Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Theofanis Gekas

ben üzüldüm bu duruma ts hariç bütün takımlarımızın yurt dışında başarılı olmasını isterim,hele ki fransız takımının yenmesini isteyenleri hayretle karşılıyorum

s_uzunkaya

spikerin ağzına sağlık ne diyelim :D totemmi yaptı nedir dallamaa maçın başından beri franszılara bordo maçından beri galip gelemiyo diyip durdu. son saniyeler şansızlığı kırmak için derken girdiiii :D:)

erkutdem55

Rıdvan'ın pancar suratını görmek istiyorum.Kapak olsun hepsine...

s_uzunkaya

Alıntı yapılan: Theofanis Gekas - 20 September 2012, 21:55:40
ben üzüldüm bu duruma ts hariç bütün takımlarımızın yurt dışında başarılı olmasını isterim,hele ki fransız takımının yenmesini isteyenleri hayretle karşılıyorum
bende üzüldüm koysaydı marsilya daha güzel olurduu :)... bırak dostum bu işlerii. şuan bu ligdeysek fenerbahçenin bunda bissürü nedenini sayabilirim sanaa...koysunlarda fenere kim koyarsa koysunnn...sevinmesin .bnlerrrrrrr sevinmesiiiinnnnn

Tufan

Neftchi Bakü'nün maçı var birazdan izleyebileceğimiz bir yer var mı acaba?

isyan

Alıntı yapılan: Theofanis Gekas - 20 September 2012, 21:55:40
Birak fransiz'i tüm dünya koysa bunlara umrumda olmaz, ne diye basarili olmasini istiyorsunki ?

özkan

Demekki neymiş,herşey edirneden bu tarafa kadarmış.Türkiyede iki penaltı bi hakem hatası fenev gaysaray şampiyon.Peki ya edirneyi geçince ? -Komiksiniz la kendince büyükler..

twitter

aykut kocaman mal, bienvenu ondan mal dsada :D

ama iyi tribün yapıyorlardı yazık oldu

5trawberry

Bataklığa giden Türk futbolunda

Hollanda-Türkiye
Manu-Gs
Fenerbahçe-Marsilya

mücadelerinde üç zorlu rakibe karşı çok iyi mücadele ve oyun ortaya koyuldu bence. Şanssızlık da eklenince bu üç maçta da ülkemiz mağlubiyetle tanıştı.

Eskiden ezik oynardı Türk milli takımı ve takımları ama şimdi öyle bir şey kalmadı.

ahmetsefa55

daha 2 gün önce bunların şerefsizlikleri yüzünden küme düşürülmedik mi biz ?

ne zaman bizim takımlarımız oldu bunlar ?

birde ağıt yakın da tam olsun.

ayıptır.gidin sosyal mesajlarınızı sosyal medyada verin.

özkan

@strawberry Katılmıyorum kardeşim sana.Her işini düzenbazlıkla halleden türk futbol kamuoyu başarılımı? Bence misyonu içerisinde türklerin başarı bile yok..

Muhalifin dediği gibi sivas maçından sonra dökülen binlerce gözyaşının her damlasında bunların pislikleri var..Hafızalara bi çeki düzen verelim..

Beter olsunlar,çünkü biz çok iyi durumda değilsek,bu düzen karşıtları yüzünden bu haldeyiz.

5trawberry

Alıntı yapılan: muhalif - 20 September 2012, 22:39:39

Benim ne yazdığım beni bağlar ve sana sormam ne yazacağımı. Saygı çerçevesinde yorumlarda bulunuyoruz şurda, adamı zıvanadan çıkarmak için tahrik etme.

Şike sürecinde Sayfalarca sövdük, sövdük, sövdük ben de sövdüm sende. Ağıt neden yakacakmışım. Benim milli takımım, milli bayrağım ne alanda var ise ben ordayım. O yüzden milli takımım ileride futbolda başarılı olacaksa ve benim de en büyük tutkum futbolsa, Avrupa'da hangi Türk takımı varsa, o kazanmalı başka yolu yok.

Beni kimin ne yaptığı bağlamıyor topunun Allah belasını versin, formanın içindekilerinin de taaa.

Beni bizim ne yaptığımız bağlıyor. biz diyorum çünkü biz bu camianın evladıyız, bu camianın havasını soluyoruz.
Beni bana gram faydalı olmayan insanları her alanda başa getiren bölge halkım, kaleye içten fetihe sebep olan, şikecilere el kaldıranlar ilgilendiriyor.

Kaya

Alıntı yapılan: muhalif - 20 September 2012, 22:39:39

İyi de ben sosyal mesajımı burdan veriyorum Sefa ne olacak şimdi?

Elin fransızı gelmiş haçlı bayrağını açmış kadıköyde ister feneri desteklerim ister desteklemem kime ne..Ahkam kesmeyin şurda ayıptır,gidin şurda yazın felan..

maraton

11- SAMSUNSPOR Kulübünün, 15.09.2012 tarihinde oynanan KARTALSPOR - SAMSUNSPOR PTT 1. Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 9.000-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,
:( hiç bisey demiyorum :(

Desiqner

Ömrü boyunca aldığı biletler 9 bin tl yapıyor mu ? Yada bilet alıyorlarmı ?