Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

berusa55

Kon-Göz berabere bitse iyi olur. Konya'nın puan kaybı ve haftaya da bunları yenmemiz yukarılara daha da yaklaşmamız demektir. Tabi ilk önce şu Denizli'yi yenmek kaydıyla.

King1965

konya berabere bıtecek banada öyle geliyor bız denızlıyı yenersek saten boluda yenıldı super bır hafta olmus olacak :D

babasamsunlu

King1965

berusa55

Konya 2-0 yapmış malesef; o maç biter. Artık onları haklamak bize kaldı.  :evet:

Ahmeti

King1965

konya 2-0 Göztepe Arkadaslar konyayı geçmek istiyorsan denizli 3 puan konya 3 puan yapmamız mubah oldu :D

King1965

bugun adana - adanademir derbisi var

Göztepeliler de şu koyduk - mu tazahratını her yerde dınlıyor yazık ya :)))))))))) Önce biz simdide konya göztepelileri madara ediyorlar koyduk-mu dıyerek

SSKLA

Lan o kadar bekledim meydanda bir tane allah'ın kulu gelmedi ilk gördüğümde gözüm döndü üstlerine koştum ama sonra bir anda aklım başıma geldi onları teğet geçtim sonra dershaneye koştum adam toplamaya dershanede kimse yok vallahi kafayı yedim.  :kafa: >:(

emre

babasamsunlu

la 3 kişi bile yok orda nerde 300 kişi

SSKLA

RT55

hadi bu ikisi öğrenci anladık, arkadaki çakal kim..

cany

şimdi temizlenmiştir Türk futbolu. çok büyük iş yaptınız

Ahmeti

Temiz futbolu herkes konuşsun ama bunlar konuşmasın tuhafıma gidiyor. Erdoğan Bayraktar'ın ince ayarı tutmayınca neye saracaklarını bilmiyorlar. Artık kupa bizim hakkımızdı diye bi 30 sene konuşurlar.