Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Desiqner

Doğrudur burnuna geçirdiler galiba.Gerçi onun bir suçu yok ama arabadan neden iniyorsa.

davidsavage

Alıntı yapılan: berusa55 - 20 September 2012, 00:08:59
Bugün vurulan başsavcımız da Samsun'luymuş. Samsun'umuzdan acı haberler devam ediyor; bu ne kaderdir  :(

Hemşehrimize acil şifalar diliyorum.

http://www.haberexen.com/bassavcinin-baba-evinde-huzun-114689h.htm

Allah rahmet eylesin,alıntı yapmama sebep gördüğüm bi haber.

AlıntıTrabzonlu Başsavcı Hayatını Kaybetti

http://www.zaguda.net/haber/guncel/trabzonlu-bassavci-hayatini-kaybetti/1450.html

berusa55

20 September 2012, 17:22:29 #33227 Son düzenlenme: 20 September 2012, 17:37:15 berusa55
Köken orasi demek ki. Aliesi İlkadım - İlyasköy'de oturuyormus.

davidsavage

Sadece dikkatimi çekti Ersin abi onun için alıntıladım. Tekrardan Allah rahmet eylesin.

berusa55

Alıntı yapılan: davidsavage - 20 September 2012, 17:24:17
Sadece dikkatimi çekti Ersin abi onun için alıntıladım. Tekrardan Allah rahmet eylesin.

Yok kardesim ne demek; duzelttigin iyi oldu. Ulkemizin basi sagolsun. Sehit haberlerinin ustune tuz biber oldu bu haber. Nereye dogru gidecek bakalim bu hal!

Theofanis Gekas

marsilya taraftarı köpeklerin bayrağı açacakmış kadıköyde maçta olay çıkarsa şaşmamalı

twitter

Mus'ta da jandarmaya saldirmislar. Komutan sehit olmus.

berusa55

20 September 2012, 19:25:43 #33232 Son düzenlenme: 20 September 2012, 19:33:42 berusa55
Alıntı10- KARTALSPOR Kulübünün, 15.09.2012 tarihinde oynanan KARTALSPOR - SAMSUNSPOR PTT 1. Lig müsabakasında, karma alanın üç bölüme ayrılmaması ve teknik adam ve futbolcuların karma alandan geçmemelerinden dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle takdiren İHTAR CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada KARTALSPOR Kulübünün, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle takdiren 10.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

11- SAMSUNSPOR Kulübünün, 15.09.2012 tarihinde oynanan KARTALSPOR - SAMSUNSPOR PTT 1. Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 9.000-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

http://www.tff.org/default.aspx?pageID=246&ftxtID=16224

Geçmiş olsun; 9bin TL ile atlatmışız şimdilik. Gerçi kuruşun hesabını yaptığımız şu günlerde bu meblağ azımsanmayacak bir sayı ama Bolu maçını sahamızda oynamak önemliydi. Bir daha bu tür olayla karşılaşmayız umarım.

lato

Theofanis Gekas

Alıntı yapılan: twitter - 20 September 2012, 19:09:58
Mus'ta da jandarmaya saldirmislar. Komutan sehit olmus.

Dur çekmek bizim görevimiz' dedi teröristler ateş etti
PKK ile girilen çatışmada şehit olan Gökyazı Karakol Komutanı Başçavuş Mehmet Çapal ile birlikte bulunan korucubaşı, çatışma anını anlattı.

Muş'ta Karakütük köyü mevkiinde çatışmada şehit olan Gökyazı Karakol Komutanı Başçavuş Mehmet Çapal ile birlikte bulunan korucubaşı, "Teröristleri gördük, rahatlıkla vurabilirdik ama başçavuşumuz Mehmet Çapal, 'dur ihtarı çekelim' dedi. Bize ateş açarlar dedim ama komutanımız, 'biz dur ihtarı çekmek zorundayız, bizim görevimiz bu' dedi." şeklinde yaşananları anlattı.

Muş'ta çatışma: 1 şehit, 2 yaralı

Muş'un Hasköy ilçesine bağlı Karakütük köyü mevkiinde, yol tarama faaliyetleri yapan askeri devriye teröristlerle karşılaşınca,terörsitlere 'dur' ihtarı çeken Başçavuş Mehmet Çapal şehit oldu. Osmaniye kütüğüne kayıtlı Başçavuş Mehmet Çapal ile birlikte tarama faaliyetlerinde bulunan korucubaşının verdiği bilgilere göre olay şöyle gelişti:

"Arama tarama faaliyetlerimizi bitirmiş, Karakütük köyüne öğle yemeği yemek için iniyorduk. Biraz ilerledikten sonra karşımızda teröristleri gördük, çok rahatlıkla onları vurabilirdik ama başçavuşumuz Mehmet Çapal, 'dur ihtarı çekelim' dedi. Komutanım dur ihtarı çekmeyelim çekersek bize ateş açarlar dedim ama komutanımız, 'biz dur ihtarı çekmek zorundayız, bizim görevimiz bu, görevimizi kötüye kullanma gibi bir lüksümüz yok' dedi. Ardından kendisi teröristlere 'dur' ihtarında bulunur bulunmaz da terörsitler ateş açtı. Ardından, biz de hemen karşılık verdik ama maalesef başçavuşumuz Mehmet Çapal'ı kaybettik."

Bölgede, karadan ve havadan çok sayıda ekibin desteğiyle operasyonlar devam ediyor.

CİHAN

samuray

ortalığı toz pembe göstemek istiyorlar onlarca şehitlerimiz oluyor her gün türkiye sınırları içinde pkk yol ykesiyor propagandasını yapıyor üç beş çapulcuyla pazarlıklar yapılıyor nalet olsun tüm şehitlerimize allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı sabırlar diliyorum

s_uzunkaya

hadi marsilyaa bi koyun şunlaraaaa .öt olsunlarrrr..........

s_uzunkaya

vallaa koyduuuuuuu :)))))))) ayaktaa seyrettim varyaaaa son dakkalarıııı :D top olunn inşallahhh toppppppppppppppp

özkan

bu iş uefa kupası maçında 2-0dan 2-2 oluyosa bırakın ptt 1.ligdede olsun beylerrrr..koyarlar böyle  >l<

celebi