Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

feticalik

Dartagnan

14 November 2012, 13:12:29 #33991 Son düzenlenme: 14 November 2012, 13:15:58 Dartagnan
Nuri Asan Tesisleri toplantı salonunda saat 11.30 da gerçekleşen basın toplantısında çok zor bir dönemde göreve geldiğini belirten Gedikli, '' Zor şartlar altında görev yaptığım hayallerimin takımı Samsunspor'da ki yönetim kurulu üyeliği ve futbol şube sorumluluğu görevinden istifa ediyorum.Detaylı bir açıklama yapmayı düşünmüyorum. Çok zor bir süreçten geçiyoruz.Kurumsal yapı ve kişisel olarak göreve başladığım günden itibaren çizgimi korumaya çalıştım. Bu çizgide devam edemeyeceğimi anladığım için görevimden istifa etme kararı aldım.İstifamı biraz sonra noter kanalı ile kulübümüze göndereceğim. İstifam ile ilgili detaylı açıklama yapmamı Samsunspor'a olan hassasiyetim engelliyor. Samsunspor Yönetim Kurulu bu konuyla ilgili açıklama yapar yada yapmaz bilemem.'' dedi. Bir soru üzerine istifa nedeninin Samsunspor'un başarısız sonuçlar ile ilgili olup olmadığına '' İstifam sonuçlarla ilgili değil ben Samsunspor'un başarısız olduğunu kabul etmiyorum. '' dedi. HABER MERKEZİ

Kaynak: http://www.samsunsporluyuz.net/haber/4855-samsunspor-samsunspor39da-sok-istifa.html

Kamuoyuna Duyuru...

Yönetim kurulumuzun yapmış olduğu toplantı sonucu, Futbol Şube Sorumluluğu Birimi Başkanımız Sn. Emin Kar'a bağlanmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyrulur.
Samsunspor Yönetim Kurulu.

Kaynak: http://samsunspor.org.tr/HaberDetay.aspx?id=676

ibo055

hayırdır şok oldum şimdi  :x((

Stoper

King Of The North

King1965

feticalik

14 November 2012, 13:39:42 #33996 Son düzenlenme: 14 November 2012, 15:17:59 Serkan
Birileri derhal taraftara sebebini açıklasın. Çok şok edici bir durum..

Serkan

Açıklanması gereken her şey açıklanır az sakin ol güzel kardeşim derhal filan yakışıksız olmuş heyecanlısın da heyecanını bastır biraz.

cembaba

@fethiçalık açıklama mutlaka yapılır. Her şeyin yeri ve zamanı var güzel kardeşim. Sakinliğimizi koruyalım. Bizler de şaşırdık.

orucreis

celebi

55.hakan

özkan

Gitmesi gereken en son kişilerden birinin ilk istifa eden olmasının altında büyük bir sebep olmalı.İnşallah dobiyle alakalı değildir.

Theofanis Gekas

geçen seneki durumların aynısını yaşıyoruz,umarım sonumuzda geçen seneki gibi olmaz...

BigBadMama5552

Çok şaşırdım. İstifasının sebebini gerçekten çok merak ediyorum, Samsunspor için gerçekten faydalı bir kişi olduğunu düşünüyorum çünkü.