Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

maviay55

FaTiH_HaN

Hadi bunu da açıklayın ateyizler  :-*  8)

furkan5534

walla montaj falan oldugunu zannetmıyorum mukemmel bir şey.Allah'a inanmayan gebersin abi.yanı hadi montaj desek o motosıkletlı ne oldugunu anlamıyor ve orda şok ta oturuyo.ve kurtaran adam goruntuden yok oluyor.Sadece ALLAH'ın NE KADAR BÜYÜK olduğunu gösteren şeylerden belkide sadece milyarda biri.tüylerim diken diken oldu

twitter

ismail

internette böyle onlarcası var. özellikle ruslar çok seviyor böyle videolar hazırlamayı.milliyetin paylaşmasına ise hiç şaşırmadım  :deli:

engiz

Alıntı yapılan: ramcQ_55 - 23 September 2012, 23:12:50
tribünlerde fırtına gibi esen efsane şirinler rezil oluyor gibiler....

Katılıyorum.Ayrıca son yıllarda edindiğimiz sempatiyi de yok ediyoruz.

cany

Alıntı yapılan: erkutdem55 - 24 September 2012, 00:13:01
Arkadaşlar şunu anlayan biri varsa anlatsın.Gerçek değil heralde.

http://video.milliyet.com.tr/video-izle/Ne-oldugunu-kimse-anlayamadi--OOfXCYblSWT8.html

bi de adamı kurtardıktan sonra arka tarafta tezgahtar belirip, alışveriş yapıyo ondan. hayda :)

twitter

Alıntı yapılan: cany - 24 September 2012, 13:28:51
bi de adamı kurtardıktan sonra arka tarafta tezgahtar belirip, alışveriş yapıyo ondan. hayda :)

hocam onlar kurtarılanlar zaten  ;D

özkan

kamera mobese kamerası bide.. .:.:.

cany

Alıntı yapılan: twitter - 24 September 2012, 13:33:20
hocam onlar kurtarılanlar zaten  ;D

onu diyom daa arkada bi şey yoktu adamı kurtardıktan sonra belirdiler, ilginç :)

Cheregi

Alıntı yapılan: furkan5534 - 24 September 2012, 03:18:07
walla montaj falan oldugunu zannetmıyorum mukemmel bir şey.Allah'a inanmayan gebersin abi.yanı hadi montaj desek o motosıkletlı ne oldugunu anlamıyor ve orda şok ta oturuyo.ve kurtaran adam goruntuden yok oluyor.Sadece ALLAH'ın NE KADAR BÜYÜK olduğunu gösteren şeylerden belkide sadece milyarda biri.tüylerim diken diken oldu

Allah'a da mucizelerine de inanıyoruz elhamdülillah ama bizim inançlarımızı kullanıp kendi çıkarları için kullananlara, böyle montajlar yapıp ilgi çekmeye, kazanç sağlamaya çalışanlara inanmıyoruz kardeşim  ;)

Mesela Facebook ta yüzlerce yüzü gözü dağılmış, yanmış vs. çocuk fotoğrafı koyup altına beğeni başına facebook para veriyor, beğenin, paylaşın diyen hiç vicdanı sızlamayan şerefsizler var, ne kaybederim düşüncesiyle beğenip, paylaşıp bu şerefsizlere para kazandırıyoruz, facebook un bu şekilde kimseye verdiği 1 kuruş yok. Anlatmak istediğim bu şekilde düzmece sömürülerle kazanç elde etmek isteyenlere prim vermeyelim  ;)

Burak

MONTAJ abi bu onlarda UFO görüntüsüde var ona bakarsak hayalet görüntüsü de var onlarda National Geographic'te ,Discovery 'de bunları çürüten onlarca profesyonel program var

ibo055

arkadaslar eski devlet hastanesi civarında oturan varmı koşeye isbankası yapılıyor . son durumu hakkında bilgi almam lazım  tayin istedim

5trawberry

Büyük oranda tamamlandı gibi. En kısa zamanda hazır hale gelir diye düşünüyorum.