Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

5trawberry

Samsunlu hakem Mete Kalkavan'ın bugün yönettiği Süper Amatör küme maçı yarıda kalmış. Hakeme Feneri yaktın tarzında tezahüratta bulunmuşlar. Olaylar çıkmış.

Yazıklar olsun TFF'ye.

emre

5trawberry

Fenerbahçenin golünü vermedi diye, FIFA kokartlı hakemin Süper Amatörde işi ne? Milletin önüne gencecik hakemi yem olarak atıyorsun. Sonra da Fener taraftarını oraya örgütlüyorsun..
Hakemine sahip çıkmak çok mu zor.

emre

Olan olayı bilmiyorum ama büyük hakemlerin amatörde maç yönetmesi normal, yönetmeli de bence. Bunun ceza ile alakası yok. Sadece o değil Cüneyt Çakır gibi hakemlere de veriliyor diye biliyorum.

King1965

samsunmania

rize tek kale top oynadı, 4-5 net pozisyon kaçırdı, denizli tek pozisyonu gol yapıp 3 puan aldı. Şu balın onda biri de bize uğrasa ne olur. Her hafta direkleri dövüyoruz.

Shane_Falco

Denizli 3 puanı aldı kurtardı kendini.Biz de dahil son 5 sıradaki takımlardan 3'ü düşecek.Allah korusun işi sıkı tutmalıyız :S

King1965

kaçan 1 golden sonra elimle kafama nasıl kaçar diye vurdum başım feci ağırıyor !!! Lanet olsun hala geçmedi 6 saat oldu

King1965

fenerbahcelıler pankart acmıs

Furkan

Emek hırsızlığı keşke sadece amblem çalmayla olsaydı **** fenerlilere bak sen ahlak dersi veriyorlar

Sercan

Ya abi güldürmesinler Allah aşkına. Tamam Çarşambaspor bizim canımız ama bu kadar da olmaz. Sırf 1923 yazıyor diye amblemi çalmış mı olacak Bursaspor?

sosaka

orjinali böyleydi zamanla en son halini aldı diye biliyorum

maviay55

Yetenek Sizsinizde Atalay Demirci finalde..

ATALAY yazıp 1890 a sms atalım Havza-Kocapınarlı abimizi destekleyelim  ;)

jurista

Bu akşam birkaç saat foruma giremedim.Ya şifreyi kabul etmedi ya da çerez hatası verdi ? Genel bir sorun mu ,sadece benle alakalı mı ? Bilgisi olan var mı ?