlar takılsın fazlasıyla iş görür. Kuru kalabalıklarda insanların birbirine girmesi bir fişeğe bakar malum ortam sanal olunca vukuatsız kabadayılar boy boy diziliyor.

Sadece Samsunspor

17 October 2015, 20:25:14 #43438 Son düzenlenme: 29 October 2015, 12:27:37 cembaba
BU YORUM KÜFÜRLÜ OLDUĞU İÇİN KALDIRILMIŞTIR

Karabudun

17 October 2015, 21:00:34 #43439 Son düzenlenme: 17 October 2015, 21:28:10 Karabudun
Hakem, Hasan'ın pozisyonuna daha düdük çalmadan önce "Alanya'ya durduk yere bir duran top hediye edecek bu hakem" dediğimde yanımdaki arkadaşlar mübalağa ettiğimi söylüyorlardı. Sebepsiz yere verilen serbest vuruş ve akabinde gelen golden sonra ALLAH' ın bir kulu ağzını açıp laf diyemedi. Attığımız ikinci golden sonra hakemin yüzündeki ifadeyi bulabilsem hemen paylaşacağım burada. Vermediği fauller, çıkaramadığı kartlara hiç değinmiyorum. Sahaya atılan maddelerle ilgili ceza verilecek mi çok ediyorum. Bu arada Alanya'nın ilk altısı garanti diyorum. Aksini iddia eden varsa formasına bahse girelim.