Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Theofanis Gekas

#UgurBoralAdamOl yüklenin beyler

SSKLA

Alıntı yapılan: Ertuðrul Saðlam - 11 November 2012, 16:25:12
Android'den trtweb'i izleyebilen varmý? Ýzleyebilmek için  Flash Player gerekiyor ama android flash yüklemeye izin vermiyiyor. Flash yerine kullanýlabilen program varmý?

konya maçını ben telefondan izledim herhangi bir sorun yoktu.

CeLL-O

5trawberry

Alıntı yapılan: samsunmania - 12 November 2012, 23:44:43
Ayberk, pozisyon penaltı değil mi kardeşim? Kaçırdığı golde,ruhsuzluğunda sonuna kadar haklısın. Önemli olan göçek gibilerin deşifre edilmesi. Yoksa uğur'un hastası değiliz.  :ok

penaltı falan değil, uykularım kaçtı sinir harbine girdim, adam seni dışarda çekiyor içerde salıyor, altıpastan yuvarlayıp al da at demiyorsun, sivas maçında meşe tesislerine yolluyorsun, sonra hüseyin göçek. tamam gekas'a yaptığı **** de, senin yaptığın en büyük **** lan uğur..

kuzey55

twitter baskımız işe yaradı özgür buzbaş dile getirdi biraz tepkiye devam kime dil uzattığını anlasın andaval

cembaba

Görüntüyü bizzat izledim. Aynen şu şekilde diyor:

Soru: Samsunspor'daki günlerinden bahsedelim. Transfer sürecinden bahseder misin?
Cevap: Fenerbahce'de 6 yıl oynadıktan sonra, buradan ayrılmak beni çok zorladı. Kesinlikle yanlış anlaşılmasın ama Samsunspor düşmeye oynayan bir takımdı. Ben gittiğimde 12 puanı vardı. Şeklinde konuştu. Ben oraya hem kendimi ispat etmek için gittim. Hem de oynamak için dedi.

Daha sonradan Petkoviç ile ilgili sorulara geçtiler. Kısaca para için Samsun'a geldiğini söyledi.

ChucKeR

petkoviçe ne diyo, olumlu olumsuz ?

Ertuğrul Sağlam

13 November 2012, 11:50:43 #33982 Son düzenlenme: 13 November 2012, 14:22:12 Ertuðrul Saðlam
Alıntı yapılan: CemBaba - 12 November 2012, 21:16:28
Beyler doğru mu bilmiyorum ama Büyükşehir Belediyesi yeni yasa ile şehrin takımına yardım edebilecekmiş. Haberi bulursam paylaşırım.
Tesadüfe bak sen, Trabzon büyükşehir belediyesi olduğu güne denk geldi belediyelerin kulüplere yardım etme yasa tasarısının kabulü.

samuray

orada sadece amatör kulüpleremi yardım yapılacak profosyonel takımlaradamı yapılacak

samsunmania

Alıntı yapılan: 5trawberry - 13 November 2012, 01:44:35
penaltı falan değil, uykularım kaçtı sinir harbine girdim, adam seni dışarda çekiyor içerde salıyor, altıpastan yuvarlayıp al da at demiyorsun, sivas maçında meşe tesislerine yolluyorsun, sonra hüseyin göçek. tamam gekas'a yaptığı **** de, senin yaptığın en büyük **** lan uğur..

Bence penaltıydı. Hadi penaltı değil, dışarıda faul de mi değil? Bu hakem art niyet makinesi. H.Göçek'e gram itimadım yok. Uğur desen, boşver, ne bekliyorsunuz ki?? Allah eline yüzüne buaştırır onun da.

Burak

Ajan Mpal'de okul başkanı mı oldun lan :)

feticalik

nevresim takımları ne zaman çıkacak bilgisi olan var mı

feticalik

mesaj sayım 62 olsun diye yazdım  :kafa:

twitter

tüm avrupa liglerinde beraberlik yüzdesi en yüksek takım bizmişiz.

baha55

Alıntı yapılan: samsunmania - 13 November 2012, 19:09:45
Bence penaltıydı. Hadi penaltı değil, dışarıda faul de mi değil? Bu hakem art niyet makinesi. H.Göçek'e gram itimadım yok. Uğur desen, boşver, ne bekliyorsunuz ki?? Allah eline yüzüne buaştırır onun da.

bencede penaltıydı, o acıdan kaleye o süratle gden oyuncuya dokunsan dengesini bozarsın zaten..kaldı ki ; hiçbir müdahale yok diyemez    kimse, müdahala oldugu kesin ama o müdahale o şiddette düşrürümü tartısılır..ama müdahale varsa ki var...penaltıdır baska acıklaması yok...