Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Ahmeti

Mart ayı kazma kürek sapı yaktırır diye boşuna demiyorlar. Lapa lapa kar yağıyor.

samuray

Alıntı yapılan: samsunum - 05 March 2013, 09:01:28

TERBİYESİZ

Karşılaşmanın son düdüğünün ardından Konyasporlu İshak Çakmak'ın soyunmna odasına giderken Samsunspor Yönetim Kurulu Üyesi Nilşah Alptekin'e cinsel organını göstermesi ortam bir anda gerdi

CİNSEL ORGANINI GÖSTERDİ
Samsunspor'un Torku Konyaspor ile oynadığı maç sonrası yaşananlar mücadelenin önüne geçti. 1-1 biten ve zaman zaman gergin geçen karşılaşmanın sonrasında da olaylar çıktı. Torku Konyasporlu İshak Çakmak ve Ars'ın soyunma odasına doğru giderken yaptıkları ahlaksız hareketler Samsunspor cephesini çileden çıkardı.

ORTAM GERİLDİ
Özellikle İshak Çakmak'ın Konyaspor Yardımcı Antrenörü Mert Korkmaz ile birlikte Samsunspor Yönetim Kurulu Üyesi Nilşah Alptekin'in üzerine yürüyerek cinsel organını göstermesi tansiyonu bir anda yükseltti. Terbiyesizce harekette bulunan İshak Çakmak, ortamı bir anda gererken, Samsunspor teknik heyeti ve emnilet güçleri olayları yatıştırdı.

Haber gazetesi   ya bu ş.sz... tff.ye şikayet etmiyormuyuz bunun peşini bırakmaması lazım yönetimin o. ç..... :kafa: :kafa: :kafa:

emre__ss

madrid manu maçını izlediyseniz di maria oyundan çıkarken manu taraftarı adamı alkışlayarak gönderdi soyunma odasına...Adamları gerçekten tebrik etmek lazım yani bizde olacak ki böyle hele bide bu kadar yakın mesafe,hemen emniyet kuvvetleri barikat kuracak falan adama atılacak yabancı maddeleri düşünemiyorum bile.İnsanın içi acıyor söylerken ama adamlarla aramızda bakış olarak çok fark var hem futbola bakış hem de insani olarak.

özkan

arbeloanın yerıne modrıcın oyuna gırıp maçı cevırmesı besım durmusa gelsin..

maraton

ve yine bir Türk hakemi bir maçın daha a.q du..

5trawberry

Kırmızı Kart ağır karar gibi görünse de, bana göre yerindeydi. Geçen haftalarda Sivasspor-Bejeke maçında Uğur Veli'ye yapmıştı benzeri bir hareketi. Kaburgası kanamıştı Veli'nin.. Bu da aynı tip olabilirdi.

erkutdem55

Manu kesin eleyecekti.Mal çakır maçı Real'e verdi.Böyle bir maçta da yapılmaz ki.Adam topu tutmak için ayağını kaldırdı,diğer adam arkadan geldi.Ben bile sinir oldum burda

Uğur Yıldız

Renklerine olan sempatimden United çıksın çeyrek finale istedim ama yine desteklediğim takım hakem hatasına kurban edildi. :redcard:

mehmet yılmaz

cüneyt çakır, türkiyedeki üstün performansını avrupaya taşıdı..
hiç beğenmediğim bir hakemdi. isabet oldu.

özkan

ferdinand göz göre göre neler dedi maçtan sonra atamadı,sarı kartık pozisyon icabı olan bi faulde kırmızıyı çaktı.Manuyu yaktı çakır..

King1965

AlıntıFENER'İ 4 DEFA 4-0 YENDİK
Futbolculuk yaşantısıyla ilgili anılarını da anlatan Emin Kar, sözlerini şöyle sürdürdü: "Samsunspor'a geldiğim ilk yıl ikinci ligde şampiyon olduk. Erzurumspor maçını unutamam. Mutlaka yenmemiz gerekiyordu. Son 9 maçı kazanıp şampiyon olmuştuk. Erzurumspor'u da 3-2 yendik. Yine  20 yıl aradan sonra Galatasaray'ı 1-0 yenmiştik. Rahmetli Mete atmıştı golü. Erman Toroğlu'nun 9 dakika uzattığı maçtı. Fenerbahçe maçlarını da unutamam. 4 defa 4-0 mağlup ettik.

mehmet yılmaz

Emin abi, Fener'i 4 defa yendik, ikisi 4-0'dı dedi. Yanlış yazmışlar. Haberi yapan kişinin ilgisizliği ve bilgisizliğine vermek lazım.

King1965

Karabudun

Alıntı yapılan: King1965 - 06 March 2013, 21:12:17
15 Yaşındaki Genç Oyuncumuz Kemal Bayraktar Tribünden gelme  8)

İnşallah istikbali olur ve göğsümüzü kabartır. Tribünden, aramızdan bir kardeşimizin paradan ziyade; bizim namımıza, sevdalısı olduğu renkler namına oynaması bizler için büyük bir gururdur.

King1965