Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Yunusemre55

Tamam abi :) Bu yaptığım formalar zaten bende kalacak yeni formalar tasarlanmadan önce ben bunları yine paylaşırım veya daha değişiğini yaparım

cembaba

#GecmisinRuhuGelecegeUzansin twitter'da TT'ye taşıyoruz...

Haydi beyler yüklenin...

cembaba

#GecmisinRuhuGelecegeUzansin twitter'da TT'ye taşıyoruz...

Haydi beyler yüklenin... TT yapacağız bu sefer!

Cheregi

Alıntı yapılan: Yunusemre55 - 01 September 2012, 18:47:37
Kendi tasarım formam Bana göre çok güzel tasarım. Görsel çalışmalara formalarımı ekledim ama belki girip bakmamışsınız diye bir de burdan görün :)

Eline sağlık, çok hoş görünüyor.  ;) :kanka:
Ufak bir önerim olacak, kocaman Samsunspor'umuzun logosu var zaten, üstteki logomuzu ve errea logosunu kaldırabilirsin. Forma için olmasa da store da t-shirt olarak kullanılabilir.

King1965

01 September 2012, 22:46:05 #32779 Son düzenlenme: 01 September 2012, 23:44:46 King1965
tum lıg maclaırnı super lıg ve bank asya maclarını ızlıyorum bızım gıbı anadoluda taraftar yok yemın ederım yok !!! . bız varya gercekten buralara layık deılız . Gercekten armaya asık olan taraftardır Samsunspor Taraftarı . Super ligde bile bu taraftar ust sıralarda yer alır..

maviay55

Alıntı yapılan: King1965 - 01 September 2012, 22:46:05
tum lıg maclaırnı super lıg ve bank asya maclarını ızlıyorum bızım gıbı anadoluda taraftar yok yemın ederım yok !!! hanı a.gucluler takımları kötu gıdıyor anlarım taraftar hıc yok ya bombos kale dolu sadece. bız varya gercekten buralara layık deılız . Gercekten armaya asık olan taraftardır Samsunspor Taraftarı . Super ligde bile bu taraftar ust sıralarda yer alır..
ankaragücü cezası sebebiyle boş tribünlere oynadı..yoksa o mücadeleci genç çocuklar yalnız kalmaz bence  :evet:

Cheregi

Alıntı yapılan: King1965 - 01 September 2012, 22:46:05
tum lıg maclaırnı super lıg ve bank asya maclarını ızlıyorum bızım gıbı anadoluda taraftar yok yemın ederım yok !!! hanı a.gucluler takımları kötu gıdıyor anlarım taraftar hıc yok ya bombos kale dolu sadece. bız varya gercekten buralara layık deılız . Gercekten armaya asık olan taraftardır Samsunspor Taraftarı . Super ligde bile bu taraftar ust sıralarda yer alır..

İyide Ankaragücü maçı sadece kadın ve çocuklara açıktı, cezalıydı Ankaragücü. Ayrıca kale arkalarında taraftar yoktu, sadece eski kapalıda bir tarafta Adana bir tarafta Ankaragücü taraftarı vardı.  ;)

King1965

o zaman onlar harıcı agalar bılmıordum

kalptenþimþek

şu maçı yayınlamayan trt1,2,3,hd ve bilumum kanalarına gelsin efendim;

Desiqner

Alıntı yapılan: kalptenşimşek - 02 September 2012, 01:25:24

Hocam maçın kaydı varmı ya ?

Sercan

Göztepeliler Şereftir 2 Eylül demişler, Aliağa'dan dönme bir kulüp değil mi şimdiki Göztepe?

muzaffer4

bugün şu göztepeyi yenelimde biz de gireriz "şereftir 2 eylül" diye

Yunusemre55

Alıntı yapılan: kalptenşimşek - 02 September 2012, 01:25:24

Bu adam dans ederken komedi :D

Mert

Selamun aleyküm abilerim kardeşlerim.Bildiğiniz üzere acemililk bitti usta birliği için istanbula geldim.Acemilik boyunca dünyadan bir haberdim.Dün tavşanlı maçında 1-1 berabere kaldığımızı öğrendim son dakikada yemişiz golü.Ama olsun yaptığımız transferlerin iyi olduğuna inanıyorum.İnşallah hakettiğimiz yere gelip tekrardan süperlige çıkacağız buna cani gönülden inanıyorum.
Kendinize iyi bakın hepiniz Allaha emanet olun.