Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

erkutdem55

Ceza + 1000 TL = Büyük Başkanımıza asansör.

Ben de bişey demicem başka.

mimar55

Valla ne yalan soyleyeyim ben takmadim fenerin macini ben takimima bakarim ama genede fener yensin isterdin bugun bir fransizla konustuk ofiste aksam sizi yenecegiz dedi turkiyede nasil bakiyorsunuz ama gurbette turk takimi olsun tastan olsun diye bakilir berabere bitti hic yoktan yenilmediler diye icimden gecmedide degil avrupa sahnesi dedikleri yeri turkiyedeyken fark edilmiyor ama gurbette elin gavurlari dalga geciyor yendiklerinde hele bide rum kesimine yenilirlerse varya dalga konusu oluruz kendi memleketimizde mal ts maci berabere bitince bile adamlar konustu elediklerinde ben sevmem tsyi desemde dalga geciyorlar o zaman inanin tsye ettigim kufur iki katina cikiyor insallah fener rum kesimini yener maca gitmeyecegim ama fenerin orda cok taraftari olur turklerin buyuk kesimi mac biletleri xiksin diye bekliyor yani demek istedigim ne olursa olsun turk bayragi dalgalaniyor stadyumlarda bunu unutmamak lazim :(

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: Kaya - 20 September 2012, 22:53:02

İyi de ben sosyal mesajımı burdan veriyorum Sefa ne olacak şimdi?

Elin fransızı gelmiş haçlı bayrağını açmış kadıköyde ister feneri desteklerim ister desteklemem kime ne..Ahkam kesmeyin şurda ayıptır,gidin şurda yazın felan..

bende bu sitede Samsun'dan Samsunspor'dan başka bir takım için üzülünmesini, hemde bu takım bir ''istanbul takımıysa'' kaldıramıyorum.
bunlar yüzünden bu haldeyiz biz.
unutkanlıklarımız çoktur.hemen unutmasını çok iyi biliriz.

biz onların umrunda olduk mu ki şimdi onlar bizim umrumuzda olsunlar ?

maçını izleriz yener yenilir herkesin bir fikri vardır.ama ben bu şekilde hemde bu şikecilere böyle üzülmeleri bu sitede görmek istemiyorum.
bunu da söylemeye hakkım var herhalde.

Kaya

20 September 2012, 23:28:12 #33258 Son düzenlenme: 21 September 2012, 08:03:39 Kaya
Senin sorunun genelleme yapman..Kim unutmuş neyi unutmuş ? Kimi ne ile yargılıyorsun yani ?

Herkesin  yazmaya hakkı var da kimsenin bu sitede sana kalkıp bu zamana kadar ahkam kesme,ayıptır dediğini hatırlamıyorum..Fikirlerini söyle ama kimseyi yargılama Sefa hele ki senden yaşça büyüklerinin olduğu bir ortamda...Bunun sonu kişilerin SAMSUNSPORluluklarını yargılamaya kadar gidecek çünkü..

beşnumara

Şike sürecinde türk futbolundan soğudum ama sırf samsunspor için takip etmek zorundayım yoksa koyiim... banane.dün başka bir ıstanbullu penaltı verilmiyor diye ağlıyor avrupalı böyle ışte yok neymiş hakem bir an duraksamış verecek gibi olmuş sonra türk olduğumuzu hatırladı galiba imiş daha beter olun la yerlerde sürünürsünüz inşallah.ha son olarak türk takımı diye bakanlar var malum takımlara ben bakmıyorum bana göre fransız rum ermenilerden farkı yok.

Cheregi

21 September 2012, 01:59:38 #33260 Son düzenlenme: 21 September 2012, 02:04:32 Cheregi
Abartmaya da birbirimizi kırmaya da gerek yok, üzülen üzülür, sevmeyen sevmez. Üzülen de bir Türk takımının Fransız takımını yenemediği için üzülüyor, Samsunspor'lulukla, siteyle bağdaştırmaya gerek yok bence.

Şahsen özellikle Fransız taraftarlarının PKK bayrağı açacakları (O imkansızda o düşüncede olmaları bile yeter) haberini okuduğumda Marsilya'ya koca bir tokat atmalarını, ezmelerini isterdim.

Ne yalan söyleyeyim malum takım dışında, hangi takım Türkiye Cumhuriyeti'ni dışarıda temsil ediyorsa kazanmasını isterim. (Kaybettiklerinde, kendi içimizde o takımların taraftarlarıyla ilk önce ben dalga geçerim o ayrı) Samsunspor sevdamız kadar ülke sevdamızda var ve sevsekte sevmesekte bu ülkeyi temsil ediyorlar. Yurt dışındaki arkadaşlarımız daha iyi anlar, bir Türk takımını yendiklerinde Türkleri yenmiş gibi seviniyorlar.

İnşallah gün gelecek biz de bu ülkeyi Avrupa'da temsil edeceğiz ve bütün Türk milletini gururlandıracağız.

Levent ÖCAL

Alıntı yapılan: maraton - 20 September 2012, 23:05:20
11- SAMSUNSPOR Kulübünün, 15.09.2012 tarihinde oynanan KARTALSPOR - SAMSUNSPOR PTT 1. Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 9.000-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,
:( hiç bisey demiyorum :(

Allah'ım nasıl biliyorsa öyle yapsın o sahaya atlayanı. Başkan sokağa atacak 1 liramız bile yok derken, taraftarlarımız tribünde daha dikkatli olsun derken şu yoktan yere yediğimiz cezaya bak, ayıptır günahtır o 9000 tl kulüpte kaç kişinin maaşı ediyor.

##kdc##

Tunceli'de ki silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Savcı Murat Uzun'un cenaze namazı bugün ikindi namazından sonra Büyük Camii'de kılınacak.

mehmet yılmaz

Türkiye Kupasındaki rakibimiz Sivas 4 Eylül Belediyespor.
Maç Samsun'da.
Önümüzdeki çarşamba büyük ihtimal.

doðan

Arkadaşlar olmuşla , ölmüşe çare yok ...
bundan sonra olamaması adına gayret göstermeliyiz...

doðan

Kupa da rakibimiz
SİVAS 4 EYLÜL Belediye spor
Maç iç sahada

Basın sozcümüzden de hiç bir şey kaçmıyo valla :))

samsunsporlu1994

Bir üst tura çıkıldığında ne kadar para alınıyor TFF den bilgisi olan var mı?

maço

21 September 2012, 15:05:18 #33267 Son düzenlenme: 21 September 2012, 15:19:09 maço
edit:ikili tartışmaya girrmek istemiyorum

Nuri Asan

Arkadaşlar Bafra'da çok fena yağmur yağıyor gök delindi sanki. Samsun'da yağış var mı?

Desiqner

Alaçam'da bi bastırdı durdu.Yine geliyor sanki.