Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

samuray

sevelim sevmeyelim neticede tükriyeyi temsil ediyor takımlar ülke puanınını ne kadar yükseltirlerse avrupaya o kadar fazla takımımzın katılımı demektir bu olaya bu yönden bakıyorum şike sürecinde nelerin yaşandığını hepimiz biliyoruz şike yapanlar süper ligte biz düşürüldük malesef o yüzden birbirimize karşı kendi sitemizde kırıcı olmayalım herkes kendi düşüncelerini yansıtabilir olmalı

5trawberry

TurgayGölbaşı55

Bizim sınıf o kadar anormal ki fener son saniyede gol yedi diye hemen kartal maçını hatırlatıyorlar. Yok böyle sınıf

Stoper

Alıntı yapılan: samuray - 21 September 2012, 19:48:58
sevelim sevmeyelim neticede tükriyeyi temsil ediyor takımlar ülke puanınını ne kadar yükseltirlerse avrupaya o kadar fazla takımımzın katılımı demektir bu olaya bu yönden bakıyorum şike sürecinde nelerin yaşandığını hepimiz biliyoruz şike yapanlar süper ligte biz düşürüldük malesef o yüzden birbirimize karşı kendi sitemizde kırıcı olmayalım herkes kendi düşüncelerini yansıtabilir olmalı

Abi,senin yazdıklarını okuyacam diye birgün nefessizlikten ölücem vala. Arada nokta koy,virgül koy ne bileyim bi'şey koy işte:) Beğenerek takip ediyorum seni. Yerinde ve doğru tespitlerin var.

BigBadMama5552

Ya bu Hürriyet'in Karadeniz Futbol sayfasını ben göremedim bugün Hürriyet'te. Acaba sırf Karadeniz'de yaşayanlara özgü bir şey mi merak ettim.  :o

berusa55

maviay55

Hafta sonu KPSS sınavına girecek tüm renktaşlara başarılar diliyorum..Allah yardımcınız olsun.

BigBadMama5552

AlıntıBu bölgede çıkıyor Iraz

Tüh. Yine internetten takip edeceğim mecburen.  :evet:

Desiqner

Kpss sınavına girecek abilerime,kardeşlerime başarılar diliyorum.Allah utandırmasın...

BigBadMama5552

5. haftanın programı açıklanmış. Buna göre Rize ile maçımız 29 Eylül Cumartesi saat 19:00'da.

Kaynak: http://www.tff.org/default.aspx?pageID=287&ftxtID=16241

cgr

Lan bomba mı patladı neee..

Abovv resmen yataktan sıçradım.... Atakum'a kaç tane yıldırım düştü peşpeşe arkadaşşşş...

samsunsporlu1994

Biz Samsunspor'uz..."
PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un futbol şube sorumlusu Ali Kemal Gedikli, ''Biz Samsunspor'uz, her zaman en iyi hedeflere doğru ilerlemek durumundayız'' dedi.

Gedikli, Nuri Asan Tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, 3 hafta içinde 5 puan topladıklarını belirtti.

Başlangıçtaki hedefleriyle toplanan puanların örtüştüğünü dile getiren Gedikli, ''Herkesin beklentilerinin üstünde sonuçlar aldık. Ciddi anlamda bir umutsuzluk vardı, biz göreve gelmeden önce, ancak kısa sürede oluşturduğumuz kadro ve taraftarlarımızın desteğiyle takımımız güzel bir reaksiyon verdi. Aynı şekilde yolumuza devam edeceğiz. Bu konuda taraftarlarımıza da çok ihtiyacımız var'' diye konuştu.

Beklentilerin üzerindeki puanların kendisini endişelendirdiğine dikkati çeken Gedikli, şöyle devam etti:
''Beklenen puanların üzerinde toplanması, hedeflerin yükseltilmesi anlamına gelir. Bu konuda küçük de olsa bir endişe taşıyorum. Yeni kurulmuş bir takımız, kısa sürede oluşan bu havanın beklentileri yüksek noktaya çekerek arızalara sebebiyet vermesinden endişe duyuyorum. Ama biz Samsunspor'uz, her zaman en iyi hedeflere doğru ilerlemek durumundayız.''

Hafta sona sahalarında Boluspor ile karşılaşacaklarını bildiren Gedikli, bu maçta takımın en büyük gücünün taraftarları olacağını vurgulayarak, ''Oyuncularımıza ve teknik ekibimize çok güveniyoruz. Taraftarlarımız da bu maçta bizi yalnız bırakmayıp 90 dakika desteklerse sahadan iyi bir sonuçla ayrılacağımızı düşünüyorum'' ifadelerini kullandı.

Gedikli, Ziraat Türkiye Kupası ikinci turunda Sivas 4 Eylül Belediyespor ile eşleştiklerini anımsatarak, kağıt üzerinde avantajlı bir kura çektiklerini ancak hiçbir maçın oynanmadan kazanılmayacağını kaydetti.

Kaynak: Ajansspor

##kdc##

ARKADAŞLAR BU DUYURUYU SIK SIK YAPIYORUM ANCAK AİLENİN GERÇEKTEN BU KANA İHTİYACI VAR LÜTFEN DUYARLI OLALIM

OMÜ Tıp Fakültesi'nde yatmakta olan 12 yaşındaki Küçük Melek Çeleng için acil olarak 0Rh (+) AFEREZ kana ihtiyaç vardır. irtibat telefonu: 0537 293 01 65 Dünyalar tatlısı Küçük Melek için "AFEREZ" gerekmektedir. İşlem 1.5 - 2 saat süren hiç canınızı yakmayan bir işlem gerektirmekte.

berusa55

Canik'ten Samsunspor'a Moral Yemeği

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Boluspor maçı öncesi Samsunspor'a Meşe Tesisleri'nde moral yemeği verdi.
Yemeğe Samsunspor Başkanı Emin Kar, yöneticiler Alikemal Gedikli, Mehmet Bank, Teknik Direktör Erhan Altın, Canik Belediye Başkan yardımcıları, teknik ekip ve futbolcular katıldı. Canik Belediye Başkanı Osman Genç takıma Boluspor maçında başarılar diledi. Başkan Emin Kar ise Canik Belediye Başkanı Osman Genç'e jesti nedeniyle teşekkür etti.

Kaynak

emrullah

ben böyle memleket görmedim ötv ye yine zam geldi  ???
motorin :4.35 tl oldu hayırlı işler bol kazançlar herkese  :)