Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

ult55ras

GökhanÇağlar

Falcao sınırları zorluyor.Kariyerine baktım 144 maçta 118 gol atmış.Tarzı Brezilyalı Ronaldoya çok benziyor..

SametYılmaz55

90 dakika defans yaparak aldın şampiyonlar ligini ama böyle patlarsın chelsea :holey:

mehmet yılmaz

Şu chelsea geçen yıl sl şampiyonu oldu ya, futbol sevgim dibe indi. Yine o iğrenç futbolunu oynar diye maçı izlemiyorum bile. Atletico cezasını kesiyormuş, çok sevindim

King Of The North

Arda'da Türk Bayrağı sırtında dolaşıyor gerçekten gurur verici, Emre'yi de sevmem karaktersiz ama tanıtımı yapan Türk olunca iş değişiyor.

Desiqner

mehmet yılmaz

Benimle ilgisi yok Kaan, Serkan'ın jesti oldu bu. Benim için de sürprizdi.

twitter

falcao gaziantepde diyebiliriz  :deli:

beşnumara

Kaan şaşırtıyorsun beni evimin dibindeki down cafeyi nerden biliyosun yuhh diyorum sana :)

King Of The North

Mehmet Hocam, bundan böyle idolüm Muharrem Başkanımızdır, tek resmi olursa profilim yapacam, onunla ilgili resimleri bekleriz fırsatınız oldukça hem senden hem de Serkan kardeşimizden...

Kaya

Down sendromlu kardeşlerimiz inanılmazlar inanılmaz..Anlatılmaz yaşanır o derece tatlı insanlar

Senelerdir bi önceki sayfada adı geçen Harun'u tanırım (Can çay bahçesi) her gün bir olay her gün bir gırgır sürer gider..Bence her insan evladı bir kere de olsa onlarla oturup sohbet etmeye çalışmalı..

yilmazselcuk55

http://www.ligtv.com.tr/lig/spor-toto-super-lig/goller/2002-2003/34/samsunspor/sinan-ertan-7186

Golden Sonra çalan şarkıyı çok hoş Şampiyon Samsunspor Ne istersen iste benden  >l< >l< >l<

BigBadMama5552

İstanbul'da sadece down sendromluların çalıştığı bir kafe daha var, Gülbağ'daydı yanılmıyorsam. Yolum hiç o taraflara düşmedi ama düşerse mutlaka gitmek istiyorum. Down sendromlu insanları ben de çok seviyorum ama insanlar onlarla sürekli dalga geçiyor ve yakışıksız benzetmeler yapıyor, bu çok sinir bozucu.  >:( Down sendromlular mutlaka topluma kazandırılmalı.

King1965

muzaffer4

Alıntı yapılan: berusa55 - 31 August 2012, 22:51:47
Suat Kılıç'ın bu haberi akşam haberlerinde hemen hemen tüm tv kanallarında çıktı. Samsunsporluyum demesi güzeldi.

http://www.beyazgazete.com/video/webtv/guncel-1/bakan-suat-kilic-a-kral-ziyaret-317760.html

çocuk "tamam 1.takmın samsunpor 2 .takımın ne? diye sorunca  "BAŞKA DİYE SORANLAR İNAT SADECE SAMSUNSPOR" deseymiş iyi olurdu >l<