Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Stoper

##kdc##

Geçen günlerde havaalanındaki koltukların bordo mavi renginde olduğunu gösteren bir foroğraf yüklenmişti siteye. Bilen birisi varsa bana özelden veya buradan gönderebilir mi?

Serkan

Alıntı yapılan: ##kdc## - 12 November 2012, 11:27:19
Geçen günlerde havaalanındaki koltukların bordo mavi renginde olduğunu gösteren bir foroğraf yüklenmişti siteye. Bilen birisi varsa bana özelden veya buradan gönderebilir mi?

faceden salladım resmi :)

Levent ÖCAL

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir'in Twitter hesabı hacklendi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir'in Twitter hesabı hacklendi. Bilgisayar korsanları Türk bayrağı ve Atatürk fotoğrafı koydukları Baydemir'in hesabından şu mesajları paylaştı:

"Türkiye tek devlet, tek bayrak, tek millettir. Hiç kimse bu ülkeyi, bu milleti bölemez. PKK örgütü de buna dahil"
"Biz vekiller, dış güçlerin esiri olan PKK ile aramıza mesafe koymalıyız ancak ölümler o zaman son bulur.
"Silah hiçbir zaman çözüm değil"

Kaynak

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: Ertuğrul Sağlam - 11 November 2012, 16:25:12
Android'den trtweb'i izleyebilen varmı? İzleyebilmek için  Flash Player gerekiyor ama android flash yüklemeye izin vermiyiyor. Flash yerine kullanılabilen program varmı?
Bu sorunun çözümü burada,http://troubleshooter01.blogspot.com/2012/08/galaxy-s3-flash-player-sorunu-cozumu.html

cembaba

Beyler doğru mu bilmiyorum ama Büyükşehir Belediyesi yeni yasa ile şehrin takımına yardım edebilecekmiş. Haberi bulursam paylaşırım.

Desiqner

Evet kulüplere yardım yapabilecek.Gel YZY gelll :D

cembaba

OTOPARK GELİRLERİ BÜYÜKŞEHİR'E
Ulaşım Koordinasyon Merkezi kurulacak. Merkez, büyükşehir içindeki kara, deniz, su, göl ve demiryolu üzerindeki her türlü taşımacılık hizmetlerinin koordinasyon içinde yürütülmesini sağlayacak. Merkeze, Büyükşehir Belediye Başkanı ya da görevlendirdiği kişinin başkanlığında, yönetmelikle belirlenecek kamu kurum ve kuruluşları ile Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu'nun görevlendireceği ilgili odanın temsilcisi katılacak.

Büyükşehir kapsamındaki belediyeler arasında hizmetlerin yerine getirilmesi bakımından uyum ve koordinasyon, büyükşehir belediyesi tarafından sağlanacak. Büyükşehir belediyesi ile ilçe belediyeleri veya ilçe belediyelerin kendi aralarında hizmetlerin yürütülmesiyle ilgili ihtilaf çıkması halinde, büyükşehir belediye meclisi yönlendirici ve düzenleyici kararlar almaya yetkili olacak.

Belediyelerin otoparkla ilgili elde ettikleri gelirler, 45 gün içinde büyükşehir belediyesine aktarılacak. Bu gelir, sadece otopark yapımında kullanılacak, bunun dışındaki bir amaç için kullanılamayacak.

Haberin devamı ↓
reklam

Büyükşehir belediyesi bulunan yerlerde ayrılma yoluyla yeni bir belde kurulmasında, yeni kurulacak belde için aranan 50 binlik nüfus kriteri 20 bine düşecek.

Belediye sınırları içinde nüfusu 500'ün altında mahalle kurulamayacak.

Köyleri mahalleye dönüştürülen köylülerin, geçmişten beri kullandığı ''mera, yaylak ve kışlak'' gibi yerlerdeki hakları korunacak.

Belediyeler; sağlık, eğitim, kültür tesis ve binalarının yanı sıra mabetlerin de yapım, bakım ve onarımını sağlayacak.

BELEDİYELER SPOR KULÜPLERİNE YARDIM EDEBİLECEK
Büyükşehir belediyeleri ile nüfusu 100 binin üzerindeki belediyeler, kadınlar ve çocuklar için konukevleri açmak zorunda olacak.

Büyükşehir ve ilçe belediyeleri, amatör spor kulüplerine nakdi yardım yapabilecek; yurt içi ve yurt dışı müsabakalarda üstün başarı gösteren veya derece alan sporcuların yanı sıra teknik yönetici, antrenör ve öğrencilere belediye meclis kararıyla ödül verebilecek.

Belediyeler, mevzuata göre kuruluş izni verilen alanda kurulacak elektronik haberleşme istasyonlarına, kent ve yapı estetiği ile elektronik haberleşme hizmetlerinin gerekleri dikkate alınarak, yer seçim belgesi verecek.

Bu belge karşılığında alınacak ücreti Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı belirleyecek.

Belediye ve bağlı idareler, meclis kararıyla mabetlere indirimli bedelle ya da ücretsiz olarak içme ve kullanma suyu verebilecek.

İl Özel İdarelerine ve Belediyelere Genel Bütçe Vergi Gelirlerinden Pay Verilmesi Hakkında Kanun'da yapılan değişiklikle payların hesaplanması ve oranı yeniden belirleniyor.

Büyükşehir belediye sınırları içinde yapılan genel bütçe vergi gelirleri tahsilatı toplamının yüzde 6'sı ile bu tahsilatın toplamı üzerinden büyükşehirlerdeki ilçe belediyelerine ayrılan payların yüzde 30'u büyükşehir belediye payı olarak ayrılacak.

http://www.ntvmsnbc.com/id/25396860/page/2/#storyContinued

usare

amatör yazıyo orda ama, bize yardım edemeyecek mi şimdi.

cembaba

samsunmania

12 November 2012, 23:05:42 #33970 Son düzenlenme: 12 November 2012, 23:17:33 samsunmania
Uğur Boral trt 3 de. Samsunspor ile ilgili bayağı konuştular.Sivas maçında hüseyin göçek'in penaltıyı Samsun şehrinin göbeğinde nasıl vermediğini hala anlamadığını ve hala o olayın etkisinde olduğunu söyledi. Birazdan bir daha değinecekler herhalde.

Ayberk

Alıntı yapılan: samsunmania - 12 November 2012, 23:05:42
Uğur Boral trt 3 de. Samsunspor ile ilgili bayağı konuştular.Sivas maçında hüseyin göçek'in penaltıyı Samsun şehrinin göbeğinde nasıl vermediğini hala anlamadığını ve hala o olayın etkisinde olduğunu söyledi. Birazdan bir daha değinecekler herhalde.

o pozisyona hala penaltı diyen adam futbolcu olamaz. kaçırdığı %100'lük pozisyon girsin rüyalarına uyku girmesin gözüne inşallah

samsunmania

Alıntı yapılan: Ayberk - 12 November 2012, 23:37:27
o pozisyona hala penaltı diyen adam futbolcu olamaz. kaçırdığı %100'lük pozisyon girsin rüyalarına uyku girmesin gözüne inşallah

Ayberk, pozisyon penaltı değil mi kardeşim? Kaçırdığı golde,ruhsuzluğunda sonuna kadar haklısın. Önemli olan göçek gibilerin deşifre edilmesi. Yoksa uğur'un hastası değiliz.  :ok

Ayberk

tekrar konuşmanın anlamı yok bana göre sadece yaramızı deşeriz. ama ilk andan beri diyorum penaltı değil, bence uğur boralın kolaycılığıydı sadece.