Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

AlıntıSamsunspor'umuzun Kayseri Erciyesspor ile oynadığı müsabakayı televizyondan izlerken geçirdiği kalp krizi sonucunda vefat eden değerli hemşehrimiz ve taraftarımız İlhan Hassoy'un vefat haberini sonradan öğrenmiş bulunmaktayız. Merhum kardeşimize Allah (cc)'tan rahmet, kederli ailesi ve sevenlerine baş sağlığı dileriz. Mekanı cennet olsun.

Samsunspor Kulübü Yönetim Kurulu adına
Başkan Emin Kar

Karabudun

ALLAH rahmet eylesin, geride kalanların başı sağ olsun.

jurista

Kulübümüzün taziye mesajı yayınlaması çok isabetli olmuş.Futbolcular kalp krizinden ölecek kadar Samsunspora sevdalı taraftarın varlığını artık görsün.

Bu ölümün sebebi ne Besim Durmuş,ne Futbolcular elbette ama azıcık vicdanları varsa bari bundan sonra gerekeni yapsınlar artık

İlhan Abiçok sevdiğim ,Samsunsporluluğunu hep takdir ettiğim ,kısacık görüşelerimizde bile ayaküstü illaki Samsunporu konutuğumuz çok muhterem birisiydi.Söylenecek söz yok ,Allah mekanını Cennet eylesin

mehmet yılmaz

Rahmetli abimizin vefatini biz de gazeteden okuduk. Emin abinin de iyi tanidigi bir samsunsporlu imis. Cok uzucu bir durum. Mevla rahmet eyleye...  Bu arada atakum'da elektrikler kesildi. Yagmur ve firtina var. Maci seyredenlere kotu bir surpriz oldu.

Burak55

Bu galatasaray taraftar gruplarının Biz Bitti Demeden Bitmez sloganları ne kadar tanıdık geldi  :hnk: :hnk:

Sadece Samsunspor

Tebrik etmek lazim gsyi son 8e kaldilar Turkiye icin on numara oldu.

Sioux

ilk 11'nin 7'si türk olmayan bir takım g.saray. oysa ki uefayı aldıklarında sadece 3 yabancıları vardı. ülke genelinde destekleniyordu o yüzden.  o yüzden ülke takımı diye zorlasam da ısınamadım, tarafsız kaldım. melonun olduğu bir takımdan söz ediyoruz. iyyyyyy.. sadece gurbetçilerimiz için çok sevindim. sosyal mevzu var ortada.

Bakican55

Türk futbolunun genel sorunuymuş bu yenince anında yaslanmak bunu ülke olarak atlatırsak daha iyi yerlere geleceğimizi düşünüyorum gsyide tebrik etmek lazım...

Desiqner

Galatasaray iyi yaslandı Allah'ı var... :)

özkan

şu malum takımların baş harflerini büyük yazma alışkanlığınızı anlayamıyorum bende.Samsunspor yazarken cümle içinde ''S''yi büyük yazma özeni göstermezsiniz ama  :suslen:

Desiqner

Alıntı yapılan: özkan - 13 March 2013, 01:25:42
şu malum takımların baş harflerini büyük yazma alışkanlığınızı anlayamıyorum bende.Samsunspor yazarken cümle içinde ''S''yi büyük yazma özeni göstermezsiniz ama  :suslen:

Şehri müdafaa yazmamışın kardeşim :)

red_white

herkes gsli sahte Samsunspor'lularıda görmüş oluyoruz...

samsunmania

Alıntı yapılan: red_white - 13 March 2013, 01:49:00
herkes gsli sahte Samsunspor'lularıda görmüş oluyoruz...

ve kavga başlar ;D ;D

Desiqner

red_white

adamın profilinde Samsunspor var şerefstir seni sevmek yazısını yazıyor hey Allahım ya :D