Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

KaBuS_55

Bu Kanal55'teki yayla uşakları yine sapıtmaya başladılar heryeri 61 yapacaklarmış delikanlıya bak sen  :kafa: :kafa: :kafa:

target_t.t.b

Alıntı yapılan: KaBuS_55 - 09 November 2012, 22:24:10
Bu Kanal55'teki yayla uşakları yine sapıtmaya başladılar heryeri 61 yapacaklarmış delikanlıya bak sen  :kafa: :kafa: :kafa:
şimdi bişe dicem de.nedir kardeşim bu kadar trabzon savaşı.bu kadar mikromilliyetçilik olur mu?sanki davetle geldiniz samsuna veya diğer şehirlere.azınlık mı hissediyosunuz kendinizi?israil ruhundan ne farkları var Alah aşkına?her yere bir işaret bir iz bırakma savaşı.kendinizi üstün ırk mı zannediyorsunuz?Alafa gelince en büyük müslüman,ticaret ahlakında en 3 kağıtçı.namusta sorsan en birinci,çömlekçiden kalkar bütün ile minibüsleri.ama suç bizde hemşerim ticareti de siyaseti de bunlara bırakmaya devam edersek daha çok böyle lafar da duyarız böyle fotolarda görürüz.belki de bu sitede trabzon mikro miliyetçiliği yapanları en iyi tanıyan benimdir ve diyorum ki sakın kndi kaderinizi onların vicdanına bırakmayın!

engiz

Sen şehrine sahip cıkmazsan,şehrine sahip cıkanlara ne hakla kızacaksın.Trabzonlu Emin Kar ın adamlığı da ortada Samsunlu Kazım Yılmaz ında.Önce kapımızın önünü temizleyelim

samsunmania

10 November 2012, 02:31:27 #33948 Son düzenlenme: 10 November 2012, 02:38:00 samsunmania
2011ekim ayında Samsunspor taraftar paketini 12 ay taahütlü olarak 120 tl ye satın aldım. Taahütüm geçen ay doldu. Ancak bu ay faturamı online işlemlerde görünce şok oldum. Samsunspor süperligde olmamasına,maçları yayınlanmamasına rağmen üyeliğimi otomatikman yenileyip taahütsüz fiyat üzerinden izleyemediğim ve izlemek de istemediğim,ne olduğunu anlayamadığım bir nedenle bana 22 tl paket ücreti daha fatura etmişler. Müşteri hizmetlerini aradığımda da görevli bayan üyeliğin benim tarafımdan sonlandırılması gerektiği cevabını aldım. Samsunspor maçlarını Digiturk yayınlamıyor ki üyeliğimi yenileyeyim dedim. hala bekliyorum bakalım ne cevap gelecek. üyeliği bitenler iptal için tel. açsın. Bu durum başkasının da başına geldiyse bana özelden ulaşıp çözüm yolunu söylerse sevinirim. Ne insanlarla uğraşıyoruz bu ülkede!! Ama o parayı ya öyle, ya böyle, 1000 tl masraf da etsem geri alacağım. adamı enayi yerine koymaya çalışıyorlar.

beşnumara

Haluk abi, aynı şey benim ve birkaç abimizin de başına geldi.Digitürk diyor ki eğer yılı dolmadan iptal etmezseniz bir yıl daha yenileniyor.saçma ama durum böyle.sözleşmeye bakalım diyoruz ortada sözleşme yok sözleşme yaptığın şube kapanmış diğer şubeye gidiyorsun bizi ilgilendirmez bizle sözleşme yapmamışsınız diyor.müşteri hizmetlerini özellikle bilerek birkaç kere arayıp aynı soruyu soruyorum her çıkan farklı cevap veriyor.

beşnumara

Bir müşteri temsilcisi taraftar paketine gece 05.32de arayıp açtırmışsınız diyor ne alakası var yok öyle diyorum anlatamıyorum.ayrıca peki hangi takımın taraftar paketine üyeyim diye soruyorum cevap veremiyor.bir temsilci tüm anadolu maçlarını izleyebilirsiniz diyor diğer bir temsilci hiç bir şey söyleyemiyor ama hiçbir maçı izleyemeden fatura ödüyorsun.telefon konuşmasına bakmak için savcılığa başvuruda bulunmak gerekiyormuş.daha neler var neler...

FaTiH_HaN

Alıntı yapılan: samsunmania - 10 November 2012, 02:31:27
2011ekim ayında Samsunspor taraftar paketini 12 ay taahütlü olarak 120 tl ye satın aldım. Taahütüm geçen ay doldu. Ancak bu ay faturamı online işlemlerde görünce şok oldum. Samsunspor süperligde olmamasına,maçları yayınlanmamasına rağmen üyeliğimi otomatikman yenileyip taahütsüz fiyat üzerinden izleyemediğim ve izlemek de istemediğim,ne olduğunu anlayamadığım bir nedenle bana 22 tl paket ücreti daha fatura etmişler. Müşteri hizmetlerini aradığımda da görevli bayan üyeliğin benim tarafımdan sonlandırılması gerektiği cevabını aldım. Samsunspor maçlarını Digiturk yayınlamıyor ki üyeliğimi yenileyeyim dedim. hala bekliyorum bakalım ne cevap gelecek. üyeliği bitenler iptal için tel. açsın. Bu durum başkasının da başına geldiyse bana özelden ulaşıp çözüm yolunu söylerse sevinirim. Ne insanlarla uğraşıyoruz bu ülkede!! Ama o parayı ya öyle, ya böyle, 1000 tl masraf da etsem geri alacağım. adamı enayi yerine koymaya çalışıyorlar.

Anlattığın olay kelimesi kelimesine başıma geldi, 1 senelik taahhüt yaptırmıştım üstelik ve Samsunspor maçları artık olmadığı halde üyeliğim 1 sene daha uzatılmış 1 hafta uğraştı babam kapattırmak için ama olmadı 1 sene daha ödenecek o para. Eğer uydu alıcısı ve recever'ı kendin almadıysan yani digitürk'ün verdiği ürünleri abonelik karşılığında kullanma olayına gittiysen taahhüt otomatik olarak 2 sene oluyormuş.

Stoper

Samsun Basketbol - Adana Botaş

Saat ; 17:00
Yaşar Doğu
Yayın ; AKS TV

samsunmania

Alıntı yapılan: FaTiH_HaN - 10 November 2012, 10:26:20
Anlattığın olay kelimesi kelimesine başıma geldi, 1 senelik taahhüt yaptırmıştım üstelik ve Samsunspor maçları artık olmadığı halde üyeliğim 1 sene daha uzatılmış 1 hafta uğraştı babam kapattırmak için ama olmadı 1 sene daha ödenecek o para. Eğer uydu alıcısı ve recever'ı kendin almadıysan yani digitürk'ün verdiği ürünleri abonelik karşılığında kullanma olayına gittiysen taahhüt otomatik olarak 2 sene oluyormuş.
Alıntı yapılan: beşnumara - 10 November 2012, 02:51:10
Haluk abi, aynı şey benim ve birkaç abimizin de başına geldi.Digitürk diyor ki eğer yılı dolmadan iptal etmezseniz bir yıl daha yenileniyor.saçma ama durum böyle.sözleşmeye bakalım diyoruz ortada sözleşme yok sözleşme yaptığın şube kapanmış diğer şubeye gidiyorsun bizi ilgilendirmez bizle sözleşme yapmamışsınız diyor.müşteri hizmetlerini özellikle bilerek birkaç kere arayıp aynı soruyu soruyorum her çıkan farklı cevap veriyor.

Kardeşler,müşteri hizmetleri iptali gerçekleştirip paramın 17 lirasını iade etti. Azimle haklarımızı savunmaya devam.

samuray

Alıntı yapılan: samsunmania - 10 November 2012, 02:31:27
benimde samsunspor taraftar ypaketim vardı ben 1 yıllık yapmıştım en az üç kez aradım sonlandırılması için sen sonlandırmasını istemediğinde onlar paketi otomatik yeniliyorlar arkadaşım yani samsunsporun süper ligte olup olmadığına bakmıyorlar bile

twitter

dün itibari ile 42 terörist öldürülmüş, 1'i de canlı ele geçirilmiş.

sanırım 17 şehitde buraya naklediliyordu.

bir de şehit düşenler "siirt dadaşlar özel hareket grubu"

Siirt Dadaşlar Özel harekat Grubu

Ertuğrul Sağlam

Android'den trtweb'i izleyebilen varmı? İzleyebilmek için  Flash Player gerekiyor ama android flash yüklemeye izin vermiyiyor. Flash yerine kullanılabilen program varmı?

burakbas

06 onur 55

Orta sahada çok koşan bir Manisa var ısımız zor umarım 3 puan kacak pozisyon bulabiliriz

twitter