Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

berusa55

09 November 2012, 01:16:01 #33930 Son düzenlenme: 09 November 2012, 01:19:40 berusa55
Dönemseldi zaten; yaz dönemine girerken açtığı seferleri şimdi kaldırmış. Ama sürekli olsa daha iyi olabilirdi. Sürekli dolu giden uçuşları kaldırmanın tek izahı, filonun yetersizliği ve diğer başka lokasyonlara seferleri dönemsel kaydırmak anlaşılan.

İstatistiklere de baktığımızda havaalanımız, yolcu sayısı sürekli artan bir yoğunluğa sahip ki bunun çoğu zaten Samsun - İstanbul uçuşları...

Theofanis Gekas

dönemsel olduğuna eminmiyiz ben hep vardı diye hatırlıyorum,pegasus yaz kış demeden 3 uçakla Samsunda,ayrıca 30 tlye bilet alınabiliyor  :)

berusa55

Ben yazdığım gibi hatırlıyorum; ezelden beridir yoktu sonuçta Sun Express'in Sam-İst uçuşları...

Stratejiler firmadan firmaya farkediyor demek ki. Sun Express'teki kapasiteyle Pegasus'taki bir olmayabilir. Yaz dönemine girdiğimizde tekrar Samsun uçuşlarını takvime alabilir Sun.

Theofanis Gekas

olabilir abi,rekabet ortamı iyidir ondan söyledim,thynin 100 tlden aşşağı bilet satmadığını düşünürsek pegasusun 30 tlye bilet satması kendi açısından enayilik olur sun expresste yokken,onlar fiyatları yukarı çekebilir endişem buydu aslında.neyse bakalım nasıl olacak ilerleyen günlerde

Serkan

Alıntı yapılan: berusa55 - 09 November 2012, 01:31:38
Ben yazdığım gibi hatırlıyorum; ezelden beridir yoktu sonuçta Sun Express'in Sam-İst uçuşları...

Stratejiler firmadan firmaya farkediyor demek ki. Sun Express'teki kapasiteyle Pegasus'taki bir olmayabilir. Yaz dönemine girdiğimizde tekrar Samsun uçuşlarını takvime alabilir Sun.

abi devamlı vardı ben yaz kış çok uçtum sunexpress ile kötü olmuş kaldırmaları..

mehmet yılmaz

09 November 2012, 13:41:50 #33935 Son düzenlenme: 09 November 2012, 14:31:10 samsuni
Kabus geri döndü, böbrek taşı düşürememe... :(

millwall

tam bol bol bira iç diyecektim ki avatara ve kullanıcı adına bakmadan son anda farkettim abi:)
geçmiş olsun bu arada...

cgr

Alıntı yapılan: samsuni - 09 November 2012, 13:41:50

abi geçmiş olsun :( babam'da çok çekti böbrek taşından...

Levent ÖCAL

09 November 2012, 17:21:51 #33938 Son düzenlenme: 09 November 2012, 17:30:24 DESPOTE55

abi geçmiş olsun 6 aydır bende çektim o ızdırabı bayramın 2. günü ve mübarek cuma günü  :D kurtuldum çok şükür, Urinag solisyon diye bir ilaç kullandım enson  2 haftada düştü onun sayesinde ve bol bol zıplaman gerekli.

Allah kimsenin başına vermesin çok kötü bir durum  :(

5trawberry

Abi Allah acil şifa versin. Çok ama çok kötü ağrısı var. Tabi Allah beterinden de korusun ona bile şükretmek lazım.

##kdc##

Başkanımız Emin Kar sırtında çıkan rahatsızlıktan dolayı bugün Medicana'da ameliyat oldu. Başarılı geçen operasyonun sonunda doktorlar Başkanımızın durumunun iyi olduğunu belirttiler.  

feticalik

son zamanlarda facebookda paylaşılan bazı resimler var. Zaten 170+ bin kişinin beğendiği sayfayı biliyorsunuz yine de link vereyim: https://www.facebook.com/SamsunSK?fref=ts

Havalimanında koltuklarda bordo-mavi olması otogarda koltuklarda sarı-lacivert olması vs. gibi durumlar ufak şeyler gibi gözükse de inceden şehri biryere sürüklüyor..

ahmetsefa55

her giden bir kez anahtarla yırtsın çaktırmadan.
anlarlar sanırım.
ben yapıcam mesela ılk gıdısımde  ;)

usare

Geçmiş olsun abi...