Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

YaSeF55

Alıntı2013.03.07 23:57:16  40.9382   36.4528       10.4      -.-  1.7  -.-   SOFUALAN-TASOVA (AMASYA)                          İlksel
2013.03.07 23:50:58  40.8335   36.2488       10.0      -.-  4.2  3.8   SEPETLI-TASOVA (AMASYA)                           İlksel

Desiqner

Bu kadar hissedildiğine göre yüzeye yakın olmuş olmalı.
Alaçam tarafta birşey yok hissedilen.

mehmet yılmaz

Atakum'da Ben de hissetmedim
Ama facebook yıkılıyor

Karabudun

"Sinop mahrumiyet bölgesi, hiçbir şey yok." deyip dertlenirdik. Şimdi yokluğa şükrediyoruz. En ufak bir sallantı yok. Herkese geçmiş olsun, ALLAH cümlemizi korusun.

Levent ÖCAL

İstanbul ve Isparta depremlerinde benim bünye bağışıklık yapmış demekki ben hissetmedim depremi. Allah beterinden saklasın.

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: maraton - 08 March 2013, 00:55:31
Deprem mi oldu ?!?
Vallahi dün akşam siteye yazacaktım dalga konusu olurum diye yazmadım gerçekten deprem olmuş...

özkan

ilyasköyde acayip hissedildi..

Burak

Alıntı yapılan: Ayberk - 08 March 2013, 01:11:54
koltukta titredim ben valla, kitaplığa baktım oda titriyordu. 4,2'de böyle hissediyorsak daha ciddi bir depremi düşünmek bile istemiyorum. Allah her türlü afetten korusun

Muğla'da 2004 yılında 5.5 bir deprem olmuştu. Üniversite de yurttaydım daha 2 ay olmuş geleli biz de 4.kattayız bir sallanmaya başladık hayatımda deprem görmemişim önce 5.katta tepiniyorlar zannettim ilk 1 sn. Sonra deprem oluyo deprem oluyo demeye başladı millet ama nerdeee 5.5 te bile yürünmüyor 10 sn adama 5 dakika gibi geliyor. 7 küsürleri hayal bile etmek mümkün değil diye düşünüyorum allah kimsenin başına vermesin .Muğla Gökova körfezindeki hemen hemen her gün olan depremlerden etkilendiği için alışmıştım orada dün akşam hissetme hissetmedim o yüzden muhtemelen

celebi

Alıntı yapılan: Burak - 08 March 2013, 12:17:46
Muğla'da 2004 yılında 5.5 bir deprem olmuştu. Üniversite de yurttaydım daha 2 ay olmuş geleli biz de 4.kattayız bir sallanmaya başladık hayatımda deprem görmemişim önce 5.katta tepiniyorlar zannettim ilk 1 sn. Sonra deprem oluyo deprem oluyo demeye başladı millet ama nerdeee 5.5 te bile yürünmüyor 10 sn adama 5 dakika gibi geliyor. 7 küsürleri hayal bile etmek mümkün değil diye düşünüyorum allah kimsenin başına vermesin .Muğla Gökova körfezindeki hemen hemen her gün olan depremlerden etkilendiği için alışmıştım orada dün akşam hissetme hissetmedim o yüzden muhtemelen

7.2 ve 7.4 ü gören biri olarak bu dediklerininz artçı depremlede bizim için 99 senesinde. tekrardan geçmiş olsun

SametYılmaz55

geçmiş olsun tekrardan.büyüğü de küçüğü de insanı korkutmaya yetiyor.Allah beterinden saklasın herkesi

ramcQ_55

bende başım dönüyor sanmışdım meğersem deprem oluyormuş lambaya baktığımda sallanıyordu öle anladım.:):)

Burak

Ya Atilla Cebeci'nin sunuculuğu , hitabeti , tarzı tartışılabilir ama tartışılacak en son şey Samsunsporluluğudur diye düşünüyorum. Evine bir çok kez girdim bir tane forma yok emin olun aldığı formaların hepsini dağıtıyor . Zaten aklı başında bir insan bu işi yapmaz başka geliri olmasa bu programdan gelen gelirle geçinme şansı yok zaten

Desiqner

Bu yazılar Tarık Menteşeoğlu yalakalarının işi...
Emin Kar'ada laf sokmaya çalışıyorlar sürekli zaten.

isa55

hakemler iyice saçmalamaya başladılar.

King1965

09 March 2013, 15:17:17 #35954 Son düzenlenme: 09 March 2013, 15:41:41 King1965
a.gucu- 1461 'i 1-0 yeniyor

http://canli.trtspor.com.tr/live.asp?id=170

1-1 oldu

1-2 OLDU VAY ANASIN ,.@