Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

King1965

Ankaragücü   1461 Trabzon 1-2
Konyaspor   Boluspor 0-1

ılk yarıalr bıttı

burakbas

burakbas

King1965

King1965

Görüyormusunuz Ts-Bjk macındaki sayıya bakın bos stad bos ! en büyük taraftar bizde ! iyi gün dostu ts taraftarı

Sercan

Trabzonluların yürekleri çatlıyor :))

Shane_Falco

Gekas reis Antep'ide boş geçmedi...

celebi

King1965

Bakican55

10 March 2013, 15:55:38 #35964 Son düzenlenme: 10 March 2013, 16:00:18 Bakican55
Besim durmuş istifa zamanı geldi de geçiyor
Yaptığı hatalar ;
Ne zaman yeniyoruz takım anında geri çekiyor
Abdülkadir forvet adam ama onu serbest oynatıp haluk gibi ağır bir adamı forvette oynatıyor
Sen bu dimitrow'u çıkarıp yerine 15 yaşındaki çocuğu alacaktın madem yine transfer ettirdin bu takıma
Elindeki kadroyu Erhan altın olsaydı şuanda playoffdaydın bu kadar eminim
1960lardan kalma hala doldur boşalt oynuyoruz
Orta sahamız pas yapabilecek bir takım ama biz nedense uzun top oynuyoruz
Zaten besim hocanın gelmesi başlı başına bir hataydı adam kartal'da ne yaptı ki samsuna gelsin besim hoca kartaldan ayrılınca kartallılar neredeyse kutlama yapacaklardı Yönetim artık bu işe el atması lazım Sanki 3-0 yeniyorsun da 15 yaşında ki çocuğu alıyorsun konya maçında da yaptı ama son dakika golü gelince herkes sustu Adana maçında taraftar olmayacak o adana maçında  bu hoca olursa birde yenilirsek bu taraftara ne denilecek Yenilince bağırıyorlar Samsun kümeye anama sövmüşler gibi sinirleniyorum bu taraftar bunları hak etmiyor Yönetimin bunu yapması lazım YÖNETİM DUY BU SESİ YOLLA BESİMİ

berusa55

Kartal Buca'ya, Göztepe Adana'ya yenildi; Tavşanlı Karşıyaka'dan 1 puan aldı.

samuray

rakip tk.lar yenildi allahtan biz yine yukarılara tırmanamadık besim hoca yüzünden samalıyor bu ya dimitrovu değiştirip kemal bayraktarı almak ta ne ya altın döneminde galip gelemiyorduk ama topu topu ücç mağlubiyetimiz vardı bu nedir her deplasman mağlubuz ara transferde yapılabilecek ken iyi transferler yapıldı takıma ama besim hoca sen bu takımı bi türklü rayına sokamıyorsun oynatamıyorsun eleştirilincede kacak güryeşiyor, gençleri kazandırıyorum diyorsun gençler böyle kazanılmaz niye rahatladğığın maçlarda almıyorsun o gençleri de böylesine önemli maçlarda tecrübeli serkan değilde kemal değişikliği  :kafa:

5trawberry

Her ihtimali düşünmeye başladım. İkili averajda Denizli ve Tavşanlıya karşı yenik durumdayız.

Sioux

Alıntı yapılan: 5trawberry - 10 March 2013, 19:27:51
Her ihtimali düşünmeye başladım. İkili averajda Denizli ve Tavşanlıya karşı yenik durumdayız.

tavşanlıya yenik değiliz.
talimatlara göre iki beraberlikte gol averajına değil genel averaja bakılıyor.

Shane_Falco

Allahtan altımızdaki takımlar saçma sapan top oynayıp puan kaybediyor yoksa işimiz yaş...